Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, ben de bir defender 110 300 tdi alıp bu hafta sonu ilk gezime çıktım.
Arkadaşlarla önce Adrasan a sonra da oradan 16 km dağ yolu ile ulaşılabilen Sazak koyuna gittik.
Araç asfaltta 80-90 km kontrollu gidiyor. 100-110 u da görebilirsiniz tekerleğinize göre, ama bana...
Teşekkürler arkadaslar, bugun standart bir alet takimi ve w40 aldim. Hatta wd40 aldiktan 1 saat sonra ise yaradi:)
benzin deposu kapagi acilmayinca biraz wd40 isi gordu:) tum kilitleri wd40 ile yaglamayi dusuniyorum.
bugun antalya kundu plajina ugrayayim dedim, plaja adim atmamla kuma...
Merhaba arkadaşlar,
Bende bir 110 300 Tdi alarak araniza katildim.
araci zamanim ve butcem el verdikce tamamlamaya calisacagim.
Oncelikli olarak alet ve edavattan baslamaya karar verdim.
Avadanlik seti, cekme ve kurtarma aparatlari, kiriko vs. gibi.
Defender da olmazsa olmaz dediginiz...
Teşekkürler,
Evet, ikisini de kullandım. Disco daha konforlu tabi. Ama beklentim güvenilirlik, yani bizi yolda bırakmasın ve servis masrafları. Yani hangisine daha uzun süre daha az masrafla binerim.
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır offroad ile ilgileniyorum ve bu siteyi severek takip ediyorum. Sizlerden çok değerli bilgiler edindim.
Bir araç olarak ben de aktif olarak katılmak istiyorum.
Aracı daha çok overland-kamping amaçlı kullanacağım. Günlük kullanım nadiren olacak. Extreme...