Arama sonuçlarınız

1. centilmen

GÖKOFF- HEP BİRLİKTE

Ynt: GÖKOFF- HEP BİRLİKTE Teşekkürler ilginize. Facebook gurubuna üye olurum tabiki. İşyerimden giremiyorum yasaklı ama evden girip üye olacağım. Mayıs sonu görüşürüz. Uğur apart sanırım.

2. centilmen

GÖKOFF- HEP BİRLİKTE

Ynt: GÖKOFF- HEP BİRLİKTE Uğur bey merhabalar. Güzel kareler çekmişsiniz. Ben karavan gurubundan Ümit. Her sene 15-30 gün cıvarında Akyaka orman kampında kalıyorum. Kısmet ise bu sene emekli olup çok daha uzun süreli geleceğim. Muhtemelen mayıs sonunda. Tanışmak görüşebilmek dileği ile hoşça...
  3. centilmen

Çeki demiri taktırma işlemi değişiyormu?

Ynt: Çeki demiri taktırma işlemi değişiyormu? Selamlar Karavan bölümüne bakar iseniz bu konuda geniş bilgi içeren bir bölüm mevcut arkadaşım. Ama ben kısaca kendimden örnek vereyim. Yeni aldığım 2004 T5 transporter aracıma 1,5 ay önce Ankara "Hazelser" firmasında ce belgeli ve araca özel...

4. centilmen

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ve Keneler...!

Ynt: Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ve Keneler...! Bilgiler ve hatırlatma için teşekkürler. Umarım kimsenin başına gelmez ama gelirsede ne yapacağını bilmek önemli.
  5. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) http://212.101.124.54/index.php?topic=86431.90 http://212.101.124.54/index.php?action=dlattach;topic=86431.0;attach=451470 ( koordinatların kmz dosyası. google earth ile açılabilir) Koordinatlar: 10 38 23...

6. centilmen

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Bülent bey bende Çorumluyum zaten. (Doğma büyüme Ankaradayım ama). Çeki demirini yeni taktırdım. CE belgeli ve ruhsata işlettim. Kısmet ise bu pazar günü Adapazarından ERBA karavandan 5.25 karavanımı teslim alacağım.750 kg olma ihtimali yok...

7. centilmen

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Takip. Wolkswagen T5 transporter için boya koruma ücretiniz nedir acaba Nano ve diğer usuller ile.
  8. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Gökhan bey aramıza hoşgeldiniz. Seyfettin hocam merhaba. Bildiğim kadarı ile Hikmet kardeşim daha yenilerde 220 buzdolabının kompresörünü cüzi birşeye 12 v çevirmişti . Çözüm bu gibi.
  9. centilmen

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Ben göremiyorum malesef son resimleri. Sanırım web e yüklenen resimlerin linkleri bende (işyerimde) engelleniyor.

10. centilmen

Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı

Ynt: Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı Ankara Çayyolunu Alacaatlı tarafına doğru geçtikten sonra Çayyolu2 de geçiliyor Applegarden yüzme havuzu var onun alt tarafında bir alan çadır ve karavan kampingi şeklinde düzenlenmiş durumda. Çekme karavan , çadır ve motokaravanını orada bırakıp hobi...

11. centilmen

karavan gezisi

Ynt: karavan gezisi karavanınız hayırlı olsun güzel gezilerde kullanın. İstanbullu dostlar Bülent beyinde ifade ettiği gibi sık sık buluşuyorlar. serbest muhabbet köşesinden bir kısmını takip edebilirsiniz sanırım.
  12. centilmen

Karavan aşkım - Yardımlarınız...

Ynt: Karavan aşkım - Yardımlarınız... Bülent bey ilanın altında"Faturalı" yazıyor. Sanırım noter satışı olmuyor bu durumda. Arcaın vergisi falan problem olabiliyor. Şirketten şirkete satılabiliyor. Bilenler açıklamada bulunacaktır sanırım.

13. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni dostlar Sn Mıkman ve Sn. Sedat bey aramıza hoş geldiniz.
  14. centilmen

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Güzel gezi notları ve resimler için çok teşekkürler Bülent bey. Geniş bir katılımla gerçekleştirdiğiniz bu etap gerçektende cesaret verici. Ben farklı birşey soracağım acaba yolda trafik kontrolü, ağırlık kontrolü gibi bir uygulamaya denk...
  15. centilmen

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Güzel bir geleneksel Işıkdağı kampı idi. Kısaca 23 Nisanda "çocuklar gibi şendik" Emeği geçenler, tertipleyen bir arada olmamıza vesile olanlara, katılan katılımı ile mutlu eden sevgili dostlara, Şarkılarımızı...

16. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

Kızılcahamadan sonra Çerkes yoluna dönüyorsunuz ve asvalt ama epeyce rampa çıkılıyor. Toprak yol Yagcı Hüseyin köyünden sonra var. Fazla değil. Ama köy içinde kanal kazısı varmış yer yer dikkatli gitmek gerek.
  17. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

Arkadaşlar kamp alanının koordinatları olan varmı acaba. Navigasyona yükleyeyim ne olur ne olmaz yeri biliyorum ama.
  18. centilmen

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Levent bey merhabalar. Yeni edindiğim t5 aracım ve çekme karavanımda da gezenbilir logosunu taşımak güzel olacak. Tabi imkanlar dahilinde gönderebilirseniz. Şimdiden zahmetler için teşekkürler. Ümit Tiryaki TMO Genel Müdürlüğü / Milli Müdafa...

19. centilmen

Zerrin hanım merhaba. Bu sefer geçerken Jandarma komutanına bilgi verip geçelim, hatırlarsanız geçen sefer keşke bir haber verip kamp alanına geçse idiniz demişlerdi haklı olarak.
  20. centilmen

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Görmediğimiz güzel yerlerin harika bahar fotoğrafları eşliğinde tanıtımı için Şirin ailesine çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR