Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Allah kolaylık versin. Orjinal hali ve ruhsatı camping olan Westy'i bile binbir güçlükle tespitten geçirdim. Değişimi hayal bile edemiyorum :(

2. tayfunvw

Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw) Herkese çok teşekkür ederim. hoşbulduk
  3. tayfunvw

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Ömer abi selam. Ucundan biliyorum projeyi. İnşallah olur.

4. tayfunvw

Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw) Naber İnsel :)
  5. tayfunvw

Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw) Selamlar Tanışma bölümüne yazdım. Burayada yazayım. Bizim vw forumlarıyla kıyaslayınca gezenbilir forumu çok karışık geldi bana :) İstanbuldan Tayfun Güner . 35 yaşında evli ve 1 kız babasıyım. Uslanmaz bir hava soğutmalı...

6. tayfunvw

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar. İstanbuldan Tayfun Güner. Uslanmaz bir hava soğutmalı Volkswagen tutkunuyum.1978 VW Vestfalia ve 1695 1200 Type 1 sahibiyim. Graikerim. Evli ve 1 kız babasıyım

7. tayfunvw

Buda benim Haci. Kendisi 1978 model VW Westfalia Camperdir. 2000 cc benzinli ve çift karbüratörlü VW Type 4 motora sahiptir. Orjinal 156.000 km'de ve bayag› iyi kondusyondadir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR