Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ne Kullanıyoruz?
Benim kullandığım Sprick marka yarış bisikleti idi. 1984-1990 üretim yılları arasında üretilmiş. Alimünyum kadrolu. Oldukça hafif. 10 vites. Didonu da değişmesi gerek nikelaj filan kalmadı. Jantlarda alimünyum. Çok narin bir bisiklet. Yazları kullanırım. Şu anda tasfiye...
Ynt: Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme
Haklısın Murat abi. Müteahhitlik, inşaat gibi bu tür araçların kullanılabileceği iş tarzları gerekiyor dediğin üzere. Bu konuyu halen daha araştırıyorum ve tartışıyoruz. İşyerindekilere bu fikrimi açıkladıktan...
Ynt: Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme
Şimdi gelelim Unimogla ilgili detaylara. Bunlar benim savım tamamıyla.
Bu unimog bir ticari olarak iş görüyor nitelendiriliyor. Bunu kiralayabiliriz mesela.
Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme.
Mesleğim ve sevdiğim şeye(unimog) ulaşma çabas :-*ı bir araya gelince böyle olası ve o kadar da saçma birşey meydana gelecek-gelebilir :-*-gelmeyebilir... 8) ;D ;D
Şimdi Leasing Nedir?
- Cevaplayayım;
3226 Sayılı...
Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km)
Kaç gün sürdü bu 955 km'lik aktivite Sayın Erthem ?
Görülüyor ki motosikleti bir organınız gibi. Yani bayağı.. tecrübelisiniz motor konusunda.