Arama sonuçlarınız

1. FuadMammadov

Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) çok güzel bir gezi olmuş. ortalama gezinin maliyyeti konusunda bilgi verirmisin lütfen. ben yabancıyım. ve böyle gezi planlıyorum.

2. FuadMammadov

Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam arkadaşlar, böyle bir gezinin ortalama maliyetinin ne kadar olacağı ile bilgisi olan varmı? ortalama hesap. fazla aşırıya kaçmayı seven biri değilim. içki ve sigara problemim de yok. masraflarım çadır yeri yemek ve muhtemelen ulaşım olacak.
  3. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu ben de memnun oldum. kısmet olursa mutlaka gelirim. yazın akdeniz-marmaris gezgin kampı planlıyoruz. şartlar müsait olursa Gezenbilir üyeleriyle buluşup bir çay içmek isterim. şimdilik güzergahım böyle

4. FuadMammadov

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. hayırlı uğurlu olsun! :)sağlıkla gezesin.. niva hakiketen yol dostu. hiç bir zaman yolda bırakmaz seni. gidemeyeceğği yer yoktur. biz eksi 40-45de dolaşmadığımız orman kalmadı. ormanda ağaç işlerinde çalıştığımız zamanlar. bide uaz hunter var. onu da unutmayalım...
  5. FuadMammadov

Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı?

Ynt: Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı? bu kadar zamandı rusyadayım, akrabalarım rusya beyaz rusya ukraynada yaşadığından hepsini gezdim hepsin oldum. şimdi yazılanları okuyorum da bana şaka gibi geliyor kusura bakmayın. ilk olarak rus iyi xoxol (ukrayna yerl icamaati) kotu, xoxol iyi rus kötü diye...

6. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu seve seve yardım etmeye çalışırım.

7. FuadMammadov

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri ön göreceğim bazı filmler: The Jungle book 1994 Tracks 2014 Amazonia 2014 All is lost 2013 Le dernier Neandertal 2010 (acaip ama doğa manzaraları güzel) liste devam edecektir
  8. FuadMammadov

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Dersi Uzala sovyet ve japon birge yapimidir. mosfilm (moskova film) tarafindan çekilmiştir
  9. FuadMammadov

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri bu filmi mutlaka izleyin. muhtesem bir film derim.

10. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu ^)))

11. FuadMammadov

Bir Karavan Var Aklımda

Ynt: Bir Karavan Var Aklımda Takip :)
  12. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam teşekkür ederim. mutlaka. ilk 2-3 gün Antalya şehir içinde geçirmeyi düşünüyoruz. o zaman burda yazarım.

13. FuadMammadov

Hafif Ticarileri Mini Karavan Yapmak

Ynt: Hafif Ticarileri Mini Karavan Yapmak ben begendim. her cebe uygun karavan ))
  14. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu güzel sözler abi.
  15. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam iyi yolculuklar sana. mutlaka resim ve goruslerini bizimle paylas :)

16. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu inşaAllah abi )) Kazan çok güzel bir şehir. Rusyanın 3-cü baş kenti. ve birde müslüman bir şehir olunca daha güzel daha temiz daha ferah. gelirseniz isterseniz haber edersiniz bir çay içeriz ))
  17. FuadMammadov

Güney Amerika Yol Arkadaşı

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı ilk önce sizlere hayırlı yolculuklar ve hoş eğlenceler. böyle bir turun yaklaşık maliyeti ne kadar olur arkadaşlar?
  18. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam Şimdilik düşündüyüm rota, sahilden fazla ayrılmadan irelilemek. görüşlerinizi almak güzel olurdu.

19. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu Elhamdulillah muslumanim turkum, şimdi Ermenistan sınırları içinde bulunan Amasya şehrinin Güllübulak köyünnen babam, dedelerim. Karsla sınırdan. Savaştan sonra Baküye geldiler. bende Bakü doğumluyum. üniversite, stajyerlik derken Rusyada buldum kendimi. yolu...
  20. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam teşekkürler bilgi için :) kıbrısta çalışdığım zamanlarda tanık oldum böyle sıcaklara :) Likya yolunu düşünmeye başladım. ama bi haritasız, bilgisiz, navigasyonsuz yola çıkıp oralarda dönüp durmak istemem. ne önerirsin?)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.