Arama sonuçlarınız

1. oort cloud

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Yok olmak üzere demişsiniz, HES projesi gibi bir şey mi var, yoksa ziyaretçiler mi yavaş yavaş yok ediyorlar ?

2. oort cloud

İlginç Bisikletler ve Tasarımlar

Ynt: İlginç Bisikletler ve Tasarımlar
  3. oort cloud

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri

4. oort cloud

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri :D Bu olmasa bile, buna benzer bir takım şart... ;) Bir rus, evden çıkmış, çıkış o çıkış... ;D Atlamış bisiklete, 20 sene ortadan toz olmuş... ;D ;D 144.000 Km. yol yaptıktan sonra, sadece; eve bir uğrayayım demiş... ;D ;D ;D
  5. oort cloud

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Muhteşem bir doğa, :) burası hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz ? *

6. oort cloud

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları

7. oort cloud

Antique & Classic Motorcycle Museum

Ynt: Antique & Classic Motorcycle Museum
  8. oort cloud

Motosiklet Kaskınız Yoksa İlginç Alternatifler

Ynt: Motosiklet Kaskınız Yoksa İlginç Alternatifler
  9. oort cloud

Gezenbilir ' ci Motorculara Örnekler

Ynt: Gezenbilir ' ci Motorculara Örnekler

10. oort cloud

İlginç Motor Tasarımları

Ynt: İlginç Motor Tasarımları

11. oort cloud

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri
  12. oort cloud

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar

13. oort cloud

Gezip de Üye Olamayanlar ; Karavancıların Evcil Hayvanları...

Ynt: Gezip de Üye Olamayanlar ; Karavancıların Evcil Hayvanları...
  14. oort cloud

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally :) ;D
  15. oort cloud

Program Hatalarının Düzeltilmesi

Ynt: Program Hatalarının Düzeltilmesi Bu husustaki takdiri size bırakıyorum, '' Al da açtığın konuyu başına çal '' diyorsanız, ne yapabilirim veya diyebilirim ki ? Bu sitede birbirlerini tanıyan, beraber gezmiş, beraber yemiş içmiş belirli bir kesim var. Birisi herhangi bir topikde A dese...

16. oort cloud

Ynt: Program Hatalarının Düzeltilmesi Sayın Enverdede'nin mesajları ve bu mesajlara ait cevapları aktarırsanız konu yerine oturur gibi. Ama ayrıca desteğinizi de rica ediyorum. Bazı kişiler bazı şeylere tepki gösteriyorlar veya yok sayıyorlar. Şimdiden teşekkürler. :)
  17. oort cloud

Ynt: Program Hatalarının Düzeltilmesi Serbest muhabbet köşesini bir kontrol edip size döneyim. Ama Sayın Enverdede'nin görselleri bu konu ya aitti diye hatırlıyorum.
  18. oort cloud

Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!... Bu blogdaki hiç bir görsel tarafıma ait değildir... Petra kalıntılarına ait görsel, altındaki açıklamalardan da anlaşılabileceği gibi National Geographic ' in bir fotografçısı tarafından çekilmiş olup, bir duvarkağıdı sitesinden indirilmiştir. İlginiz...

19. oort cloud

Ynt: Program Hatalarının Düzeltilmesi İlginiz için teşekkür ederim, konuyu ben açmış görünüyorum fakat, sonra yapılan eklemeler de yok. Al açtığın konuyu kafana çal, demek gibi bir şey olmuş. Ayrıca, bölüm moderatörlerine nedense mesaj atamıyorum, atmayı denedim fakat her seferinde bir hata...
  20. oort cloud

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Bu topiki, bir tesadüf sonucu farkettim. Ben de, 04.12.2010 tarihinde, bu topiten tamamem habersiz bir durumda, GENEL KONULAR bölümünde İŞTE TAM O ANDA OLDU adlı bir topik açmıştım. Fark eder etmez, konuyu yönetime bildirdim ve topikin buraya taşınmasını rica ettim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri