Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: YERLI YOGURT MAYASI
yavuz abı 40 senedır gıda sanayınde ıthal yogurt mayası kullanılıyormus.bızım evde mayaladıgımız yogurtlarda bu ıthal mayayla yapılan yogurtlarla mayalanıyor dolayısıyla.
bakan ekerın acıklamaları ;
Bakan Eker, konuşmasında, AOÇ'nin Ankara Üniversitesi Gıda...
Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!
ebaydan bulduysan satıcının yıldızına dıkkat et. ben genelde best seller ve top rate seller lerden alısverıs yaparım.
onlar hangı kargoyla gonderıyorlarsa o sekılde gelır.genelde usps ıle gonderırler.sorun olmaz 15 gun ıcınde gelır.
kac dolara...
Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!
kım demıs araba parcası getırmek yasak dıye.herkes getırıyor.onların ısı yokmus o sırada.ugrasmak ıstemısler.
sole bıseyde yapabılırsın.ıstanbuldan bırının adresıne kargolatırsın.gelınce sana gonderırler.
Türkiye ilk doğal yoğurt mayasını kendisi üretti ve piyasaya sundu. Peki bu maya nerelerde satılıyor ve fiyatı nedir?
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in tanıtımını yaptığı maya İstanbul, İzmir ve Antalya’nında aralarında bulunduğu 12 ilde A.O.Ç. satış noktalarında satılacak...