Arama sonuçlarınız

1. M

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) arkadaşım bu gezi yeni tarihli mi her taraf yemyeşil görünce şaşırdım buralarda yeşil filan yok

2. M

Uludağ Off-Road Etkinliği (15 Şubat - 01 Mart 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Etkinliği (15 Şubat - 01 Mart 2008) google earth de göller bölgesini 2300 m civarında gösteriyor
  3. M

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) güzel gezi olmuş ellerinize sağlık.. karagöl ve geçtiğiniz karlı bölümlerde rakım neydi bilgi verebilirmisiniz

4. M

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) hakan bey vitara ve jimny-abi ve kardeş yine suzuki efsanesi yazmaya devam etmişsiniz.. bu efsane bitmez... hele sizin ellerinizde destanlaşır.... teşekkürler bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için
  5. M

İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009) hakan bey hern zamanki gibi yine döktürmüşsünüz...ellerinize sağlık

6. M

E-Kitap Okumayı Sevenler

Ynt: E-Kitap Okumayı Sevenler sedat arkadaşım link açılmıyor düzeltebilirmisin acaba

7. M

-2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

Ynt: -2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009) güzel bir gezi olmuş arkadaşlar benim size sormak istediğim şu; ben istanbulda yaklaşık 10 yıl kaldım şu anda anadoludayım, kayışdagını uzaktan çok gördüm ve oraları gezmeyi çok istememe rağmen mümkün olmadı.. zirveye kadar düzgünce...
  8. M

SUV vs Arazi Aracı

Ynt: SUV vs Arazi Aracı suv konusunda forumda yazılanlar epeyce tatmin edici ancak teknik olarak pek ayrıntıya girilmemiş ..neden arazide başarılı değiller...sadece AWD oldukları, arazi araclarınınsa 4WD olduğundan bahsedilmiş ..öncelikle AWD nedir.. somut olarak örneklendirecek olursak Kia...
  9. M

Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum yunus bey yanlış anlaşılmasın forumda hep o şekilde yazıldığı için öyle yazdım ....normal giderken arazi koşullarında arazi vitesi kullanılıyor ve araç çok yavaş ilerliyor ...viteste de 4h ve 4l olarak geçiyor..low=yavaş(4L) high=hızlı(4H)...

10. M

Ynt: Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum peki low seçeneği varmıdır

11. M

Ynt: Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum freelander için landroverin suv segmentinde ürettiği araçlardan olduğu ve arazide diğer modeller kadar başarılı olmadığını forumda defalarca okudum. peki şunu sormak istiyorum freelanderin çekiş sistemi hakkında, devamlı dört cekermidir...
  12. M

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) helal olsun arkadaşlar hepinizi kutlarım off roadçı dediğin tabiki dağda yapar toplantıyı ..eski bir izmitli sayılırım kandirada dört yıl çalıştım..çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz.. yeni ofroad gezilerinizden...

13. M

Samsun Vezirköprü Kunduz Dağı Keşif Gezisi (Kamplı) 20-21 Aralık 2008

Ynt: Samsun Vezirköprü Kunduz Dağı Keşif Gezisi (Kamplı) 20-21 Aralık 2008 bu kunduz dağının yeri tam olarak neresi göktuğ bey....sanırım tokatta değil.
  14. M

Suzukiciler Buluşmasına Etap Arama Amaçlı Off-Road Keşif Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşmasına Etap Arama Amaçlı Off-Road Keşif Gezisi (14 Aralık 2008) ÜÇ GÜZEL İŞ BAŞINDA tek kelimeyle harika çok güzel bir gezi olmuş.. resimlerinhepsi sanki bir sanat şaheseri(en azından benim için öyle) en büyük hayalim olan long wagon vitara nın üçü bir arada görmek çok...
  15. M

Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008)

Ynt: Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008) göktuğ bey yine döktürmüşsünüz cj nin hakkını veriyosunuz ne diyeyim

16. M

Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008) defender58 arkadaşım ben tokatlıyım ama memuriyet gereği yozgat merkezdeyim sen sanırım sivastasın tokat yozgat sivas aynı topraklar.... bu işe gönül vermiş birer kişi olarak maalesef işimiz gereği ve imkanlar gereği bu işi...
  17. M

Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008) göktuğ bey çok güzel bir gezi olmuş bir tokatlı olarak sizlerle gurur duymamak elde değil(epeydir tokattasınız sizde tokatlı sayılırsınız artık)gri cj nin uçuşunu defalarca kez izledim. tek kelimeyle çok hoş...bir arkadaşın...
  18. M

Vitara Yükseltme ve Birkaç Soru

Ynt: Vitara Yükseltme ve Birkaç Soru cevap mahiyetinde değil ama meraktan soruyorum forumda çok duymama rağmen bu hub nedir anlayamadım difransiyel kilidi mi

19. M

Eski Kasa L200 4x4 Vitesleri Hakkında

Ynt: Eski Kasa L200 4x4 Vitesleri Hakkında valla arkadaşım sitedeki ustalar bizim gibi acemilerden bıkmışlar anladığım kadarıyla gerçi bu konular basit konular sanırım defalarca anlatmaktan bıkmışlar ben bu konuyu sitede epey bi araştırdım 2H normal arka iki teker çekiyor ve hızlı (normal yol...
  20. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? gönül daha iyilerine binmek ister ama benim motorum da mondial 125 agk daha önce java lazer serisini kullandım iki teker zevkini tattırıyor gelecek ne gösterir bilinmez ya nasip motorumdan genelde memnunum bence en büyük eksisi çok hafif virajlarda savrulma denge zorluğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR