Arama sonuçlarınız

1. M

Tekneyle Gidilebilecek Mekanlar

Ynt: Tekneyle Gidilebilecek Mekanlar Bodruma gittiğinizde mazıya uğramadan tatilden dönmeyin aşağı mazıda sahilde kayabaşı restaurantta tüm gökova körfezinin enfes manzarasını seyretmek ve bir iki kadeh eşliğinde nefis denizürünlerini ve günlük mezelerin tadına bakarak gün batımını seyretmek...

2. M

Marmaris/Datca ve sonra Ege'de cadir kampi rotasi tavsiyeleri

Ynt: Marmaris/Datca ve sonra Ege'de cadir kampi rotasi tavsiyeleri Gökova Boncuk kamping sesiz sakin biryer incelemenizi tavsiye ederim
  3. M

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey boş verin birtane kendinibilmez için üzülmeye değmez ne yazıkki günümüz gençliği yozlaşmış durumda büyüklere ne saygısı var nede sevgisi ama unutmasınlar bizlerde bir zamanlar gençtik bu durum parayla değil sırayla bişrgün gelecek onlarda...

4. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı babalı büyütsün.
  5. M

Foça'yı hiç bu kadar sevmemiştim.

Ynt: Foça'yı hiç bu kadar sevmemiştim. Bodrum taraflarına gittiğinizde en güzel yerlerden birisi mazıdır mazı ikiye ayrılır yukarı mazı ve aşağı mazı aşağı mazıya denizbaşına inildiğinde gökova kerme körfezini ve datçanın son ucu reşadiye yarımadasını Kayabaşı restaurantın terasından...

6. M

Gezenev

Ynt: Gezenev Karavan ismi çocukluğumdan beri bende özgürlüğü çağriştırır seviyorum ben bu kelimeyi.

7. M

Acı Bir Yitik

Ynt: Acı Bir Yitik Başınız sağolsun.
  8. M

CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Ynt: CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... 80 model CJ6 Jeep yazması gerekir bence bu ruhsatta bir yanlışlık var.Acele etmeyin birazda Jeep CJ8 lere bakın bu araçlar daha değerlidirler birde sac kabinli CJ8 sizi her şekilde rahat ettirir uzun yolda daha rahattır geniş bagaj hacmi...
  9. M

Ynt: CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... Bence acele etmeyin derim biraz daha araştırın öyle karar verin acele ederseniz yanılma olasılığınız fazlalaşır.Ayrıca ruhsatta Jeep CJ6 yazması gerekir buna dikkat edin.

10. M

Ynt: CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... Merhaba Murat bey Marmaris sanayi sitesinde cipci Ümit usta var yaşının genç olduğuna bakma çok iyi ustadır size her konuda yardımcı olur dürüst güvenilir birisidir.

11. M

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında 20 sayfayı büyük bir zevk ve heyecanla okudum fotolara,sade anlatımınıza bayıldım bu heyecanı bizlere yaşattığınız için çok teşekkürler İsmail bey.
  12. M

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? Ahmet bey cep sobanız hayırlı olsun cep sobanızı nereden aldınız.

13. M

Karavanda Uzun Süre Yaşanabilir mi?

Ynt: Karavanda Uzun Süre Yaşanabilir mi? Biz karavan severler şehir yaşamından bıktığımız için karavanda yaşamayı ve doğayla başbaşa kalmayı tercih ediyoruz bir çok amerikan filminde belki görmüşsünüzdür karavan parklarnıı burada kalan onlarca karavancı vardır karavanda uzun süre yaşanmaz diye...
  14. M

MOTORSİKLETLE RODOS

Ynt: MOTORSİKLETLE RODOS Merhaba mesajınızı yeni gördüm hemen klavyeme sarıldım öncelikle size tavsiyem Rodos adasını en azından bir haftalık düşünmenizi isterim çünkü bir çok gezilişp görülecek yerleri var hazır şu anda 15 günlük vizesiz seyahat imkanı var onu kullan derim Rodos adasından Kos...
  15. M

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Geçmiş olsun.

16. M

Karavan Üstü Ekipmanlar

Ynt: Karavan Üstü Ekipmanlar Bencede güvenlik daha önde olmalı tavan üstü çadırın çok kullanışlı olmadığını düşünüyorum kumaş soğuğu ve sıcağı daha çabuk geçirir.Aracın üzerine hafif malzemeden yapılan bir aşağı yukarı mekanizmalı sistem en güvenli sistem olur.
  17. M

DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Ynt: DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri Gökovada Boncuk kamp var size orayı tavsiye ederim sessiz sakin bir yer rahat edersiniz.
  18. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kandiliniz mübarek olsun.

19. M

lütfen yardım çok kararsızım

Ynt: lütfen yardım çok kararsızım 1966 model bir araca bu fiyat verilmez biraz daha araştırırsanız bu fiyatlara 1977 model ve daha üstü Jeep CJ serisi araçlar bulabilirsiniz ben olsam biraz dAha bilgi birimi yapıp bütçeme göre 1977 üstü bir araç alırdım seçim size ait.
  20. M

LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...

Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM... Murat Cesur arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum ve bu konu hakkında bir daha düşünmenizi istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR