Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil

Ynt: Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil Teşekkürler. Yollarda, kamplarlarda görüşmek üzere.

2. tayfunvw

Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil

Selamlar. 1978 Volkswagen T2 Westfalia ile yıllardır dünya kazan biz kepçe gezer dururuz. Ama artık bir değişikliğin zamanı geldi. Westfaliamız yine duracak, hem bizi hem kendini yeterince yordu. Yeni kilometreleri, anıları biriktirmek için arkadaşım Batu Uluengin'den bu Mercedes EuraMobil'i...
  3. tayfunvw

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! Kurban bayramında Çubucak orman kampının önünden geçerek, İnbükü kampında kaldım. Okulların kapanmasıyla resmen mülteci kamplarını andıran İnbükü sezon dışı olduğu için bomboştu. Çok keyif alarak kaldık. İşletme kapanmış yeni ihalede açılmamış. Bu kamplar...

4. tayfunvw

3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada

Ynt: 3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada 3. Balkan bus buluşması hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ana tema belli oldu, Afişimiz hazır, tsortler, stickerler, el ilanları bu tema üzerine işlenecek. Beğeninize
  5. tayfunvw

Ynt: 3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada VW harici katılımcılar kayıt formundaki araç kategorisindeki ''diğer'' seçeneğini işaretleyebilirler.

6. tayfunvw

Ynt: 3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada 3. Balkan Bus Meeting'in yurtiçi ve yurtdışında sanal ortamda, sosyal medyada duyurularının yapılması için hepimize görev düşüyor. Ana metinler hem AVD forumda, hem de buluşmanın sitesi olan www.balkanbusmeeting.com adresinde. Buradaki...

7. tayfunvw

Ynt: 3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada 3. Balkan Bus Meeting'e ait bir web sitemiz var. Bu internet sitesi zamanla zenginleşecek. Şimdilik birkaç bilgi ve en önemlisi Balkan Bus Buluşması kayıt formu bulunmakta. Buluşmaya katılacak "araç"ların kaydını o kayıt formundan...
  8. tayfunvw

Ynt: 3. Balkan Bus Buluşması, 4-7 Temmuz - İğneada Levent abi selam, Adı her ne kadar 'bus buluşması' olsada özünde dostların buluşmasıdır :) Her zaman yeriniz hazır
  9. tayfunvw

Afişimiz hazırlanıyor. Bu çalışma ise el ilanında kullanacağımız görsel... Türkiye’de 5 yıldır gerçekleşen Volkswagen bus buluşmalarına alışmıştık. Geçtiğimiz yılki Bus Buluşmamıza yurtdışından gelen misafirlerimiz, Anatolia Vosvos Derneği’nden arkadaşlarımızın Yunanistan ve Bulgaristan’da...

10. tayfunvw

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Cumartesi akşam masada yer açın :) Süha dede ile ben geliyorum

11. tayfunvw

AVD Gökçetepe Kampı (29-30 Eylül 2012)

Ynt: AVD Gökçetepe Kampı (29-30 Eylül 2012) Gökhan bey izninizle fotoğrafları AVD foruma koyacağım
  12. tayfunvw

Ynt: AVD Gökçetepe Kampı (29-30 Eylül 2012) :) Her zamanki gibi vosvosçu kampı :))

13. tayfunvw

Anatolia Vosvos Derneği olarak Gökçetepe Orman Kampında yılın son 'yaz' kampını yaklaşık 30 araçla gerçekleştirdik. Yazı aratmayan havada denizin tadını doya doya çıkardık. Trakyanın havasından sanırım alkol su gibi aktı. Göbekler atıldı, kurtlar döküldü :)
  14. tayfunvw

Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012 Süha Abi'nin kaleminden Ercova buluşması
  15. tayfunvw

Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012 Bu akşam İnönü yaylasına doğru yola çıkacaktık 2 araç, etkinlikten yeni haberimiz oldu, Ercuva'da görüşmek üzere

16. tayfunvw

VW ile Gürcistan

Ynt: VW ile Gürcistan Temmuz sonu gidiyorum. Araştırmalar ve konaklayacağım yerler belli. Memleketim Artvin (Borçka)' yı ve yaylaları (Şavşat) gezip, Gürcistan'a giriyorum. (Batumi ve Tiflis). Dönüşte Artvin üzerinden Kars, Sarıkamış, Erzurum üzerinden İstanbul. Katmandu yolculuğu öncesi...
  17. tayfunvw

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Ömer abi T3'te çok sırıtıyordu be tente ama İveco'ya yakışmış.
  18. tayfunvw

5. Bus Buluşması, 12-13 Mayıs 2012, İznik Gölü - Orhangazi

Ynt: 5. Bus Buluşması, 12-13 Mayıs 2012, İznik Gölü - Orhangazi Yer ayarlaması ve elektrik ile ilgili konuları netleştirip kroki ile paylaşacağım

19. tayfunvw

5. Bus Buluşması, 12-13 Mayıs 2012, İznik Gölü - Orhangazi

Ynt: 5. Bus Buluşması, 12-13 Mayıs 2012, İznik Gölü - Orhangazi Levent Abi selam, Bu hafta sonu kamp alanına gidiyorum, Karavantürk'ün de etkinliği var bu hafta sonu biliyorsundur. Orada alanı ölçüp biçip yer ayarlamalarını yapacağız.
  20. tayfunvw

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Bende gelirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz