Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Attila hayırlı uğurlu olsun.(alanada satanada) sevindim. E artık yeni projeyi izleriz.

2. centilmen

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?
  3. centilmen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ankara Çayyolunda köyün fırınının arkasında keşfettiğim yalnızlığa terkedilmiş gibi duran bir karavan. Trafikten çekme belgeli imiş. Cep telefonum ile çektim fotoğrafları. Dostlar ile paylaşayım dedim. Sevgiler selamlar.

4. centilmen

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun Yeni yılın ülkeme ve tüm dostlara sağlık ve mutlluluklar getirmesini dilerim. Umarım ve dilerim ki gelecekteki günler geçmişten daha mutlu daha umutlu ve sevgi dolu olur.
  5. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Serdar bey hediye Selimiyeden görüntü gerçekten içimizi hem ısıttı hemde özleimimize tavan yaptırdı..Geçen sene eşim ve dostlarımızla Seliimiye dahil komple Bozburunu gezmiştik. Çok güzel bir bölge ama Selimiye harika idi doğrusu. Yaşanılası bir yer.

6. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kenan bey, Serdar bey aramıza hoş geldiniz. Kenan bey sizinle aynı okuldanız ben 75 girişli idim. Aracınızı gönlünüze göre yaparsınız umarım.

7. centilmen

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Dostlar arkadaşlar bugün itibari ile motokaravanım satılmıştır. Şimdilik almayı düşündüğüm,planladığım çekme karavan ile devam edeceğiz. Motokaravanımın planlaması, yapımı ve sonrasında katkı veren değerli fikirlerini...
  8. centilmen

Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Buğra kardeşim öncelikle başın sağolsun.. Allah kalanlara sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin. Karavanlı gezilere başlamana sevindim. Eymir iyi bir başlangıç olmuş görünüyor. Zaman zemin ve imkan bulup devamının gelmesini dilerim.
  9. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, geçmiş olsun. Yola park ettiğimiz araçlarda bu risk herzaman var. Bununla geçmiş olsun.

10. centilmen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Bu sene Akyaka kampta karavanımın karşı hizasına biz yaşlarda bir çift çadır kurdu. Aydında yaşayan Muğlalı öğretmen Kadir hocam. Emekli öğretmen. Birkaç gün sonra samimi olduk manzaranın balığın hakkını layıkı...

11. centilmen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Manzarada harikaymış Atilla. Burada ne içsen ne yesen cana can katar. Güle güle otur mutluluk, sağlık ve sıhhat ile.
  12. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Ellerine sağlık Rıfat ustam güzel olmuş tenten güle güle kullan. Artık ilk kampta gölgesinide kontrol ederiz kahvemizi içerken. Selamlar .

13. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim. Ben 53 yaşında çadır kurup kamp yaparken karavan sahibi oldum neden olmasın.
  14. centilmen

2010 yılı yapımı, motokaravanımı satıyorum.

Ynt: 2010 yılı yapımı, motokaravanımı satıyorum. .
  15. centilmen

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Merhabalar Mustafa bey. Kamp amaçlı olarak Gökova Akyaka orman kamp alanında olmam nedeni ile mesajınızı geç gördüm ve malesef cevap yazamadım. Karavanımızın imalat aşamalarını takip etmissiniz. 1 ay süren kamp ve 1300 km yol...

16. centilmen

Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar... Çok güzel ve gerekli bir başlık olmuş sevgili Buselik ailesi. İlknur hanım aradı ve kendini tanıtıp Akyakada olduğunuzu forumdan okudum Ümit bey hala Akyakadamısınız diye sordu. Evet cevabıma ise samimi bir şekilde yarım saate kadar oradayız demesi bizi çok...
  17. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhaba sevgili dostlar. 2010 yılı imalatı sadece bu sezon 1 ay kullanılmış özel yapım motokaravanımı emekli olup ikramiyem ile beraber bir ev alarak maaşa katkı ek gelir elde edebilmek amacı ile ve daha sonra imkanlar dahilinde yenisini imal...
  18. centilmen

2010 yılı yapımı, motokaravanımı satıyorum.

Merhaba sevgili dostlar. 2010 yılı imalatı sadece bu sezon 1 ay kullanılmış özel yapım motokaravanımı emekli olup ikramiyem ile beraber bir ev alarak maaşa katkı ek gelir elde edebilmek amacı ile ve daha sonra imkanlar dahilinde yenisini imal edeceğimden satıyorum. Temmuz ayında 1300 km yol...

19. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Perdenizi ve artık ruhsatıda olan karavanınızı güle güle kullanın dostum. Selamlar sevgiler.
  20. centilmen

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet kardeşim merhabalar. İmalata başlamışsın kolay gelsin. Başladın gerisi gelir artık. Sınav sonuçlarıda iyidir umarım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR