Arama sonuçlarınız

1. G

Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Dikmen Köyüne 22 Şubat Pazar günü yapılan etkinlik sonucu elime ulaşan fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.İyi seyirler...Kesinlikle aralarında olmayı isterdim::(

2. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Hastayım çıkamıyorum biyere:(üzgünüm ama en kısa zamanda devamı gelicek sizden de bekliyoruzzz...
  3. G

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Ad - Soyad: Gülşah Kocaman Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 - Sakarya Memleket: Semt: Adapazarı Merkez İlgi Alanı: Not: Sakaryalılar daha aktiftir neden burda göstermiyorlar kendilerini???

4. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Lütfen efendim acele edelim kimseyi mahrum bırakmayalım bu güzelliklerden ;D
  5. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Sapanca Gölümüz her mevsim formunda

6. G

Sakarya Kemaliye köyü

Ynt: Sakarya Kemaliye köyü Kemaliyenin meşhur Alabalıkçı Babası:)Tarihi köprüsü ne hatıralar,na maziler ,ne hikayeler saklıyor kim bilir,kim bilir kimler geçti kim bilir nelerini bıraktı orada....

7. G

Sakarya Kemaliye köyü

Ynt: Sakarya Kemaliye köyü Arkadaşlarımı atlarsam ayıp olur değil mii!!!
  8. G

Sakarya Kemaliye köyü

Pamukova ilçesinin şirin köyü Kemaliye; geçen 26 yıldır ben neden gitmemişim bu güzelliklerden mahrum kalmışım diye düşündüm taki geçen pazar bir gruba takılana kadar ;)Bol çamurlu ama çok güzel manzaralı yoldan Patlak Pınarına gittik...Bölge her açıdan çok güzel kısa ve uzun yürüşler için...
  9. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz civabaşkan'ım hemşeriyiz bende Artvin Yusufeli'liyim inşallah uzun bi aradan sonra tekrar gelicem...

10. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Hiç merak etmebu hafta sonu Kemaliye köyündeydik.Pamukovaya bağlı ordanda çok güzel kareler gelicek ...Fevziye köyü Eskişehir-Bilecik yolu üzerinde Adliye Köyünden hemen sonra yada diğer taraftan Sapancanın yukarsında kalıyo gelmek istersen seve seve gideriz.

11. G

Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi?

Ynt: Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi? Keşke yazıldığı kadar kolay olsa...
  12. G

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Bencede çamurun kattığı buruk bi anlam var

13. G

Fotoğraflarla Sakarya

Güzel ,biricik Sakaryamdan fotoğraflarla size memleketimi tanıtmak isterim ...devamı gelecek şimdilik birkaç manzara Sapanca gölü ,Poyrazlar Gölü ve doğa fotoğrafları... Kırkpınar Kıyı restorandan bi manzara Sapancada gün batımı:) Poyrazlar Gölüne Hoşgeldiniz Fevziye Köyü bir...
  14. G

Sakarya Yemekleri

Ynt: Sakarya Yemekleri Ayrıca patatesimizde meşhurdur.Dartı da Kaynarca ilçesinde süper yapılır çok özeldir deneyin vazgeçemezsiniz...Kabak reçelide oldukça güzel
  15. G

Sakarya Yemekleri

Ynt: Sakarya Yemekleri Kesinlikle Mustafayı öneririm üstüne tanımam ilkokuldan beri ordayım abonesi olduk,Kazımpaşada iyidir tabi aslında hemen hemen her yerde harika Mustafada muhteşem ;D

16. G

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Kırkpınarı unutmayın sakın!!!görmeden dönerseniz üzülür çok...Maşukiyede balık keyfi ,Sapancada göl turu,Kampüste gün batımı ,sakarya nehrinde balık tutmak ,Deniz kenarları,Kerpe,Kefken,Cebeci Pembe kayalıklar bide tavsiyem kovanağzında çadırlarda kalmadan gitmeyin....
  17. G

Trabzon'dan Kareler

Arkadaşımın benide götürmek istediği fakat zaman yokluğundan dosyalar arasına sıkıştığım dönemde bana nispet yaparcasına gönderdiği fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum...(sevgili arkadaşım Kevser'e teşekkür ederim)
  18. G

Suda Boğulma

Ynt: Suda Boğulma Suyla şaka olmaz derler.. *Boğulmak üzere olan birini gördüğünüz zaman elinizin altın­da ve çevrenizde onu kurtarmada işe yarıyacak ne varsa kullanı­nız. Bir dal uzatabilir, bir tahta parçası veya can simidi atabilir, bir halat kullanabilirsiniz. *Elinizden hiçbir şey gelmezse...

19. G

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) çok güzel çok farklı ellerinize dilinize sağlık..
  20. G

Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi?

Ynt: Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi? Hayatın gerçeklerini biliyoruz, bazen görmezden gelmeyi ,bazen de içinde kaybolayı seçiyoruz...seçim bizim ama rüzgar nereye götürürse oraya gidiyoruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR