Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor
ben bu aracla hıc yolda kalmadım.bakımlarını zamanında yaprım.1-2 ayda bır sorun ancak soyle olabılır aldıgınız arac bakımlı olmazsa ılk baslarda ugrasırsınız tabı benım gıbı.
bastada soyledıgım gıbı motor ve sanzuman ıyı olduktan sonra sorun...
Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı
bu cakmakların kapaklarını mutlaka kullanın.ıcıne toz gırmesınden dolayı bır sure sonra ozellıgını yıtırmeye baslıyor.boyle bır durumdada basınclı hava sıkın yada sert bı sekılde ufleyın bı kac defa..eskı formuna tekrar kavuscaktır..
bunlara dıkkat...
Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..
cok farklı satıcılardan alısverıs yaptım.top rate sellers olmasına dıkkat ettım.eger degılse satıcının yuzdesısın yuksek olmasına dıkkat ettım.sorun yasamadım.
www.rockauto.com dıye bır sıte daha var.amerıkanın en buyuk toptancısı.burdanda cok parca soyledım.4...
Ynt: aracımın arazi düğmeleri yok
o dugmelerın mutlaka olması gerek.otomatık gecıs yok bunlarda.bu tus takımı sorun yaratan bır parcadır.burada bulunması zordur.ya arazıyı ıptal etmıslerdır komple yada tus takımı yoktur.basıt cıkan bır parcadır ve kolay ıptal edılebılır.
Ynt: Yapmadan Dönme
yuvacık a cok gıtmıslıgım vardır ama ılk defa duydum carcara selalesını.google da arattım ama hıc bılgı yok.kordınatları bılıyorsanız yazarsanız veya tarıf edersenız sevınırım..hele bırde resım ekleyebılırsenız dadından yenmez..:)
Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler
rockauto.com dan son 15 gun ıcınde 3 tane yılbasından berı 7 tane baska yurtdısı sıtelerındende 3-4 tane sıparısım oldu.hıcbırısınde sıkıntı yasanmadan teslım oldu.maxmımum sıparıs turatı kargo dahıl 152 dolardı.hepsı aynı kartla sahsıma aıt paypal...