Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

1. Hikmet, Çicek, Alper ÖZKAN .....LT 28 motor karavan 2. Ö.Faruk DAMA özel araç 3. M.Emin Aydın 4x4 4. Ersin güzel 4x4 5. Ahmet Bolgi CBF150 ya da özel araç 6. Gülderen-Ümit TİRYAKİ T5 Transporter

2. centilmen

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ankaraya gönderme işi nasıl olabilir acaba ?
  3. centilmen

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Çeki demiri 600 TL montaj dahil.CE Belgeli. (Belge önemli artık )Projede isterseniz 150 cıvarı . Ama ben koltuk sayısını da azaltacağım için ikisine bir proje yaptırdım 500 TL . TÜV de emniyettende geçti çok şükür. :)...

4. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Seyfettin hocam tarihe not düşmüşsünüz. Çok güzel bir fotoğraf. Teşekkürler paylaşım için.
  5. centilmen

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet bey aracı karavana dönüştürme işi başlamış demektir. Hayırlı uğurlu olsun. Tez zamanda gönlünüze göre bitip mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.

6. centilmen

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Ankarada Hazelser diye bir firma aracınıza uygun çeki demirini temin ediyor, montajını yapıp projelendiriyor. Ben Wolkswagen t5 aracıma araca özel imal edilmiş çeki demiri taktırdım, montaj ve TÜV aşamalarında herhangi...

7. centilmen

El Yapımı Kamp Ürünleri

Ynt: El Yapımı Kamp Ürünleri Takip etmekte yarar var. Güzel bilgiler için teşekkürler.
  8. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey TÜV sürecinizi, oradaki gerilimi ve heyecanı birebir yaşamış olarak yeniden hatırladım. Sevinç ve mutluluğunuzu paylaşmak çok güzel. Allah herkese nasip etsin sırat köprüsünden (pardon TÜV den) geçebilmeyi. :) En son...
  9. centilmen

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Geçmiş olsun umarım kolayından halledersiniz problemi. Cevdet Çelikörs (Yener Müh.) 05327281834 http://yenermuhendislik.com.tr/index.php?PLID=2&ContentID=3

10. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir bey bahsettiğiniz bölüm Kuddusi Kurbanzade ve çekme karavanının hikayesi. Fatih bey çok güzel ve akıcı bir hikaye anlatmış ben şahsi fikrim olarak kendi hikayesini yada güzel memleketimizde hepimizin başına her konuda gelebilecek bir hikaye olarak algıladım...

11. centilmen

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86431.0 Sn usilay Linkte detaylar var. Kızılcahamamı çıktıktan sonra Çerkes tarafına dönülüyor.
  12. centilmen

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

Geçen sene güzel bir kamp olmuştu. Bu senede neden olmasın.

13. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Murat bey sizde aramıza hoş geldiniz, umarım gönlünüze göre bir karavana sahip olursunuz Ahmet bey sizde hoş geldiniz ama başınıza gelenlere inanın çok üzüldüm. İnşallah bu sefer çözüm gönlünüze göre olur. Son anlaştığınız firma ciddi bir firmadır ama yinede takip...
  14. centilmen

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Tüm Muğlalı arkadaşlara selam olsun. Bundan böyle yarı zamanlı olarak bende Muğlalı sayılırım. Hersene 15-30 gün arasında Akyaka orman kampında idim. Artık bu yaz emekli olacağım inşallah. Allah sağlık sıhhat verir ise Mayıs ortası gibi gelip Ekim- Kasım gibi...
  15. centilmen

Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

Ynt: Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet Merhabalar Sayın Gezgen (Orhan bey sanırım) Nazik davetinizi malesef yeni fark ettim. Aradan çokta uzun bir süre geçmediğini düşünüyorum. Ne dersiniz ? Ben her sene Gökova Akyaka orman kampına 15-30 gün cıvarında gidebiliyorum ama bu...

16. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hep gülümsemeniz dileği ile dostça kalınız. Beğenilerini ileten ve foruma katkıda bulunan izleyen tüm dostlarada sevgi ve selamlar
  17. centilmen

İhalede Satılacak Ducato Karavan

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan Merak ettim doğrusu sonucu ve fotograflarını.
  18. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) :D Herhangi bir durumda başı sıkışan arkadaşlarımız bu çözümlerden uygun olanları kullanabilir...

19. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ;)
  20. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ;) ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler