Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 o resmini çektiginiz dağ larda Ceylan lar gezer.. bilirmisiniz :) eskiden av lanırlardı..şimdi yasak.. çok sıkı kontrol var.. sabah sabah içimi açtınız. Teşekürler..

2. zirvelerin sesi

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ valla abi ye helal olsun.. ??? kendi adıma böyle bir şeye kalkışmak için balatayı sıyırmam gerek ... ama olay budur.. kimsenin yapamadıgını yapıp noktayı koymak.. benim gibilerede vay be dedirtmek.. vallahi bu...
  3. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi son cümlemi.. düzeltiyorum.. ödemiş çıkışından sonra Birgi 8 km diyecektim.. bayındır yazmışım ;D dogrusu.. Ödemiş çıkışından sonra 8 km..

4. zirvelerin sesi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Gaziemir tarafını düşünüyorsanız benim evimin yakınından geçeceksiniz.. Size güzel bir yol güzergahı vereyim o zaman.. aynı zamanda bayındır dan geçerek bayındırın o güzelim Çiçek seralarının kenarlarından geçecksiniz.. isterseniz orada kısa...
  5. zirvelerin sesi

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI Kardeş..Çok teşekkür ederim.. size ilk başta biraz önyargılı yaklaşmış olabilirim.. Biraz paylaşımlarınıza bakınca gezenbilir ruhunu hakkıyla veren biri oldugunuzu gördüm.. Meraklarımız neredeyse birebir aynı.. Avcılık ile bir aralar...

6. zirvelerin sesi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi geceyi Gölcük te geçirdikten sonra.. Ertesi gün Selçuk Meryem ana 'yı gezmenizi.. dönerken de Selçuk Şirinceye ugrayıp ögle yemegi.. ve meyveli şaraplarından denemenizi öneririm... Şirince dönüşü otobandan izmir istikametine .. yada...

7. zirvelerin sesi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Siz nereden gideceksiniz.. ? nereden gideceginizi söylerseniz size Google earth den güzergah çıkarabilirim.. salihli taraflarından gidecek olursanız 40 çeşmeler den su içmeden geçmessiniz sanırım ;D en basit yolu.. ilk varış noktası zaten...
  8. zirvelerin sesi

İzmir Bornova - Yamanlar Karagöl - Örnekköy - Bornova Bisiklet Turu (31 Mart 2013)

gençler tebrikler..... papatya resimleri mükemmel. ayagınıza sağlık..
  9. zirvelerin sesi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Bu geziyi düşünüyor iseniz , size bir iki önerim var.. Birgi ye sabah erken gidin.. mesela saat 10-11 gibi orada olun.. Çakırağa konagının hemen yukarısında köprüden geçer geçmez sağlı-sollu güzel bir kahvaltı mekanı var.. sağ tarafa...

10. zirvelerin sesi

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI Nisan 1 ve deniz... gıpta ile izledim.. Muğla da olmanın avantajı bu olsa gerek

11. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü Kendinizi kasıyordan ne demek istediğinizi tam anlayamadım.. yada Siz beni anlamamışsınız ..bendeki karavan merakı şu an hastalık aşamasında olmayıp ilgi aşamasında.. Tüm sene Boyunca neredeyse non stop çalışmak , 52 hafta içinde 1 hafta ancak...
  12. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü bende 19 Nisan a kadar Fulltime çalışıyor olacagım... sonra 4 koca gün tatil.. burada gezenlere bakarak kendimizi avutacagız artık.. sizlere iyi eglenceler.. takip ;)

13. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Benim memleketime çok yaklaşmışsınız... Balıkesir.. Sındırgı. Bizimde Yağcıbedir halılarımız meşhurdur... belki biliyorsunuzdur , Sındırgıya gelmeden önce Kertil denilen piknik alanından geçilir.. oranın suyunu içmeden... suyundan almadan.. geçmem. Görseller için...
  14. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Teşekkürler Yavuz abi.. Gezmek aslında her insanın ruhunda olan bir şey , fakat bunu yapabilmek ancak imkanlar dahilinde olabiliyor , genelde haftasonları boş kalmayız , hiç olmaz ise kaynaklar civarına uzanıp bir yerlerde çay içeriz.. 23 Nisan tatiline kadar...
  15. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Nick Zirvelerin sesi diye öyle bellendik.. İsmim Eyüp bu arada.. bir ara 1 temmuz kapotaj bayramında Datça da idim.. çeşitli etkinlikler oluyor.. yaglı direğin ucundaki bayrağı alamayanlar denize uçuyor :) hiç denk geldinizmi.. ? geçen hafta Birgi de...

16. zirvelerin sesi

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Allah güzel günlerde kullanmak nasip eder inşallah.... banada Nİvaaaaa Nİİİİvvqaaaaa NİVAAA der dururm..
  17. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü Dizinin sonunu bende merak ediyorum.. Brezilya dizilerine benzerse durum hepten vahim.. Bu arada Sezonu Birgi de açtık.. tesadüf eseri '' Tatar Ramazan '' filminin çekildigi mekanı buldum ( bknz araştırmacı yönüm ) görselleri şekil 1a...
  18. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 kesinlikle iyi bir tercih yapmışsınız.. Manisa mesir şenlikleri o kalabalıkta inanın çekilmez.. görseller süper.. vallahi aklıma otlu-çökelekli gözlemeler geldi.. şu an işyerindeyim.. sanırım acıktım :D

19. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 geçen sene gitmiştik.. hafta sonu için gidilesi yerlerden biri.. Nazarköy,den yukarıya dogru ( nazar boncugu fırının oradan ) dağ içinden Nif zirvesine gidilen bir dağ yolu var.. inşallah Jeep alırsam oradan nif balık çiftligine çıkıp Buca kaynaklara inmeyi hayal...
  20. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Re: Ynt: Birgi-Ödemiş....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz