Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris İşletmecisinin sözleşmesi 12. ayda biten ve sezonun gelmesi nedeni ile yeni işletmeci/ yüklenici ile ilgili belirsizlik yaşanan Gökova/ Akyaka 1. sınıf ormaniçi dinlenme kampı işletme problemi bugün itibari ile çözülmüş, Yücelen...

2. centilmen

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?
  3. centilmen

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Kendisi ile birebir tanışıklığımız yoktu ama yazdıklarından gönül insanı olduğu hemen anlaşılıyordu. Kederli ailesine ve camiamıza sabır dilerim. Allah gani gani rahmet etsin.

4. centilmen

Katrancı Nasıldır?

Ynt: Katrancı Nasıldır? Çadır basına ücret aldıklarını biliyorum. Ama bir tane büyük çadırda olsa aynı küçük çadırda aynı ücret.
  5. centilmen

Katrancı Nasıldır?

Ynt: Katrancı Nasıldır? Denizi güzel iki koyu vardır. 2. koyu dahada beğeniriz. Ama genelde yoğunluk oldukça fazladır hele de 1. koyda. Hafta sonları günübirlik gelenelerin istilasına uğrar. Yinede keyifli yerdir. Mangal yakmak serbesttir. Market ve lokantası bulunmaktadır. Benim gittiğim...

6. centilmen

Kene İle Bulaşan Hastalıklar (kırım Kongo Kanamalı Ateşi-kkka,lyme,tularemi)

Ynt: Kene İle Bulaşan Hastalıklar (kırım Kongo Kanamalı Ateşi-kkka,lyme,tularemi) Aktarmış olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkürler.

7. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Erdal bey siz ve fikonun aramızda olmasından mutlu olduk herzaman bekleriz. Levent bey büyük geçmiş olsun. Böyle bir olayda başıma Gökova/ Akyaka orman kampında gelmişti. Benim taa kasığıma gelip yerleşmişti. Tabi şortla falan geziyoruz beslenme bölgesi olarak oraı seçmiş. Uymak için gece...
  8. centilmen

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri Kartallar yüksek uçarmış, aynı zamanda güzelde üretmişler. Zevkle izledim.
  9. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013) İnşallah beklenmedik bir aksilik olmaz ise Gülderen-Ümit Tiryaki olarak gidiyoruz. Dostlar ile görüşebilmek dileği ile :)

10. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent kardeşim evladınızı güle güle sağlık ve sıhhat ile büyütürsünüz inşallah. Bahtı, yolu açık olsun.

11. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail bey geçmiş olsun, Allah cümlemizi böyle felaketlerden, tekrarından korusun inşallah.
  12. centilmen

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Merhabalar. Çeşitli nedenler ile geç fark ettim bu başlığı. Size öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Ayrıca çekme karavanı olan bir üye olarak aramıza katılmış olmanızda sevindirici. Karavanınız oldukça güzel ve derli toplu umarım keyifli...

13. centilmen

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Hocam merhabalar. Kusurumuza bakma başlığın farkına ancak oylama sonucu aşamasında varabildim. (Krem tabiki) Eline koluna sağlık güzel oluyor. Bu sene bizim oralara gezmeye getirirsin "Badik" i artık. Size ve yengeme sevgi ve selamlar.
  14. centilmen

Erdal bey birkez daha merhabalar. Ben ülkemizde bulunan pek çok orman kampını gezdim, kamp yaptım, bilirim. Akyakadan sonra başka bir yere gitmedim gidemedim. Doğal güzellik olarak bence mükemmel. Boylu , yıllanmış çam ormanındasınız yani günün büyük bir kısmı gölge probleminiz olmaz. Sıcak...
  15. centilmen

Erdal bey merhabalar. Bende tanışmayı arzu ederim inşallah kampımız bir an önce faaliyete geçerde bizlerde o güzel mekanda bir araya geliriz. İhale konusunda bir gelişme olduğunda buradan paylaşım yaparım.

16. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhaba arkadaşlar. Bugün Zerrin hanım (ceranus) ve bir gurup arkadaş ile Ankara Gençlik Parkı tiyatro salonunda Kent Orkestrasının güzel müziği ve Ayşe Gencerin (rahmetli Ayten Alpmanın kızı) solistliğinde güzel bir caz konseri izledik...
  17. centilmen

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba arkadaşlar. Bugün Zerrin hanım (ceranus) ve bir gurup arkadaş ile Ankara Gençlik Parkı tiyatro salonunda Kent Orkestrasının güzel müziği ve Ayşe Gencerin (rahmetli Ayten Alpmanın kızı) solistliğinde güzel bir caz konseri izledik. Konser...
  18. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Abdi beye geçmiş olsun diliyorum. Allah çabucak şifa versin güzel günler yaşasın inşallah.

19. centilmen

Sorunuza kampı bilen ve her sene giden bir kampçı olarak cevap vereyim. 1) Tuvaletler genelde temiz ama mükemmel değil, insanlarımızın kullanımına bağlı olarak zaman zaman kısmi olarak yeterince temiz olmayabiliyor (hafta sonları günübirlik piknik için gelenler oluyor) 2) Gökova orman kampında...
  20. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ferhat bey çok güzel izah etmişsiniz, açıklamalarınıza aynen katılıyorum. Ne yazıkki zaman zaman değişik ad ama her ne işse illada mıknatıs ile "çalışan" / çalıştığı ve faydalı olduğu iddia edilen demem daha doğru olur bu tür şeyler piyasaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR