Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü Hayırlısı olsun.. ben kunta kinte durumlarına devam , sayenizde farklı ortamlar görüyoruz.. Nisan ayında 1 hafta fabrika kapanışı var , Çocuklar için Ailecek hızlandırılmış bir Ankara gezisi planı yaptım.. maalesef 1 günlük gezi olacak ,elbet...

2. zirvelerin sesi

Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi

Ynt: Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi Ankaralı Dostlar.. Nisan ayı içerisinde ailem ile birlikte Ankara gezisi planlıyorum.. Mogan gölü kenarında güzel bir otel buldum gibi.. bana Ankarada nasıl gezilecegini anlatan birisi olursa onu soru yagmuruna tutabilirim.. teşekkür ederim..
  3. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü bahar gibi havayı buldunuz , kaçırmıyorsunuz .. ne diyelim.. helal olsun..

4. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Yeşim hanım , Bülent bey selamlar... Amatör olarak karaladığım kişisel Blog adresimi özelden paylaşmak istedim.. Sevgiyle kalın.. takipteyim ;)
  5. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Bursa Misi kamp resmi için özellikle teşekkür...

6. zirvelerin sesi

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün Ki O Bu Konuyu Okuyacak? profilinizdeki cümle dikkatimi çekti.. '' gelecek geçmişten daha güzel şeyler getiricek..'' naçizane.. gelecek bilinmeyendir ! Bilinmeyenden güzel şeyler beklemek olsa olsa temennidir.. an.. şimdi yaşadıgındır , asıl hayat an'da...

7. zirvelerin sesi

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı geçen hafta TV de caretta karavanları gördüm.. avrupa dan yoğun bir talep varmış.. adamlar yetiştiremiyorlar .. seçiminiz isabetliymiş..
  8. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Önceki yazımda alıntı yapmamışım sanıyorum.. Bahsettigim koy.. resimlerini eklediginiz.. Gemiler koyu..
  9. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Haziran sonu gibi bu Koy a bir günümü ayırdım.. giriş ücreti normal.. manzara güzel olmasına karşın , bir şeyler yemek istediginizde oradaki gözleme vs yapan vatandaşlar fahiş fiyat uyguluyorlar.. 3 aile gittik.. gözleme yedik kola vs içtik... fiyat olması...

10. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Abi sizde Sezon diye bir kavram yok gibi... kış geldi gezmeler bitmedi maşallah .. Allah gezmelerinizi-mutlulugunuzu daim etsin :)

11. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 yağmur sonrası Katrancıda oksijeni cigerlerin en ücra köşesine çekmek... o havayı hissettim.. sağolun.
  12. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) bence kabloyu silmeyin.. Uçandaire yi güzel yakalamışsınız.. sonra '' bu resimle oynanmış fotomantaj '' derler !!

13. zirvelerin sesi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :)) '' her türlü heyecan ve spordan hoşlanırım , ama hiçbirini yapmışlıgım yok '' vallahi koptum... ben bir virgule ekleyip kelimeyi tamamlayayım.. , '' ama arabam Cheroke '' kısa bir hikayede benden.. Ege üniversitesinde...
  14. zirvelerin sesi

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. SX4 ü aldıgım zaman sıfır 3 kapılısına bakmıştık , çok begendik.. bütçemiz az bir zorlama ile yetişiyordu fakat otomatigi olmadıgı için almadık.. bana kalsa bende manuel den yanayım , fakat eşim bir türlü manuel vites in mantığını çözemedi :) bazen onunda...
  15. zirvelerin sesi

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. Prafa.. hayırlı uğurlu olsun Çoktandır forum a katılmıyorum.. bi bakıp çıkıyorum.. bende de Vitara hevesi vardı.. olmadı.. ille otomatik hevesine gittik.. bende hem Suzuki olsun dedim , hem otomatik olsun .. hemde yüksek olsun dağ taş çıkabilsin dedim...

16. zirvelerin sesi

Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık ben şarap pek sevlmiyorum.. ama Şirincenin meyve şarapları olunca iş degişiyor.. önümüzdeki günlerde güzel bir hava ve müsait bir haftasonu yakalarsam Birgi düşünüyorum.. Gerçi Birgiye epey gitmişligim var.. bu sefer sabah erkenden gidip...
  17. zirvelerin sesi

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık Yanıtınız için teşekkür ederim.. Pazar günü Çocuklarıda alıp yola çıktım.. Egekent4 Ayrancılar çıkışı Türkmen köyü içinden Mısır tarlaları arasından önce Oğlananası ardından Menderes in içinden çatalca istikametinden gezerek gittik.. Efemçukuru...
  18. zirvelerin sesi

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Karavan sevdasına kapılmış vede hiç tecrübesi olmayan biri olarak yazınızı ilgi ile okudum.. teşekkürler.....

19. zirvelerin sesi

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık Selamlar... ilk mesajım gönderilmeden silindi.. tekrar yazma durumunda kaldım.. bu pazar Kavacık a Eşim ile birlikte gitmeyi düşünüyorum.. tam üzüm mevsimi.. biraz üzüm alalım.. aynı zamanda Şelale yi merak ediyorum.. asfalt yolları sevmedigim...
  20. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi Birgi benim içinde apayrı bir yer... izmir de olmam nedeni ile arada gidiyorum.. hiç bıkmadım.. Birgi den salihli ye giderken yol üzerinde Kırkoluk çeşmesi var.. muhakkak oradan su alırım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR