Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) Ufukk arkadaşıta da yok yok, motorla gazlar gider, suyun dibine dalar , buzun üstünde uçar gider , ayağı daha yeni iyileşmiş olmasına rağmen maşallahhh ufukkk

2. A

Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) arkadaşlar güzelbir pazar günü geçirmişsiniz, maalesef yeni üye olunca siteyi tam keşfedemedim, yeni etkinliklerin nerde yayınlandığı nasıl bakabilecğimi maalesef geç öğrendim, aslında hemen hemen her akşam...
  3. A

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) güzel bir pazar günü aktivitesi olmuş , çamur adam olmuşsunuzdur , benzincide o çamurlardan motorla birlikte sizde kıyafetinizle yıkama bölümüne girdiniz herhalde , ancak çıkmıştır çamurlar. arkadaşım peşine takılan gazlayıp gidiyor,kar ,çamur...

4. A

Karadeniz ve Gürcistan Gezisi

Ynt: Karadeniz ve Gürcistan Gezisi Güzelbir paylaşım olmuş arkadaşım, dediğiniz gibi gezmek için güzel, tabelalar arasında birde Hopa tabelasını görseydim, çokdaha memnun olacaktım, memleketime gitmiş kadar olacaktım ,Hopa pazarında ismi geçmiş , bunla yetindim, Karadeniz sahil...
  5. A

Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli?

Ynt: Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli? merhabalar , bende 2005 yılında Halk oyunları grubuyla otobüsle Norveç e gitttik, her gün bir ülkede uyandık Romada gezilecek yerler bellidir zaten Vatikan, Aşk çeşmesi, İspanyol merdivenleri. Collesium .Sezarın Sarayı gece...

6. A

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Bu pazar Ğezenbilir maceraseverler hep kar gezintisi yapmış anlaşılan, Boluya gidenarkadaşlarında kampı güzel geçmiş, sizin karelerde harika kartpostal gibi ,,

7. A

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) arkadaşlar harika kareler yakalamışsınız kartpostal gibi, karlar ne güzel görünüyodr, çamların üstünde, hiç basılmamış yerlerde gezmek keyifli olsa gerek, her karede orda olduğumu düşündüm, karların üzerinde gacur gucur ses çıkartan...
  8. A

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Çiğdem arkadaşım, yazdıklarını okudukça keşke keşke deyip duruyorum, kampta aldığın zevki bizede yansıtıyorsun, elbette açık havada yenen soğan ekmek bile lezzetli gelir, eminim muhlamada lezzetli olmuştur, birde...
  9. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Murat bey aynen dediğiniz gibi, kilolu biriyim ama kan değerlerim düşük, o nedenle çok üşüyorum Esra Hanım gibi kalöriferli evde oturuyorum ama ev soğuk geliyor, sanki kollarıın arasından soğuk su geçiyor, o nedeenle kışın...

10. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) selam Funda ve Esra Hanım muhlama tavasında bir kaşıklık banada yer varmı ??? :) mısır ekmeği (Hemde fırın unundan) ve fasülye turşusu benden, ???

11. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) soyadaş İrfan bey, şimdi farkettim soyadınızın Bilgin olduğnu, Karda ayak basılmamış yerde gezmek yuvarlanmak keyifli olur, manzarada süper gözüküyor, kamp alanındada ayakbasılmamış yerler olmuştur, diğer...
  12. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) hoş geldiniz Adnan bey, sağlıkla sıhhaltle döndünüz, evet istanbulda bayağı yağıdı, bizde burdan katılmayan arkadaşlarla kulaklarınızı çınlattık, ilerleyen günlerde resimlere bakarak bizde gitmiş kadar oluruz, :)

13. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) çok şükür sağ salim döndünüz arkadaşlar hoş geldinizzzzz Efe bey evet bizde yokluğunuzda orda yaşadığınız heyecanı burda arkadaşlarla paylaştık kulaklarınızı çınlattık, sabırsızca bekledik önemli olan katıan...
  14. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) haklısınız Murat Bey, biz bayanlar birazdaha fazla üşüyoruz , biz üşüyenler içinde artık ilkbahar veya sonbalarda bir kamp yapıılırsa bizde onlara katılırız, keşke yarın da tatil olsa, insan dışarı çıkmak...
  15. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) kampçı arkadaşlar dönüş yoluna çıkmışlardır, allah yollarını açıketsin, kazasız , sağlıklı olarak dönerler, gidemedik ama kalbimizin onlarla olduğunu burda paylaşalım döndüklerinde siteyi açtıklarında onları...

16. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) haklısınız Hasan bey, pazartesiyi beklememiz gerekecek, arkardaşlar şuan belki çoğu uyumuşlardır bazılarıda belkide yaktıkları ateşin etrafında toplanmış sohpet ediyorlardır, kampın keyifli anlarını çektikleri...
  17. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) selam Murat bey sağlık en önemlisi, bende çok üşüyrum o nedenle kışın bir yere pek çıkamıyorum, diğer arkadaşlarında keyfini kaçırmıyayım diye, umarım iyidir eşiniz, valla çektiğiniz bir kaç fotoğraf bile heyecanlandırdı...
  18. A

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) iyiakşamlar adnan bey elbette haklısınız,tecrübeli biri olarak, kaçkişiye ne yeter, ne yenir bilirsiniz, umarım keyifli bir kamp olur eğlenir dönersiniz, bizde resimlerere bakarak gitmiş kadar oluruz

19. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Adnan bey 2 gün kahınacak ama sanki haftalarca kalınacakmış gibi hazırlık yapılıyor,yemek kampı gibi sanki, o kadar yiyecek yeniyormu gerçekten, herkes birşeyler getirecektir, 4 koli yiyecek 10 kişiye yeter...
  20. A

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) selam herkese ,arkadaşlar kampa siz gideceksiniz ama nedene yazdıklarınızı okudukça benide bir heyecan aldı, eminim gidemeyen diğer arkadaşlarda aynı duyguları paylaşıyordur, getireceğiniz yiyecekler arasında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR