Arama sonuçlarınız

1. M

2007 Suzuki Jimny

Ynt: 2007 Suzuki Jimny alper bey aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın cahilliğime verirseniz bir kaç basit soru sormak istiyorum: -Elektrik kumandalı motor dediğiniz samurailerdeki vites kolunun yanında ki ikinci kol olan arazi vitesinin işlevini mi yerine getiriyor -jimnyler...

2. M

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları o zaman seri 3 ve öncesi merkezi dif kilit olmadığı için defenderlere göre arazide daha dezavantajlı diyebilirmiyim bu acizane fikrimle....siz ne dersiniz
  3. M

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları bu sefer anladım yunus bey emin olabilirsiniz ama merakımı bağışlayın bu sefer de kafama şu takıldı....başınızı ağrıtmış olmayayım (ne yapalım sizler birer 4x4 sahibi olarak bizlerin kahrını çekeceksiniz, biz henüz amatör aşamada bu işe merak ve gönül salmış...

4. M

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları yani defender sürekli dört çeker seri3 ve aşağısı normalde iki çeker isteğe bağlı dört çeker...mi? benmi yanlış anladım
  5. M

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları defender den önceki seri 3 ve ve daha evvelki serilerde 3 vites kolu var kısa olanlar ayrı ayrı hızlı-low seçeneği ile merkezi diferansiyel kilidini ayarlıyor sanırım. defenderde ise dif-lok seçeneği ile hızlı-low seçeneği bir kolda toplanmış yanlışmı anlamışım...

6. M

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( nivanız hayırlı olsun kaç liraya aldınız

7. M

Antalya ve Çevresi İçin Güzergah

Ynt: Antalya ve Çevresi İçin Güzergah helal olsun arkadaş kondisyona hayran kalmamak elde değil
  8. M

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Şafak bey bende yozgattayım aslen tokatlıyım iki yıldır erciyese günübirlik kayak yapmak(öğrenmek) amacıyla gidiyoruz ve iki yıldır planladığımız erciyes tırmanışını arkadaşlarla 15 gün önce gerçekleştirdik lakin zirveye kadar çıkamadık plansız ve proğramsız bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR