Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları Zerrin hanım merhaba. Böyle bir başlık açılması hususunu facebook ta konuşmuştuk hatırlarsan o gün bir arkadaşımıza kan aranıyordu. Güzel bir topik olmuş teşekkürler. Umarım gerekmez ama oldu ya ihtiyaç varsa (kan sulandırıcı olarak aspirin kullanıyorum mahsuru...

2. centilmen

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Atila kolay gelsin ilgi ile izlediğim güzel bir proje. Başarılar dilerim.
  3. centilmen

Karavan Sektörünün Sorunlarının TBMM Gündemine Alınması

Ynt: Karavan Sektörünün Sorunlarının Tbmm Gündemine Alınması Girişimler çok güzel inşallah başarıda beraberinde gelir. Erdal bey çok teşekkürler.

4. centilmen

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Şu anda kiralık çadır hizmeti kamp idaresi tarafından verilmiyor çadır yada karavanınız ile gelmeniz gerekmekte. Herhangi bir rezervasyona ise ihtiyaç yok beğendiğiniz bir yerde kamp yapabilirsiniz, kamp müsait şu anda yer açısından.
  5. centilmen

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Evet çadır yada karavanınızın çok yakınına park edebilmeniz mümkün.

6. centilmen

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Merhaba arkadaşlar Kampta kalan birisi olarak gayet net söylüyorum kampımız açılmıştır. Elektri,k ve su bağlantısı , çevre aydınlatma ve personeli çalışıyor. Bu senelikte eski işletmecisi kampı işletiyor. Herhangi bir problem yok. Konu...

7. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) "baylaz" hoşgeldiniz. Gönlünüzdeki karavana ulaşıp bir an önce keyifli geziler yapabilmenizi dilerim.
  8. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Hayırlı olsun Atila. Bence harika bir proje olacak. Neden dersen yatak boyuna. Benim en büyük sıkıntım enine yataklarda boy problemi nedeni ile sığmamam idi bu nedenle projen çok hoşuma gitti merakla takipteyim. Birde projede...
  9. centilmen

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Hayırlı olsun güle güle kullanın.

10. centilmen

Beypazarı Avdan Yaylası Kampı

Ynt: Beypazarı Avdan Yaylası Kampı Güzel kamp olmuş. Aynı tarihlerde bizlerde Sorgun göletindeydik Ersin.

11. centilmen

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Kurbağanızda amma yalanıyor. :))))
  12. centilmen

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris quote author=centilmen link=topic=88751.msg1256763#msg1256763 date=1368027211] İşletmecisinin sözleşmesi 12. ayda biten ve sezonun gelmesi nedeni ile yeni işletmeci/ yüklenici ile ilgili belirsizlik yaşanan Gökova/ Akyaka 1. sınıf...

13. centilmen

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah hocamın izni ile devam. (Mangal maceramız. Dumanıda kavurmada harika idi)
  14. centilmen

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Sorgun göletinden resimler. (biraz geç oldu ama)
  15. centilmen

Benim Karavanım Caka

Ynt: Benim Karavanım Caka Yapılmakta olan karavanınızın tez günde biterek sizlere mutluluklar vermesini dilerim. Bülent ustamada sevgi ve selamlar. Kolay gelsin.

16. centilmen

12-17 Temmuz Akyaka' dayız

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız "Bizim De Merkez Akyaka Oluyor Yazları. Akyaka'dan Heryer Yakın. Ama Nereye Gidersek Gidelim Akyaka'ya (biz Akyakalılar Cennet Deriz) Dönünce Eve Dönmenin Huzuru Oluyor" Akyaka bizler içinde cennetten bir parçadır. Buradan cennetimizi sevenlere ve gördüğünde çok...
  17. centilmen

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyesi - Ege Merhaba Katrancı ve hala var ise güllük orman içi kamp alanları var ama sakin ve sessiz talebinize pekte uymuyabilir.
  18. centilmen

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Güzel kampmış ama denizinin sıg olması benim için dezavantaj. Ne kadar sonra derinleşiyor acaba. Git git dizinde ise bize uymaz.

19. centilmen

perle camping mi,boğaz camping mi

Ynt: Perle Camping Mi,boğaz Camping Mi Güzel bir kampinge benziyor. Takip.
  20. centilmen

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sakilinden Hopa) Yollarda Artık tarih olarak birşey kalmamış. Trabzonda Atatürk köşkünü mutlaka görün derim. Boztepelere zaten çıkarsınız. Hayırlı yolculuklar diliyoruz, artık yükleyeceğiniz resimlerden gezinizi takip ederiz. Bizlerden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR