Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, İzmir Dikilide yaşıyorum. Aracı yeni aldım.. 2 küçük çocuklu 4 kişilik bir aile olduğumuzdan normale göre büyük sayılabilecek bir araç aldım. 2006 model Otokar Sultan 145 S City aldım.. önümde yıl sonuna kadar bir süreç planladım.. Henüz araç serviste bakımda.
Merhaba bende 2010 yıllından bugünlere kadar ertelediğim karavan hayalimi gerçekleştirebilmek için uzun süredir araç bakıyordum.. 4 kişilik aileyiz.. Kızlarım 2 ve 4 yaşlarına basmak üzereler.. yani oldukça küçükler henüz.. 4 kişilik ruhsat alabilmek için uzun süredir koltuk azaltarak karavan...
Motokaravan ile ilgili Ülkemizdeki Konu ile ilgili mevzuat aşağıda yeralmakta;
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ
c) Araçlara ilişkin tanımlar(Değişik: RG-11/04/2003-25076)
3) Otobüs: (Değişik:RG-17/4/2015-29329) Yolcu taşımacılığında kullanılan, sürücüsü dahil dokuzdan fazla oturma yeri olan...
Merhaba, ülkemizdeki Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıt kamyonet; Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan; 16+1...
Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti
2 aylık bir yolculuk...arac ile oldukca uzun bir yolculuga cikacaksınız...size şimdiden iyi yolculuklar dilerim..
bu tip gezilere çıkmayı düşünen arkadaşlara katkım olması icin bu sayfayı açıp, gezginim.org web sitesini hazırlamıstım.. sayfa ve...
Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti
tren için promosyon bileti gideceğiniz yani trene bineceğiniz zamandan tam 3 ay öncesinden açılıyor.. indirimli tren biletini bu şekilde alabilirsiniz..
Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı..
Bayram dönüş yolculuğuna denk gelen 11 Agustos 2013 tarihli acil nöbetimde ve 17 Ağustos 2013 Ct tarihli nöbetimde çok sayıda trafik kazası geldi.. Ayrca bize gelmeyip durumu daha ağır olanlar 112 ile Bergama Devlet Hastanesine gitmiş.. Bize...
Teşekkür ederim.. Benim için radikal bir karardı.. ancak memleketime gitmek tabii ki her zaman planlarım arasındaydı.. Çandarlıda oldukça güzel bir yer.. Otobüs biletimi dün akşam aldım.. Pazartesi akşam 21 de ankara'dan ayrılıyorum.. Sabah da...
Bundan sonra yaşayacağım yer ile ilgili Kararımı verdim ve 5 Ağustos tarihinde Ankara'daki görevimden ayrılıp 6 Ağustos 2013 tarihinde Dikili de yeni işime başlıyorum..
Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!
yılları yanlış hatırlamıyorsam 1981-1986 yılları arasında çubucak orman kampına çadırla giderdik.. o zaman anlattıklarınızdan oldukça farklı bir yerdi.. Yabancılar dışında Türklere ait karavan yok denecek kadar azdı.. o zamanlar büyük çoğunluğu çadır ile...
Bu arada akçayda konakladım ancak asıl hedefim Dikiliyi görmekti.. En son 30 yıl önce dikiliye gitmiştim.. Tek hatırladığım tost makinasında küllahı hazırlanan roma dondurması, açık hava sineması ve hemen derinleşmeyen deniziydi.. Yıllar...
Canon 550 D.. Tabii siteye yüklemeden önce boyutlarını küçülttüm.. Bu arada gece fotoğrafları için normalde tripod kullanıyorum ancak yanıma tripodu almadığım için elde çektim..