Arama sonuçlarınız

1. F

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Bir karadenizli olarak fotoğrafları görünce memleketimle gurur duydum. ellerinize sağlık.

2. F

2003-2006 Model Land Cruiser Vx100 Arıyorum

Merhaba oğuz bey. bu hafta bir araç almak üzereyim. bana verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. aracı almadan önce kafama takılan size telefonda sormak istediğim birkaç önemli soru var. numaram 5077827160.sizi aramam için bana çağrı atarsanız çok memnun olurum. yardımlarınız için çok...
  3. F

Durumum hala günceldir. Araç bulmam konusunda hala yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

4. F

2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Burak Bey merhaba. Aradan 1 sene geçmesine rağmen yine de soruyorum kusura bakmayın, aracınızı sattınız mı acaba? Yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum, o yüzden buradan soruyorum. Verdiğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  5. F

Merhaba dediğiniz gibi çok güzel araçlar, sıfırı da çok pahalı. ama ülkemizde vergi, yakıt ve parça fiyatları malum. ayrıca bahsettiğimiz araçlar 10 yaşından fazla. şunu da iddia ediyorum, son birkaç yıldır 100bin liranın üzerinde satılan vx100 yoktur. çok düşük km dizelleri hariç tutuyorum...

6. F

Oğuz bey mesajınız için teşekkürler. Bütçem maksimum 80000lira civarında. Size mümkünse birkaç soru sormak istiyorum. 1. Ağır bakımlarını yaptırmak istersem bana aşağı yukarı kaça malolacağını yazar mısınız? (işçilik ve parça fiyatını ayrı söylerseniz çok iyi olur) 2. Ağır bakım için gerekli...

7. F

Herkese merhaba, Yeni üyeyim, adım Erdinç. forumu uzun süredir takip ediyorum. katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. 2003-2006 model vx100 satın almak istiyorum, fakat ilanlarda istenen fiyatlar bütçeme uymuyor. Açıkcası istenen fiyatın ederinden çok fazla olduğunu düşünüyorum. 3-4...
  8. F

Herkese merhaba, Yeni üyeyim, adım Erdinç. forumu uzun süredir takip ediyorum. katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. 2003-2006 model vx100 satın almak istiyorum, fakat ilanlarda istenen fiyatlar bütçeme uymuyor. Açıkcası istenen fiyatın ederinden çok fazla olduğunu düşünüyorum. 3-4...
  9. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selam. Adım Erdinç. Aranıza İzmit'ten katılıyorum. Doğa sporlarını çok seviyorum. Toyota Land Cruiser Vx100 arayışı içindeyken kendimi burada buldum. Sizlerle tanışmak beni çok memnun eder. İyi forumlar herkese.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR