Arama sonuçlarınız

1. nihalimtrak

Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Giresun'da olan arkadaslar için, hava şartlarından bağımsız yürünebilecek, şehir merkezine yakınlığı ile de avantajlı, başlangıç için kolay bir yer olan Gedikkaya'yı önerebilirim

2. nihalimtrak

Giresun

Ynt: Giresun Erdem arkadasımıza bir dip not : Giresunlular'a "Isırgancılar" denir evet ama Ordulular'a "Kabakçılar" :)) Güzellik de göreli bir kavramdır, Ordu güzel bir şehir tabi ki ama hemen kapı komşusu Giresun'da çok güzel bir şehir, bence yarım saatlik mesafesi olan iki ili birbirine...
  3. nihalimtrak

Fotoğraflarla Giresun

Ynt: Fotoğraflarla Giresun Giresun Limanı büyük bir liman değil ama fotoğrafta görünen kadar küçük de değil :) Ayvasıl Tarafındaki Dalgakıranların önü sanırım 5. fotoğraf

4. nihalimtrak

15 - 28 Ekim 2009 Tarihlerinde Rize'den Artvin'e Parkur Önerisi

Ynt: 15 - 28 Ekim 2009 Tarihlerinde Rize'den Artvin'e Parkur Önerisi Turunuzun Rize Ayağına yardımcı olmak isterim: Rize Merkezden yola çıkınca Ardeşen'deki yol ayrımından çıkılıyor Çamlıhemşin'e daha evvel merkezine çıktım ben birkaç sefer, Fırtına Deresini yanınıza alıp çıkıyorsunuz, yarım...
  5. nihalimtrak

Sağlıklı Yaşamın Sırları

Ynt: Sağlıklı Yaşamın Sırları Teşekkürler, güzel bilgiler için! 106 yaşında ve sapasağlam dedemden yola çıkarak; "her gün şekerleme tabir edilen kısa uyku- az ve öz yemek -yoğurdu eksik etmemek- -diş temizliği- pis kanın sülük'e emdirilmesi- erken yatıp, erken kalkmak" çıkarımını yaptım ben de..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR