Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Ben Napim Her Yerde Yahu Şu Unimog!

Her yerde onlardan var! ;D Maskeli Beşler Irak Filmi' nde bile bir sürü senaryosu var.

2. unimog-cu in mystery

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Bir soru daha üstünde olduğum araç?
  3. unimog-cu in mystery

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Bu sorunun cevabı tam olarak gelmedi. ÖĞRENİNCE BENDE SİZE SÖYLERİM...

4. unimog-cu in mystery

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Benim kullandığım Sprick marka yarış bisikleti idi. 1984-1990 üretim yılları arasında üretilmiş. Alimünyum kadrolu. Oldukça hafif. 10 vites. Didonu da değişmesi gerek nikelaj filan kalmadı. Jantlarda alimünyum. Çok narin bir bisiklet. Yazları kullanırım. Şu anda tasfiye...
  5. unimog-cu in mystery

Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme

Ynt: Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme Haklısın Murat abi. Müteahhitlik, inşaat gibi bu tür araçların kullanılabileceği iş tarzları gerekiyor dediğin üzere. Bu konuyu halen daha araştırıyorum ve tartışıyoruz. İşyerindekilere bu fikrimi açıkladıktan...

6. unimog-cu in mystery

Ynt: Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme Şimdi gelelim Unimogla ilgili detaylara. Bunlar benim savım tamamıyla. Bu unimog bir ticari olarak iş görüyor nitelendiriliyor. Bunu kiralayabiliriz mesela.

7. unimog-cu in mystery

Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme. Mesleğim ve sevdiğim şeye(unimog) ulaşma çabas :-*ı bir araya gelince böyle olası ve o kadar da saçma birşey meydana gelecek-gelebilir :-*-gelmeyebilir... 8) ;D ;D Şimdi Leasing Nedir? - Cevaplayayım; 3226 Sayılı...
  8. unimog-cu in mystery

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Muhteşem ya! Ellerinize sağlık. Çok güzel bir gezi, ziyaret olmuş gördüğüm kadarıyla. Etkilendim şahsen. √ Disco' yuda yormuşuz biraz ;)
  9. unimog-cu in mystery

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit Şanslıymışsın abi torpil yok değil mi? Amortisörün geri alınıp yenisi verilmesi konusunda! ??? :)

10. unimog-cu in mystery

Doğum Gününü Kutladı Motoruyla Ölüme Gitti

Doğum gününü kutladı motoruyla ölüme gitti 10 Ocak 2007 Erkan Erdem, 30 Aralık’ta 18’inci yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Eve dönüşte bindiği motosikletin hakimiyetini kaybetti ve bir araca...

11. unimog-cu in mystery

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Karadenizli Ronaldinho :D http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=e7e59e8a7d9fc413a981572f594e6483
  12. unimog-cu in mystery

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım... Saygılarla, sevgilerle.

13. unimog-cu in mystery

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker what is this?
  14. unimog-cu in mystery

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker :D (şabanlar çok yani)
  15. unimog-cu in mystery

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker Neyse abi bizde daha fazla tartışmayalım askerlik mevzusunu yoksa forum olcak film. :D (teşekkürler)

16. unimog-cu in mystery

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker Abi askerlik nasıl bişey! Gün saydığına göre :D ;D
  17. unimog-cu in mystery

Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km)

Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km) Motorla 955 km yapmak her yiğidin harcı değil bence. Helal.
  18. unimog-cu in mystery

Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km) Ve cevap üç gündür :( ;D

19. unimog-cu in mystery

Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km) Kaç gün sürdü bu 955 km'lik aktivite Sayın Erthem ? Görülüyor ki motosikleti bir organınız gibi. Yani bayağı.. tecrübelisiniz motor konusunda.
  20. unimog-cu in mystery

Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi

Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi 416 spormu yapmaya çalışıyor? ???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR