Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Memduh bey merhabalar. Yerinizi daha önce vermiş olduğunuz linkten izlemiştim. Bu sene kısmet olur o taraflara gelebilirsek eğer size de uğrayıp tanışmak, görüşmek ve mekanı incelemek istiyoruz. Resimlerden göründüğü kadarı ile güzel görünüyor. Umarım çabalarınız...

2. centilmen

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Öncelikle Muğladaki dostlara bir karavancı olarak selam ve sevgilerimi iletiyorum. Konu ile (offroad) ilgili olmasa da bir sorum var dostlara. Akyaka orman kampı ihalesi ne oldu acaba. Malum bahar yavaş yavaş geliyor, gelecek e bizde kampçıyız ve meraktayız. Konu...
  3. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Seyfettin hocam sağlık dilekleri, sevgi ve saygılarda bizden sizlere.

4. centilmen

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası 2004 model Transporter kamyonet aracımın (koltuk eksiltince mecburen minübüsten kamyonete dönüştü) trafik sigortası 07.02 tarihinde bitiyordu. Siggortacım 400-500 cıvarı fiyat çıkardı, ben netten on line sigorta şirketleri dahil araştırdım en ucuz...
  5. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz. Sevincinizi anlatığınğz satırlar çok güzel, sizi anlıyor ve mutluluğunuzu paylaşıyoruz. Allah sevincinize sevinç katsın inşallah.

6. centilmen

İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012

Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012 Ahmet kardeşim senin karavancılığa vurulmanın, büyük hevesle karavan aramanın,23 Nisanda Işık dağında kamp yaparken çadırda kalırken kampçılığa ne kadar yatkın olduğunun şahidi ve gözlemcisiyim. (Bulgur pilavında güzeldi doğrusu eline...

7. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. Tüm dostların yeni yılını kutlar 2013 yılının ülkemize barış, sevgi, mutluluk ve bolluk getirmesini dilerim. Herşey gönlünüzce olsun,
  8. centilmen

Gezenbilir; "Ücretsiz" Etkinliklerimiz (30 Aralık 2012 ve 14 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir; "Ücretsiz" Etkinliklerimiz (30 Aralık 2012 ve 14 Ocak 2013) Güzel bir sayfa olmuş. Yürüyüşe de katılabilirim sanırım.
  9. centilmen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hayırlı olsun

10. centilmen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Çok haklı ve doğru bir açıklama, başımıza gelmemiş olması gelmeyebileceği anlamına gelmiyor. Bu vesile ile daha bir kaç gün önce bir yakınımın başına gelen olayı ibret olması açısından paylaşmak istiyorum. Akrabam hanım...

11. centilmen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Plaka sorgulaması da her zaman gerçekleri yansıtmıyabiliyor. Eğer araçta bir problem var ise değişik şehirlerden 1-2 plaka değiştiriyorlar ve mesaj vb şekilde sorguladığınızda araç pertten çıkmış ise bile göremeyebiliyorsunuz. En...
  12. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allahtan rahmet kalanlara da sabır ve hayırlı ömür dilerim.

13. centilmen

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Merhabalar Öncelikle kampımızın tanıtımı ve resimler için teşekkürler. Aynı tarihlerde kampta imişiz. Hoş biz karavanımızla 4.5 ay kadar kaldık :) Fotoğraflar içinde 4. fotoğraf (çekme karavan ve önünde çardağımız üstte brandamız) bizim karavan ve yaşam alanımız. Allah sağlık sıhhat verir ise...
  14. centilmen

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tüm Gezenbilir ailesinin Kurban bayramını kutlar tekrarına sağlık ve sıhhat ile ulaşmalarını dilerim.
  15. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tüm Gezenbilir ailesinin Kurban bayramını kutlar tekrarına aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat ile ulaşmalarını dilerim.

16. centilmen

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey Gökova/Akyakadan yeni döndüm ve karavanınızı artık teslim alabileceğinizi belirttiğiniz haberi gördüğümde sizin adınıza nekadar sevindim bilemezsiniz. Herhangi bir konuda ihtiyacınız olduğunda telefon etmeniz yeterli. Teslim alma aşamasının...
  17. centilmen

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Özlemiştik hoş geldiniz. Gökova/Akyakadan selamlar.
  18. centilmen

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Hikmet kardeşim hayırlı uğurlu olsun tez zamanda biter inşallah yolunda buralara düşerse görme şansımız olur. Ha bitmez ise de canın sag olsun (biter biter) Rıfatın dediği gibi hafta sonu yerin hazırmış uzun süreli yerinde hazır biliyorsun...

19. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat kardeşim geç oldu ama panellerin ve regülatörün hayırlı olsun güle güle kullanın.
  20. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Ben nete girmeyeli aracı bitirmişssin bile Atilla hayırlı olsun güzel geziler dilerim.Gökova Akyakadan tüm dostlara sevgi ve selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.