Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Uzun şase kaygısını bizde yaşadık ama şehir içinde kullanımda problem yaşamadım hatta eşimde oldukça rahat kullanıyor müsterih olun. Zaten kısa uzun farkı fazla birşey değil dostum.
Adapazarına gelir isek iletişim kurabilmek için telefon...
Şehzat bey önümüzdeki 2 hafta içerisinde çekme karavanımı teslim almak üzere Hikmet kardeşimle beraber Adapazarına geleceğiz.
Uygun olursanız orada görüşme fırsatımızda olur sanırım.
Merhabalar Şehzat bey.
Öncelikle gönlünüze göre bir araca sahip olmanızı dilerim.
Bende uzun şase ve vip tabir edilen yapıda bir t5 transporter sahibi oldum birkaç ay önce. (Uzun şase ve 1,9 motor 105 BG.)
Uzun şase almanız daha iyi...
Ynt: Fleetwood Tiago Ford F 350 (Ankara Yardım)
Bu araç çayyolunda evime 100 mt uzakta park etmişti. ( Yadaçok benzeri :) ) Serbestmuhabbet köşesine fotografını koymuştum hatırlayan olursa eğer. Bir süredir görünmüyor malesef. Eğer karavan sahibi arladaş tekrar buralara uğrar ise benimle...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Atilla hayırlı uğurlu olsun. Geç fark ettim başlığı ama çok sevindim. Sana yeni bir uğraş bizlerede bugün ne yapıldı diye merakla izleyecek bir şeyler çıktı. Biblon tekrardan hayırlı olsun.
Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?
Birol kardeşim al sana etkinlik..Kızılcahamam Sarayköy yürüyüşü. Ankara forum moderatörü Zerrin hanımla görüşebilirsiniz telefon numarası linkte var.
http://212.101.124.54/index.php?topic=85531.msg1096862#msg1096862
Ynt: Kendi Karavanını Yapukanlar; İveco 15.6 (Aka)
Proje konusunda Ankarada Usta Mühendislik araç projelendirme bürosu. Ankara ve cıvarı pek çok servis, minübüs vb projelendirme işini onlar yapıyorlar. Ben T5 transporterimin çeki demiri montaj ve koltuk sayısı azaltma (ön koltuk 1+1oldu...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "
İsmail bey hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin inşallah.
Eşinizi ve sizi tebrik eder keyifli geziler dilerim.