Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Eura Mobil

Ynt: Eura Mobil Valla ben MB100'den oldukça memnunum. 2.4 düz dizel motor yeni nesil dizeller göre ağır kalsa da rampalarda tahminimden oldukça iyi. 2.6 mt yüksekliğine rağmen yanımdan geçen TIR lardan çok fazla savrulmuyor. Yalnız rüzgarı yandan alırsa fena... :) Alkovenli olmaması, ağırlığın...

2. tayfunvw

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası çabalarınız için teşekkürler. Sigortacımla gorustum. 3 ay once 1700 TL ye yaptırdığım sigortam anca araç satışında iptal olabilirmiş. kaçan kaçtı artık...
  3. tayfunvw

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Gidiyor muyuz Bahçeci ?

4. tayfunvw

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları hafta sonu bus buluşması icin yayla bakmaya Düzce taraflarına gidiyoruz. musait olan varsa buyursun
  5. tayfunvw

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Yalnız değilsiniz. Osman Gürsoy vespa motoru ile defalarca bütün Avrupayı ve Amerikayı arşınlamış. Aşağıdaki yazı dizisi maceralarını anlatıyor. http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=666

6. tayfunvw

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Hakan güzel bir gezi olmuş. Özellikle longoz çok hoş. Babaya çok selam. Ellerinden öperim

7. tayfunvw

Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız.

Ynt: Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız. Temmuz ayında Balkanlara gerçekleştirdiğimiz gezinin linki aşağıda. Yol hikayesi kısmını kaleme aldığımdan konakladığımız yerleri detaylı geçmedim. Ama hepsinin kayıtları var. Dilerseniz size gönderebilirim...
  8. tayfunvw

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Tüplü mangalada kızıyor :)
  9. tayfunvw

Mülteci kampları daha düzgün. Böyle bir saçmalık sanırım başka hiçbir ülkede yoktur. Çadırlar zaten devasa, üzerlerinde kat kat muşambalar, uçmasın diye araba lastikleri, çöpler toplanmasına rağmen ortalık pislik içinde. Sanırım gelecek yaz için toplanmayan çadırlarda var. Halılar v.s suya...

10. tayfunvw

Fırtına ve sel uyarılarına rağmen Karadeniz kıyısındaki Çamlıkoy - Kastro'da kampımızı yaptık. Cumartesi öğlen olmadan vardığımız kamp alanı doğa harikası bir koy. Denizdeki kayalıklar, upuzun kumsal, durgun ve temiz dere insanda tropiklerdeymiş gibi hissettiriyor. Fakat bu güzellikler ne yazık...

11. tayfunvw

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Ben bu konuyu okudum, acaba biyeri atladım mı diye bir daha okudum. Lakin sizi kim dışladı ve/veya hor gördü bulamadım. Sezerişiniz kime? Gezmek gibisi yoktur, karavan veya motordiklet. Şimdi ismini unuttum, Rize'de bir yasli amca vardı. Vespa...
  12. tayfunvw

http://www.kastro-camlikoy.com/index.php yukarıdaki linkten birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Alışverişi garanti olsun diye Saray'dan yapacağız. Sezon sonu olduğundan alanda bulamayabiliriz.

13. tayfunvw

Tabiki katılabilirsiniz
  14. tayfunvw

Gökhan işleri ayarladım. Cumadan haberleşip çıkalım.
  15. tayfunvw

Sezonun kapanmasına günler kala, hazır pijamalı kampçılar da gitmişken Kastro'da kamp yapalım fikri doğdu. Katılmak isteyen karavancı dostları bekleriz.

16. tayfunvw

Danimarka

Ynt: Danimarka Zevkle okuma sırası şimdi bende. Gelecekteki Batı Avrupa gezilerimiz için çok değerli bilgiler. Teşekkürler.
  17. tayfunvw

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Güle güle kullan Hakan
  18. tayfunvw

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 mustafa ısıtıcının yeri neresi ? Fan sesi can sıkıcı olmasın

19. tayfunvw

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Ben de takipteyim. Mobilya kenarlarına gizli led şerit aydınlatma yaparsanız çok şık durur. Tabi bu tavan, WC, mutfak aydınlatmaları dışında dekoratif amaçlı
  20. tayfunvw

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Hay gayret Mustafa. Az kaldı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz