Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ben Nevzat beyle e posta ile haberleştim.. İşte yazdıkları.
Sayın Ümit bey; Verim: Yaptıgımız uygulamalarda (kamyon ve hafif ticari araclar) kamyonlarda bilhssa BMC ve benzeri olanlarda %20 arası yakıt tasarrufu saglandı. Hafif ticarilerde (Ford...
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM
İsmail bey sayfanızı yeni fark ettim. Gönlünüzden geçen gibi bir karavan sahibi olmanızı dilerim. Sayfanızın takipçisi olacağım.
Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily
Sami bey hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.
Ben İveco motokaravanı sattım sitede iveco karavan imalatları çoğaldı kardeşlerini görmek mutlu ediyor beni.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
Hayırlı uğurlu olsun başlamışsınız tez zamanda biitiğinide görün. Tekeriniz keyifli kamplara dönsün inşallah.
Ynt: Koçero geliyor.....
Ömer bey sattığım iveco karavanımda fiberi taşıyan kuşaklara ilave yapmıştık çünki bazı yerlerde fiberde çökme ve sarkma vardı. İleride olabilecek dizaynlar için tavanı kuvvetlendirmekte yarar var gibi yinede siz bilirsiniz. Dediğiniz gibi şaşi boşlukları depolar için...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet bey gönülden tebrikler. Harika görünüyor Karavanın ve kontağa basarkenki yüz ifaden, mutluluğun. Mutluluğunuz daim olsun tekeriniz hep dönsün inşallah.
Sizi karavancı listesine eklemiştim ama Sayın moderatörümüz sayfayı...