Arama sonuçlarınız

1. ayilmaz74

Hacıllı Köyü - Göksu Deresi Keşif Gezisi (1 Ocak 2008)

Ynt: Hacıllı Köyü - Göksu Deresi Keşif Gezisi (1 Ocak 2008) Harika yerler,paylaşım için teşekkürler

2. ayilmaz74

Camel Parkuru Keşif Gezisi (27 Ocak 2008)

Ynt: Camel Parkuru Keşif Gezisi (27 Ocak 2008) mükemmel resimler,paylaşım için teşekkürler.
  3. ayilmaz74

Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

Ynt: Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 ) güzel resimler ellerinize sağlık

4. ayilmaz74

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) ustaları görerek yetişiyoruz:)
  5. ayilmaz74

Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) harika geziler,mükemmel resimler.Yetişemediğime üzülüyorum

6. ayilmaz74

Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 )

Ynt: Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 ) gerçekten mükemmel resimler elleriniz kollarınız dert görmesin.

7. ayilmaz74

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) Siz önce tam kar zamanı gitmişsiniz mükemmel resimler çekmişsiniz.bizimle beraber gittiğinizde gariban kalmışız biz :(
  8. ayilmaz74

Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

Ynt: Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum. fotoğraf ve fiyatını bekliyoruz
  9. ayilmaz74

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Arkadaşlar şimdilerde normal bir binek aracın günlük ortalama 100-150 TL arası kiralama bedeli olduğu düşünülürse bu karavanlar için fiyat bence bedava.Siz bide yaza doğru fiyatlarını sorarsanız o zaman aradaki farkı anlarsınız,haftalık en az 200-2400 TL olur...

10. ayilmaz74

Off Road Araçlar İçin Kıısa CB Anten

Ynt: Off Road Araçlar İçin Kıısa CB Anten Mahmut selamlar,marka ve model bildirirsen daha iyi olur.Bide resim eklersen mükemmel olur.:)

11. ayilmaz74

Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007)

Ynt: Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007) Mükemmel resimler insan gördükçe kanı kaynıyo
  12. ayilmaz74

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Ynt: Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır Murat bey bilgiler için teşekkür ederim,sizin bilgileriniz ışığında benimde düşündüğüm gibi kesinlikle XJ olarak sabitledim alacağım aracı.Selam ve saygıyla.

13. ayilmaz74

Ynt: Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır Bertan bey bilgiler için teşekkür ederim,şimdi şöyle bir seçim yapmamız daha gerekliymiş grand cherokee ninde 4.0 motorlusu varmış acaba kare kasa olan ile aynı motormu?aynı motorsa o zaman grand cherokee yi tercih edebiliriz yok aynı...
  14. ayilmaz74

Arkadaşlar 15.000 YTL civarında bir JEEP CHEROKEE almayı düşünüyorum,siz benden daha tecrübeli olduğunuz için fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.Sizce JEEP CHEROKEE nin hangi modelini tercih etmeliyim? 1-) motoru 4.0 olanmı yoksa 1993 üstü olan 5.2 mi olsun? 2-) kare kasa olan(LIMITED)...
  15. ayilmaz74

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar merhabalar; Ben İstanbul Bakırköy'den Abdullah Yılmaz,35 yaşındayım ve oto kiralama işi ile uğraşmaktayım.Diğer yandan İstanbul TRAC'a bağlı amatör telsizciyim çağrı kodum(TB1CHS)dir,gezenbilir ile 2 hafta önce İstanbul TRAC Kartepe gezisinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR