Arama sonuçlarınız

1. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Haddim olmadan benim karavanımın mobilyasında kullandığım 18mm çam panel (15x15) 196 grm. 8mm lambiri (15x15) 118 grm.Gerçi benim kullandığım panelleri kullanabilecek kimse de yok. Simav'da üretiliyor.Ölçüleri 122x300...

2. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Sevgili Gezbil,bugünümün büyük bir bölümünü senin sayfana ayırdım.Yaptıkların fevkalade güzel ve ferah olmuş.İyi günlerde kullanmanı candan diliyorum.Sanki 15 m3 arabanın genişliği.Ellerine sağlık.Sevgilerde bizden olsun.Gözlerinden öperim.
  3. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Bülent kardeişim teşekkürler.Çalışmalarını merakla bekliyoruz.Sevgiler.

4. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Sevgili Alpaslan mesajınızı yeni gördüm.Teşekkürler.Gündüzleri karavan iç dizaynında değişikliklerle uğraştım.Ön blokta daha geniş bir alan yaratarak hemen kış gezilerine çıkmak istiyorum.Biraz yoğunum.Yine de eşim resimler gönderecek.Benim...
  5. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) 22 Mayıs 2013 tarihinde başlayan yaz dönemi gezimiz 01 Kasım 2013 tarihinde sorunsuz olarak sağlıklı bir şekilde sona erdi. Her gittiğimiz yer bir öncekinden daha güzeldi. Batı Karadeniz Yaylaları, İç Anadolu Yaylaları, Karaman, Ermenek ile...

6. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Yeni Yıla başlarken 2013 yaz dönemi gezi resimleri

7. Adil05

İyi Bayramlar

Ynt: İyi Bayramlar Teşekkürler.
  8. Adil05

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Güzel ve sağlam görülüyor.Ayrıca kullanışlı.Tabi üst bölüme(kapı üstü)bisiklet rampası konursa! Selam ve sevgiler.
  9. Adil05

İyi Bayramlar

Ynt: İyi Bayramlar Soru şahsınıza.Sevgiler.

10. Adil05

İyi Bayramlar

Ynt: İyi Bayramlar Bayram geride kaldı.Çalışmaları sergile bakim.Sevgiler.

11. Adil05

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Sevglil Alpaslan.Simav'a akşam döndüm.Beş ay 9 gün.Bence oldukça uzun bir süre.Nerelerdeydin?.telefonla ararsan sevinirim .Sevgiler.
  12. Adil05

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Katılmayanlara birşey yok mu?Öyle olsun.Tabi karavanında hayırlı olsun.Sevgiler bizden.

13. Adil05

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Şu iğne ada serüveninin tarihini verirsen ne olmaz ne olur bilinmez!Hadi hayırlısı.Sizinle ailecek bir arada olmak isteriz.Şu an Kızılcahamam dayız.Sevgilerle kalın.
  14. Adil05

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Tente muhafazası hoş duruyor.Aynısından istiyorum.İstanbula geldiğimde elbet.Ellerinize sağlık.Sevgiler bizden olsun.
  15. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Sevgili Kardeşim;linklerine giremiyorum:Görsellere giremiyorum:Snıyorum dosyalarla ilgili.Sevgiler bizden.

16. Adil05

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Güzel sesli arkadaşım,özledik sizleri.Nerelerdesin? Ben Amasya Taşovada yım.Sevgiler.
  17. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu Keşke Bülent Ersoy kadar kültüre sahip olsalar.Herkes erguvan ve leylak çiçeğini gördüklerinde kendilerinden geçerler.Benim karavanım içinde:kendimi saunada sandım dediler ama ben taktırmadım.Sitede duyduklarının%60 ını arkana at.%40 ınıda düşün ve...
  18. Adil05

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Maşallah,bunebe? Senden korkulur.Benim arabayı da,birinin arkasına sabitlersin yani! Sevgiler.

19. Adil05

İKİNCİ BAHAR

Ynt: İkinci Bahar
  20. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu Gençlerin havası farklı oluyor.Çok beğendiğin tümcelerinde saklı.Bir zamanlar Yalova dinlence yerim,emekli olduğum Zübeyde Hanım İlköretim.Sahiliniz çok güzel olmuş.Yönetim gençlere devredilmediği,yine beton yine beton.Lila asil bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR