Arama sonuçlarınız

1. GRDN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ;D ;D Sanırım aranızda en taze üye benişm şimdilik ;D ;D adım ömer faruk Yaptığım çok fazla bi aktivite yoktu işin aslı ama son 8 aydır heralde hayatımın en hızlı aktivitelerini yaşıyorum :) işim gereği çok geziyorum ve kendime fazla vakit...

2. GRDN

Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. bilen arkadaşların resim paylaşmasıda güzel olur :) Ben şu ramazanın çıkmasını bekliyorum ondan sonra fena kopucam :) hazırlıklar tam gaz devam ediyo
  3. GRDN

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları bu görüntüde daralmaması mümkün değilki :)

4. GRDN

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları Adamlar ufak tefek ama her yerdeler :) Bu arada sahillerdeki görüntü kurga sürüsü gibi duruyo :)
  5. GRDN

GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi?

Ynt: GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi? Bende 91 6.2 dizel var tahoe ön görünüm yapılmış jant aldık ama yükseltince ufak kaldı :)

6. GRDN

Ynt: GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi? orjinal yükseklikte olan bi sierraya aracın yürüyenini bozmadan jant ve lastik ebatı olarak en büyük ne takabilirim

7. GRDN

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. çatalca taraflarında çok enteresan yerler varmış inceiz mağaraları felan varmış çok güzel diyolar parkur felanda var dediler ama net bilmiyorum
  8. GRDN

Ynt: GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi? Aracım GMC Sierra 91 model beyaz 6.2 dizel
  9. GRDN

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. Eyvallah usta haklısın ama önerilerede açığız tabi yeni yerler keşfetmek elbette güzel olur kimse yanlış anlamasın tabi benim için bu böyle :D yakınımızda mesela nereler var

10. GRDN

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. Çok özür dilerim kendimi tanıtmayı uuttum Adım ömer faruk otomotiv işiyle uğraşıyorum belki bilenleriniz vardır GARDEN CAR bostancıdayım Bu aralar ticari araçla ilgileniyorum yeni kurulum olduğu için işin gücün zayıfladığı şu anda inanın kendimi...

11. GRDN

GMC

Ynt: GMC GMC Sierra için arazi gelişimini nasıl sağlayabiliriz ve bu aracın parça teminini nasıl yaparız bana yardımcı olabilirmisiniz?
  12. GRDN

Gmc Pickup

Ynt: Gmc Pickup benim telefonun 05322650223 Bende bir tane mevcut ama aradığın gibi bişeyden fazlası var ona göre :)

13. GRDN

Ynt: GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi? 8) 8) 8) 8) 8) Pek yakında Plakadan herke z tanır sanırım beni :) 8) 8) 8) 8) 8)
  14. GRDN

Ynt: GMC Sierra 6.2 Dizel Hakkında Bilgi? Emsallerinin dışında olan bi araç diyebilirim Sierra
  15. GRDN

GMC Sierra Modifiyesi ?...

Ynt: GMC Sierra Modifiyesi ?... Merhaba bende yeni üyelerden fakat eski bir sierra kullanıcısıyım :) ben yükseltme işini hafif tutup lastik ebatlarıyla oynamanı tavsiye ederim gerekli yükseklik zaten mevcut :) fazlasıda uzun yolda çok rahatsız ediyor ben tek makas eklettirip ön torsyonları iki...

16. GRDN

Modaretörlerimizinde yardımı ile güncel bir tur düzenleyebiliriz inşallah Tabi seçenekler içinde Yedi göller Abant Yayla Yedi erenler tepesi olarakda genişletebiliriz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR