Arama sonuçlarınız

1. gezegen07

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Datça aktur Kampingteyiz Nispeten sakinleşmiş hava daha bir serin. Eylülde güzel. MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2. gezegen07

Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar

Ynt: Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar Elektrik uzatma kablosu, Sağlam bir ip, veya bağlama kayışı, zengin bir ecza çantası MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  3. gezegen07

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet etsin. Geride kalanlarına sabırlar diliyorum MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4. gezegen07

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 2 gün evvel bölgede idik. Karşılaşmayı isterdim. Belki 20 tane yabancı Karavan görmemize rağmen hiç yerliye rastlamadık. Göreme açık hava müzesine uğramanızı tavsiye ederim. İyi gezmeler. MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  5. gezegen07

Karavanda Sulu Tip Soğutucu

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Sayın Tornado57 merhaba Doğru söylüyorsunuz. zaten sulu (veya buzlu) vantilatörlerde araya petek ve peteğin altına su kabı koymuşlar. MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. gezegen07

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Herhalde bu fikirden vazgeçmek doğru olacak o zaman. Belki de araçta basit bir vantilatör bulundurmakta fayda olabilir. Acaba vebastonun (Eberspacher) boşta hava üflemesini kullanmanın faydasını gören var mı? MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

7. gezegen07

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Süleyman Bey Merhabalar, İncelediğim kadarıyla bu cihazlarda bir sıcak hava tahliye borusu yok. Sizin dediğiniz kompresörlü modellerde var. Kompresörlü olan mobil klimalarda Airfel, Blyss gibi markaların çok sesli olduğunu çevremden ve internetten...
  8. gezegen07

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Melih Bey Merhaba, ilginize teşekkürler. Öncelikle sanırım mobil klima için güneş paneli+invertör çözümünü bu işin bilenleri pek tavsiye etmiyor. Klima kullanmak için de kamp yerlerine yani harici elektriğe bağlı kalmak istemiyorum...
  9. gezegen07

Karavan dostlarına selamlar. Yaz günleri yaklaşırken camper karavan için soğutma çözümü aramaya başladım. Malumunuz karavan içi klima sistemleri çok pahalı ve çok enerjiye ihtiyaç duyan çözümler olduğu için alternatif olarak son günlerde sulu (veya buzlu) serinleticileri incelemeye başladım...

10. gezegen07

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 �bir Deneme Gezisi� Teşekkürler bize rehber oldunuz. Emeğinize sağlık MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

11. gezegen07

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! 01- Ferhat ve Nermin Şirin - İstanbul 02- İhsan Murat MURAL 03- Ebru ve Sezgin Sarı 04- Gültekin 05- Salih ÇAL 06- Ufuk 07- Burak Ünlü 08- Levent Çubukçu 09- H.Gökhan Börü 10- Hakan Eker 11- Ferruh Arzık 12-Bülent Soyman 13- A.Haluk Tilav...
  12. gezegen07

Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli??

Ynt: Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli?? Merhabalar Ferhat Bey ve Can Bey. Hesaplama 8 Şubat 2014. İzmir Ankara arasında depo fullenerek 415 km.de 178 TL tutarında mazot alınması sonucu oluşmuştur. Kullanım sakin, normal hız limitlerinde (azami 90) yakıt Shell fuelsave...

13. gezegen07

Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli??

Ynt: Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli?? Can bey selamlar. Inşallah gönlünüze göre bir Karavan hazırlar istediğiniz şekilde gezersiniz. Düşündüğünüz araç 17m3 iveco bende var. Henüz karavana dönüştüreli bir iki ay oldu. Çok tecrübeli değilim, ancak yakıtını söyleyebilirim, uzun...
  14. gezegen07

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Adnan bey, akıcı ve mantık sırası ile yazılmış bir gezi yazısı okumaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Benim gibi "Karavancılık Kariyeri" yeni olan birisi için altın değerinde bir yazı olduğunu düşünüyor ve yazınızın aynı...
  15. gezegen07

Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken

Ynt: Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken Teşekkür eder yeni yılın bize model olan siz değerli gezginlere sağlık, mutluluk ve güzel gezmeler getirmesini dilerim.

16. gezegen07

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Kazadan beladan uzak binmek nasip olsun
  17. gezegen07

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil abi geçmiş olsun, tez zamanda gezi faaliyetlerinize devam edersiniz inşallah.
  18. gezegen07

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Samsun Büyükşehir Belediyesi çok örnek bir proje yapmış. Teşekkür için en azından Facebook sayfasını ziyaret edip beğenelim bence.

19. gezegen07

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Tebrikler. Fotoğrafları takip edeceğim.
  20. gezegen07

kendi karavanımı yapmak istiyorum araç seçimi konusunda yardımcı olurmusunuz

Ynt: Kendi Karavanımı Yapmak İstiyorum Araç Seçimi Konusunda Yardımcı Olurmusunuz Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun. Teknik uygunluk, kişisel tercih, bütçe ve sair faktörlere göre göre karar vermeniz gerekecek. Ben tercihimi 17 M3 İveco' dan yana yapmıştım. Bu konuda mevcut başlık zaten açılmış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.