Arama sonuçlarınız

1. oort cloud

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!!

2. oort cloud

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? THE ALAN PERSONS PROJECT ' in 1976 da Polygram Records Inc. Tarafından piyasaya sürülen, ünlü Amerika'lı şair ve korku romanları yazarı EDGAR ALLAN POE 'ya ithaf ettiği TALES OF MYSTERY AND IMAGINATION EDGAR ALLAN POE adlı albümü dinliyorum. CD nin, yaşlılıktan...
  3. oort cloud

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri Bir taraftan bisiklet ile yurtiçi gezilerini heveslendirelim de ,yurtdışı kusur kalsın.... :D Manevi destek için ise teşekkürler. :)

4. oort cloud

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri Konu güzel ,fotolar da , :o sadece bir arkadaşımızın kırkayak benzetmesi yaptığı foto yanlışlıkla karışmış... ;) Irons Mountain tabelasının önündeki Cannondalle düo bisikletin görüntüsü müthiş güzel, fotoğrafa bakınca, insanın hemen bisiklet ile bir geziye...
  5. oort cloud

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally

6. oort cloud

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally Çok büyük bir başarı, daha önce motosiklet bölümünde bahsedildi diye burada bahsedilmemiş olabilir, ama buradan olsa bile kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum... :) İnanılmaz zor olan bu yarışta, KEMAL MERKİT 'in bu başarısı medyada yeterli ilgiyi görmedi. Malesef medyamız...

7. oort cloud

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  8. oort cloud

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Bu da tartışmalı bir, ilk .... ::)
  9. oort cloud

Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

10. oort cloud

Ekumenopolis

Ynt: Ekumenopolis Havadan çekilmiş görüntüler, sinirimi bozdu... >:( İstanbul ' da her yer beton yığınına dönmüş... :'( Gecekondulaşma, oy potansiyeli, imar affı, bir fasit daire olarak, İstanbul'u olduğu kadar bütün şehirleri kuşattı.... İMDATTT Bu arada paylaşım için teşekkürler.... :)

11. oort cloud

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally Bir iki parça da, araya ben karıştırayım :D
  12. oort cloud

Tam O Anda !!!

13. oort cloud

Tam O Anda !!!

14. oort cloud

Tour de France

Ynt: Tour de France
  15. oort cloud

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Kendim almış kadar sevindim, hayırlı, uğurlu olsun. :) Olumlu, olumsuz gelişmeleri bekliyoruz, tecrübeleriniz bizlere de örnek olacaktır...

16. oort cloud

Yol - da

Ynt: Yol - da
  17. oort cloud

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan
  18. oort cloud

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar

19. oort cloud

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally Güzel kolleksiyon, özellikle Bowler ' lar dikkat çekici ... :o Devamını bekliyoruz... :)
  20. oort cloud

Tam O Anda !!!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz