Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi

Ynt: Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi İşten, çocuğun okulundan, kursundan fırsat bulamayıp uzun soluklu kış gezilerine çıkamamak "sözde karavancılık" oluyorsa canınız sağolsun. varsın öyle olsun.

2. tayfunvw

Hipocamp Gümüldür/İzmir

Ynt: Hipocamp Gümüldür/izmir Ufak ama can sıkıcı bir detayda benden olsun. Sanırım bölgesel bir özellik ama Ağustos ve Eylül aylarında Çam ağaçlarının polenleri alerjik reaksiyona sebep oluyor. Çamların arasına girdiğimizde kampın müdavimleri uyarmışlardı ama iş işten çoktan geçmişti. Bu...
  3. tayfunvw

Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır...

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Süpesin abi. imrendim :)

4. tayfunvw

Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı

Ynt: Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı Yeni açıldı Haldun abi. 2 duble atmak için ideal :). Biz ara sıra kaçıyoruz, duyuru da yapıyoruz. Her zaman bekleriz
  5. tayfunvw

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Karavanımın 3 sistem Elextrolüx dolabına ilaveten, bir yerli üreticinin prototip olarak ürettiği, sonradan seri üretimden vazgeçip çok uygun fiyata sattığı Danfoss kompresörlü üstten kapaklı 35 lt buzdolabı kullanıyorum. 5 yıldır en ufak...

6. tayfunvw

Bmc Vs Mercedes

Ynt: Bmc Vs Mercedes MB 100 üretimi bittiğinde BMC firması Mercedesten lisansını alarak "Levend" adı altında üretime devam etmiş.

7. tayfunvw

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Güzel gezi olmuş Hakan.
  8. tayfunvw

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Benim MB 100 de bunların hiçbiri olmuyor :) Eski teknolojinin gözünü seveyim :)
  9. tayfunvw

Mayıs Ayı 20 Gün Malatya-elazığ-bingöl-tunceli Karavanla Gezi Planı

Ynt: Mayıs Ayı 20 Gün Malatya-elazığ-bingöl-tunceli Karavanla Gezi Planı Rehberi indirip arşive aldım. Gerçekten çok faydalı bir çalışma. Güzel bir gezi olacağı belli. Bu yaz Gürcistan -Rusya niyetimiz var. Ama planlar arasına aldım rotanızı. İyi yolculuklar.

10. tayfunvw

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Amonyak havadan hafif, renksiz bir gazdır. Sanayide, patlayıcılarda, tarım ilaçlarında ve soğutma sistemlerinde kullanılır. Bizi ilgilendiren Amonyaklı buzdolapları (3 sistem de denir) amonyak gazının bir şekilde (220 v çubuk rezistans, 12 v çubuk rezistans ve pilot...

11. tayfunvw

Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı

Haftasonu karların erimesini fırsat bilip 5 araç Ömerli'deki karavan parkına kaçtık. Soğuk ama güneşli bir havada kampımızı yaptık. Klasik bol muhabbet, bol alkolün yanına "Mantı"da eklenince keyifli bir kamp oldu. Gece ayazında veranda da oturamayınca İnselin Hymer'ine sığındık. Dışarıda...
  12. tayfunvw

Endülüs Portekiz Gezisi

Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi Ferhat abi selam. Çok güzel bir rota olmuş. Benim için aramakla bulunamayacak referanslar oldu. Takipteyim.

13. tayfunvw

Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook Yazalım adet yerini bulsun. Hayırlı uğurlu olsun birader, nice yollara. tekerine taş değmeye, göte teller batmaya :)
  14. tayfunvw

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları işten geç çıktım. bir dahaki sefere
  15. tayfunvw

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası pazartesi ilk işim bu olacak. 1700 TL ödedim :(

16. tayfunvw

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Programda bir değişiklik yoksa bende geliyorum
  17. tayfunvw

Avd Sonbahar Kampı - Kırkpınar - 15 - 16 Kasım 2014

Anatolia vosvos derneği olarak 15-16 Kasım tarihlerinde Sapanca gölü kenarında (Kırkpınar Sapanca) kamp etkinliğimiz var. Bütün dostlar davetlimizdir. Alan gecelik ücreti Kamper ve karavanlar için 35 TL. Elektrik fiyata dahil. Alanda altına sığınabileceğimiz bir sundurma da var. Kamp...
  18. tayfunvw

Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu

Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu istediginiz yola girersiniz. motokaravan ruhsatli araclara kanunen kisitlama yok

19. tayfunvw

Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu

Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu T3'ü rahat satarsınız. berk_arda beyin dediği gibi nakiti cebe koyarak pazarlık elinizi güçlendirir. Alacağınız aracın 5 yıl ticari olarak kullanıldığını göze alırsak ince eleyip sık dokumanız da fayda var. T3 kaç model. dizel ...
  20. tayfunvw

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım eski VW camperler de tavanı fabrika kesip westfalia ya gönderir. kesik etrafi extra güçlendirilmiş, ayrıca tabandaki sase kayıtları daha fazladır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.