Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Sağolun...

2. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Teşekkür ederim.. Tatar Ramazan filmi Ödemiş-Tire ve Birgi taraflarında çekiliyor diye okumuştum , o gün Birgi ye gittiğimizde belki görürüz diye umut etmiştim , Birgi nin içinde gezerken sol yamaçta kalan yel değirmeni dikkatimizi çekti.. arkadaşımda ısrar...
  3. zirvelerin sesi

İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Mehmet Abi Selamlar... Şu an işyerindeyim arada bir burada sanal gezinti yapıyorum.. geçen hafta sonu Birgi de idik.. görselleri buradan paylaştım.. link açılmaz ise Yurtiçi geziler kısmından bakabilirsiniz.. Başlık...

4. zirvelerin sesi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim.. net te arattım buldum.. inceledim.. fikirler oluşuyor yavaş yavaş..
  5. zirvelerin sesi

Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Selamlar.. sizi Nivatr den biliyorum.. hayırlı müşteriler....

6. zirvelerin sesi

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri teşekkürler..

7. zirvelerin sesi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Selamlar.. Uzun süredir Ege bölgesi karavancıları başta olmak üzere tümünü takip etmeye çalışmaktayım.. Dogru yeremi yazdım bilmiyorum.. Öncelikle benim karavanım yok.. Doga ya olan ilgim nedeni ile kendimi bu sayfalara hapsolmuş hissettim... acaba...
  8. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Görselleri forumda Birgi-Ödemiş adı ile yayınladım....
  9. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Ödemiş e gidilirde ;)

10. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi de bir arkadaş......ve resimlere devam..

11. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Oğlum ve Kızım...
  12. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi den bir Kahve de yazılmış güzel bir söz... anlayana

13. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... SX4 üm..ve Tatar Ramazan filminin çekildiği set in manzarası..
  14. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Tatar Ramazan abinin yel değirmeninin içi...
  15. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Tatar Ramazan setinden ( öyle söylendi.. yakında öğreniriz )bir kaç görsel

16. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi de Lokma
  17. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... görseller.....
  18. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi den Görseller....

19. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Sabah Arkadaşım yolda laka ya girmiş.. sol çn lastikde 10 cm yarık vardı.. stepne yi takmış mecburen.. yarılan lastik tamir olmuyor.. Torbalı dan Ödemiş in içinekadar geldik.. bir açık Condinental yada Michelin bayisi bulamadık.. Ödemiş içinde...
  20. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Selamlar.. Birkaç kez ertelediğimiz Birgi gezimizi nihayet yapabildik.. kısaca paylaşmak istedim... ödemiş içinde bu araba dikkatimizi çekti...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR