Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey facebook ekleyin. tayfun güner

2. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey tabii. tayfunguner@gmail.com
  3. tayfunvw

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kırk yılın başı bi gidelim dedik, gök yarıldı... sahilde şimşekler güzeldi ama :)

4. tayfunvw

1-3 Mayıs İnönü Yaylası Kampı

Ynt: 1-3 Mayıs İnönü Yaylası Kampı İnönü yaylasında kar kalkmıştır. Fakat gece oldukça serindir şu sıralar. Kocaeli Başiskele - Yuvacıktan çıkmalısınız. İnönü yaylasının yaklaşık 1 km ilerisinde Ercova yaylası vardır. Daha sakin ve güzel bir yayladır. tavsiye ederim. Tuvalet İnönü yaylasında...
  5. tayfunvw

Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor!

Ynt: Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor! Sapanca'daki bus buluşması birçok çadırcıyı, vosvosçuyu karavana yönlendirdi. Güle güle binin, doğru bir seçim yapmışsınız.

6. tayfunvw

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Çok güzel bir karavan. Bir arkadaşımıza niyetliydik. kime niyet, kime kısmet :) Güle güle binin

7. tayfunvw

Avd Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs - Şile)

Ynt: Avd Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs - Şile) Katılım formu : 16-17-18-19 Mayıs 2015 tarihlerinde Şile - İstanbul'da gerçekleşecek olan Geleneksel 7. Bus Buluşması‘na katılmak isteyen araç sahiplerinin aşağıdaki formu doldurması gerekmektedir. Katılım Listesi belli dönemlerde revize...
  8. tayfunvw

Ynt: Avd Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs - Şile) Duyuru metni, detaylar ve katılım formu aşağıda Türkiye’deki tüm Volkswagen busların buluşması anlamına gelen ‘Bus Buluşması’nın 2015 yılındaki durağı İstanbul!16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde 7.’si gerçekleşecek olan Bus Buluşması için sizleri...
  9. tayfunvw

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bilgi için teşekkürler. Bursa'da bir Burnster daha var.Şimdi ona yoğunlaştık. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-gumruk-cikisli-orj-burstner-163977276/detay

10. tayfunvw

Anatolia Vosvos derneğinin gelenekselleşen BUS BULUŞMASI bu sene Şile'de! 2008 yılında Hendek – Çiğdem Yaylası, 2009 yılında Teşvikiye – Delmece Yaylası, 2010 yılında Kırkpınar – Sapanca Gölü, 2011 yılında Beyköy – Sinekli Yaylası, 2012 yılında Orhangazi – İznik Gölü’nde ve geçtiğimiz yıl 3...

11. tayfunvw

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bir arkadaşımız için aşağıda linkini verdiğim Burnster'i almayı düşünüyoruz. Araç Milas'ta. Tanıyan bilen var mıdır. Oralara kadar gidip hüsranla dönmek istemiyorum...
  12. tayfunvw

Başoğlu - İmaj - Saly

Ynt: Başoğlu - İmaj - Saly Gördüğüm kadarıyla İmaj karavan Avrupa standartlarına çok yaklaşmış hatta yakalamış. http://www.imajkaravan.com/Default.aspx?tabid=74&AlbumID=436-21&language=tr-TR

13. tayfunvw

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Aklıma çok yattı. Ekteki rotayı takiple Ordu'daki VW şenliğine de uğrayarak istanbul'a dönerim.
  14. tayfunvw

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Anılarınızı büyük bir zevkle okudum. 2016 da gitmeyi düşünüyorduk. Şimdi ciddi ciddi bu yaz İran'a gitmeyi planlıyorum. Başka düşünen varsa beraber yola çıkabiliriz.
  15. tayfunvw

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Çekme karavana sempati duyacağım aklımın ucundan geçmezdi. çok şık.

16. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Erim kalıbı dökmek çok maliyetli. Anca 4-5 araç birleşirse olur. Zor işler bunlar. Fiber kalıp yaptılar farzedelim, yapılmışları gördüm inanılmaz ağır. Bilirsin orjinal tavan tek elle bile açılır. Sonradan dökme kalıp adamı fıtık eder...
  17. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Havasoğutmalı motorların teknolojisi T3 lerden farklıdır. Tabiki kendi açımdan degerlendiriyorum. Örneğin benim Westy çift karbürator 2000 cc benzinliydi. Son zamlarla km'de 1 TL yakar. çözümü LPG'de aradık. Fakat motor sulu olmadığı...
  18. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey tabiiki zevkle yardımcı olurum

19. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Evet. Hacı satıldı. Ilana koymayı istemedim. çok talibi vardı :) mesajınızın farkında degilim dediginiz gibi oldu herhalde. Hevesinizi kirmak istemem ama havasogutmali araçların ustası bitmek üzere. Uzun yol ve konaklama icin uygun...
  20. tayfunvw

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey T2 için kalıp çıkarılamaz. Westfalia için T2 ler tavansız fabrikaya gider. Yurtdışında yapılmış örnekler var. Normalde 2 kuşaklı fiber tavanı daha genişletip 3. kuşagı atıp yapmışlar. Fakat bu işlem tavanı kompe açılan bir T2'nin bütün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.