Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba arkadaşlar Gökova / Akyaka orman kampındayız.

2. centilmen

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey hayırlı uğurlu olsun keyif içinde sağlık ve mutlulukla kullanın inşallah.
  3. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tüm dostların kandilini kutlarken cennet vatanımızda ayrılılara son vererek birlik ve beraberliğimize, birbirimizi anlamaya, tanımaya, derdi ile dertlenmeye, dertlere sıkıntılara çözüm bulmak için gayret etmeye vesile olmasını dilerim.

4. centilmen

Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi. Böcekler, sincaplar ve diğerleri çok güzel, çiçekler hele hele lalermi harikalar. Bu güzellikler için teşekkürler dostlar.
  5. centilmen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bekir bey selamlar. İlanda satılmıştır demiyor "İlan yayınlanma süresi bitmiştir diyor" Satıcının ilanını yenilemesi gerekiyor sanırım.

6. centilmen

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ahmet bey sizlerle tanışmayı bizde çok arzu ederiz ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. Size özelden mesaj attım. Hanımefendiye çok geçmiş olsun kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.

7. centilmen

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kadir bey herzaman bekleriz uğramanız bizi sevindirir. Telefonum resmimin üstünde de yazıyor. (0536 2460909)
  8. centilmen

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kısmet ise Raptör Hikmet kardeşim ve ailelerimizle birlikte 26 Mayıs itibari ile Gökova/Akyaka orman kampında olacağız. Ankara-Afyon-Denizli-Muğla üzerinden gideceğiz. Belki yolda yada bu şehirlerde dostlarlada karışalırız kimbilir. Yeni edindiğim çekme karavanımı Hikmetin...
  9. centilmen

Karavanımın Tadilat Aşamaları; VW T3 Pop-Up Camper (cypriot)

Ynt: Karavanımın Tadilat Aşamaları; VW T3 Pop-Up Camper (cypriot) Hayırlı olsun mutlu günlerde, gezilerde kullanın

10. centilmen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben aynı aracın 1998 modelini 9 cıvarında boş panelvan olarak almıştım üstelik folyo kaplı idi ve sökmek bayağı bir yorup üzmüştü bizi. Fiyat uygun bence araç 2001 ve garanti veriyor diyorsunuz. Gösterirsinizde. Kayar kapıya...

11. centilmen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ankaradan arkadaşımız abolgi ve Hikmet kardeşim (raptor) Ahmet beye almak için gidip araca baktılar. Görünüşü resimlerde oldukça temiz. Camlarının oldukça alçak olması ve toyota olması sanırım vazgeçirmişti. Düşünen olur ise...
  12. centilmen

Bir günlük Kızılcahamam gezisi 24-25.03.2012

Ynt: Bir günlük Kızılcahamam gezisi 24-25.03.2012 İlahi Rıfat başlığı yeni gördüm inanırmısın. Güzel anlatımın ,fotoğraflar , Özkan ve Tülün ailesinin güzel dostluğu için çok teşekkür ederiz.. Çok güzel bir kamptı.

13. centilmen

Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57) Kemal bey hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep güzel mutlu gezilere dönsün inşallah. Malum sitede ilanı görür görmez Ankaradan bir arkadaşa haber verdim (abolgi) fiyatı uygun ve güzel şirin bir karavan kaparlar yakında, düşünürsen...
  14. centilmen

Her çeşit Sticker , Özel Sticker , duvar,yer,araç stickerları.

Ynt: Her çeşit Sticker , Özel Sticker , duvar,yer,araç stickerları. Merhabalar Örnek görebiliriz umarım. Wolkswagen T5 transporter için elinizde hazır birşeyler varmı acaba ya da önerileriniz ?
  15. centilmen

ANKARA'da camper iç montajı için mobilyacı.

Ynt: ANKARA'da camper iç montajı için mobilyacı. Bende satmış olduğum motokaravanımı Bülent Soydaş'a yaptırmıştım. 05326162591 yapılacak işleri , tarifleri ve zamanlamayı belirleyerek yaptırabilirsiniz. İncelemek isterseniz eğer : http://212.101.124.54/index.php?topic=57619.0

16. centilmen

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Merhabalar ben çeki demirini problemsiz olarak Ankarada "Hazelser" de taktırdım. Netten arayabilirsiniz. Bende telefonuda var.
  17. centilmen

Çekme Karavan'da Yeni Teknolojiler

Mustafa bey yeni / yerli bir çekme karavan sahibi olarak verilen bilgilere teşekkür ederim.
  18. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ufuk bey,Mesut bey aramıza hoşgeldiniz. Ufuk bey geçmişi ve gelecekten ne beklediğinizi güzel bir dille anlatmıssınız. Umarım herşey gönlünüzce olur. Birde karavanı deneyin bakalım.

19. centilmen

Karavan kapı sinekliği

Ynt: Karavan kapı sinekliği Levent hocam geçen sene birkaç karavanda gördüğüm internette de satılan orta kısmından mıknatıslı gördüğüm kadarı ile kullanışlı kapı sinekliği var onlar hakkında düşüncelerin nedir acaba. Dün 12 tl cıvarında gördüm.
  20. centilmen

GÖKOFF 15.04.2012 GÖKOVA KEŞİF GEZİSİ

Ynt: GÖKOFF 15.04.2012 GÖKOVA KEŞİF GEZİSİ Bu sene şelaleyi görmek farz oldu gibi. :) Transporter ile gidilebilirmi acaba Uğur bey.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.