Arama sonuçlarınız

1. ilkayt

Ayakkabı Seçimi ?

Merhaba @farazicosmos, ayakkabı seçimi kullanımına göre değişmekle birlikte yukarıda yazanların hepsine katılıyorum. örneğin ben aşağıda linkini verdiğim ayakkabıyı 3 senedir eskitemedim. bot tercih etmiyorum (bana giy çıkar zor geliyor) burkulmalara karşı biraz daha dikkatli basıyorum ki...

2. ilkayt

Dalış Ve Sinüzit ???

arkadaşlar eski bir dalış eğitmeni olarak (öğrencilik yıllarımda) dalışın sinüsleri açtığı doğrudur. olayı basit bir fizik kuralıyla anlatmaya çalışayım; sinüs boşluklarında oluşan (daha önce neden oluştuğu yazılmış sanıyorum) mukus tabakası sinüs boşluklarını doldurur fakat boşluklar kalır...
  3. ilkayt

Kamp Tüpleri

kullandığım gaz ocağı aşağıdaki linkte verilmiştir. Fiyatı oradan kontrol edebilirsiniz. bundan daha ucuzları da var fakat taşıma kolaylığı açısından ben bunu tercih ettim çünkü bir sigara paketinden daha az yer kaplıyor ve çok hafif. Robens FireFly Ocak RBN690069 Fiyatı - Taksit Seçenekleri...

4. ilkayt

Kamp Tüpleri

3 tane bence de yeterli olur eger bu sekilde kullanacaksaniz. Atesiniz yanacaksa bir kosede devamli atesin yanina koyulmus caydanlik veya tencere ile sicak su olayini tamamen cozebilirsiniz. Fikir olarak bulunsun. Ben tup ocak isine sonralari girdim. Yaktigimiz ates uzerine tencere ile bulgur...
  5. ilkayt

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Incelikle nasil kamp yaptiginizi soylemelisinjz. Sirt cantama takip yol yuruyecegim ya da aracim var aracimla gidip kamp kuracagim gibi. 3 unun arasinda ciddi boyut ve agirlik farki oldugunu dusundugumden araba ile kamp yapacaksiniz diye tahmin ediyorum. Evolite elegant ile ilgili birsey...

6. ilkayt

Kamp Tüpleri

Ne kadar kullanacagina bagli olarak degisir bu tabi ama 2 kisiye 5 gunluk tatile 2 adet gaz kartusu gayet yeterli oluyor. Ama biz cok kullananlardan degiliz. Surekli cayim sicak olsun vs gibi bir dusunceniz varsa hesabinizi ona gore yapin. Biz gunde 2 ogun yemek pisirdik ve arada cay kahve...

7. ilkayt

Ege'de Sakin Kamp Alanı Tavsiyesi

Merhaba arkadaslar, Marmaris-bördübet tarafinda tam istedigimiz gibi bir yerde kamp yapma imkani bulduk. Ozel bir mulkte yaptigimizdan kamp yeri bilgisini paylasamayacagim. Insanlardan uzak yaptigimiz kampta su icin 1.5 km yurumek zorunda kaliyorduk ki yol cok keyifli oldugundan bize cok...
  8. ilkayt

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

5 gunluk sirt cantasi ile aracsiz gittigimiz kamptaki 2 kisilik yemek erzagimiz 2 paket lavas 500 gr makarna 500 gr bulgur Salca 3 adet ton baligi konserversi 2 kangal sucuk 6 adet yumurta Zeytin Peynir 2 adet gaz kartusu 1 adet jet ocak 1 adet caki 2 adet cakmak (kalitelisini bosver yanar...

9. ilkayt

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Merhaba @farazicosmos, @tunckuyel arkadaşıma katılıyorum. Öyle her zeminde uyuyamam diyorsan decathlondan şişme matları öneririm. ayrıca geçiş mevsimlerinde kamp yapacaksan zeminden gelen soğuğu ciddi şekilde azaltır. gerek yok derseniz sünger matlarında biraz kalın olanlarından tercih...

10. ilkayt

Merhaba Doğukan Bey, biz nisan başında gideceğiz şimdilik hava durumuna baktığımda en az yağışlı hafta datça ilçesinde gözüküyor. muhtemelen o taraflara gitmek zorunda kalacağız eğer hava durumu böyle devam ederse. deniz, ağaç ve temiz su kaynağı üçlüsünü bulursanız lütfen haberdar edin bizi...
  11. ilkayt

Hayatımda Ilk Defa Kamp Yapıcam Öneriler Alabilir Miyim ?

Merhaba @farazicosmos, öncelikle gitmeden önce hava durumunu kontrol etmeyi unutmayın. kamp ekipmanı olarak yürüyüş yapacaksanız ayrı gereklilik belirteceğim; -çadır (3 mevsim yağmurda çamurda işinizi görür) -mat (şişme, ya da normal size kalmış) -uyku tulumu (battaniye de olabilir) -kafa...

12. ilkayt

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, Adım İlkay İstanbul'da yaşıyorum, 4 senedir yürüyüş+çadır kampı yapıyorum. Makine mühendisiyim aynı zamanda zıpkın ile amatör takılıyorum. siteyi uzun zamandır takip ediyordum aktif kullanıma yeni başladım, herkese selamlar.
  13. ilkayt

Merhaba Arkadaşlar, Sizden Ege'de sakin bir kamp yapmak adına bakir bir koy önerisi istiyorum nisan başında başlayıp toplamda 7-8 gün kalmayı düşünüyoruz. Nisan ayında Ege'de denize girilir mi? Biliyorum kimse kendi özel alanını afişe etmek istemiyor fakat sevgilimle likya yolunu bitirdik ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR