Arama sonuçlarınız

1. drankara

Yeni Bir Motokaravan Yapmak Isteyen ?

Merhaba, İzmir Dikilide yaşıyorum. Aracı yeni aldım.. 2 küçük çocuklu 4 kişilik bir aile olduğumuzdan normale göre büyük sayılabilecek bir araç aldım. 2006 model Otokar Sultan 145 S City aldım.. önümde yıl sonuna kadar bir süreç planladım.. Henüz araç serviste bakımda.

2. drankara

Otobüsten Dönüştürülen Karavan Ehliyeti

İleriki yıllarda elden çıkan metrobüslerden de 1+4 koltuklu karavan yapan ve bunu B ehliyetle kullanan görürsek şaşırmayalım :smiley:
  3. drankara

4 Kişilik Aile Için Motokaravan Olarak Araç Önerisi Neleri Önerirsiniz?

kusura bakmayın, üstteki mesajın tekrarı olmuş..

4. drankara

4 Kişilik Aile Için Motokaravan Olarak Araç Önerisi Neleri Önerirsiniz?

Merhaba bende 2010 yıllından bugünlere kadar ertelediğim karavan hayalimi gerçekleştirebilmek için uzun süredir araç bakıyordum.. 4 kişilik aileyiz.. Kızlarım 2 ve 4 yaşlarına basmak üzereler.. yani oldukça küçükler henüz.. 4 kişilik ruhsat alabilmek için uzun süredir koltuk azaltarak karavan...
  5. drankara

Karavan Ehliyeti

Verdiğiniz açıklayıcı bilgi için teşekkür ederim..

6. drankara

Otobüs Veya Kamyondan Dönüştürülerek Oluşturulacak Motokaravan Ile Yaşanabilecek Sorunlar

Motokaravan ile ilgili Ülkemizdeki Konu ile ilgili mevzuat aşağıda yeralmakta; KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ c) Araçlara ilişkin tanımlar(Değişik: RG-11/04/2003-25076) 3) Otobüs: (Değişik:RG-17/4/2015-29329) Yolcu taşımacılığında kullanılan, sürücüsü dahil dokuzdan fazla oturma yeri olan...

7. drankara

Otobüs Veya Kamyondan Dönüştürülerek Oluşturulacak Motokaravan Ile Yaşanabilecek Sorunlar

Merhaba, ülkemizdeki Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıt kamyonet; Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan; 16+1...
  8. drankara

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) elinize sağlık... çalışmalarınızı ilgiyle izliyoruz..
  9. drankara

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato kolay gelsin..

10. drankara

Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti

Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti 2 aylık bir yolculuk...arac ile oldukca uzun bir yolculuga cikacaksınız...size şimdiden iyi yolculuklar dilerim.. bu tip gezilere çıkmayı düşünen arkadaşlara katkım olması icin bu sayfayı açıp, gezginim.org web sitesini hazırlamıstım.. sayfa ve...

11. drankara

Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti

Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti tren için promosyon bileti gideceğiniz yani trene bineceğiniz zamandan tam 3 ay öncesinden açılıyor.. indirimli tren biletini bu şekilde alabilirsiniz..
  12. drankara

Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı..

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Bayram dönüş yolculuğuna denk gelen 11 Agustos 2013 tarihli acil nöbetimde ve 17 Ağustos 2013 Ct tarihli nöbetimde çok sayıda trafik kazası geldi.. Ayrca bize gelmeyip durumu daha ağır olanlar 112 ile Bergama Devlet Hastanesine gitmiş.. Bize...

13. drankara

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Teşekkür ederim.. Benim için radikal bir karardı.. ancak memleketime gitmek tabii ki her zaman planlarım arasındaydı.. Çandarlıda oldukça güzel bir yer.. Otobüs biletimi dün akşam aldım.. Pazartesi akşam 21 de ankara'dan ayrılıyorum.. Sabah da...
  14. drankara

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Bundan sonra yaşayacağım yer ile ilgili Kararımı verdim ve 5 Ağustos tarihinde Ankara'daki görevimden ayrılıp 6 Ağustos 2013 tarihinde Dikili de yeni işime başlıyorum..
  15. drankara

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! yılları yanlış hatırlamıyorsam 1981-1986 yılları arasında çubucak orman kampına çadırla giderdik.. o zaman anlattıklarınızdan oldukça farklı bir yerdi.. Yabancılar dışında Türklere ait karavan yok denecek kadar azdı.. o zamanlar büyük çoğunluğu çadır ile...

16. drankara

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 hayırlı olsun.. karavanınızın içi son derece güzel görünüyor..
  17. drankara

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.gezginim.org ... amatörce hazırladığım, yurt dışı gezi notlarımı yazdığım şahsıma ait web sitem.. ;)
  18. drankara

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Bu arada akçayda konakladım ancak asıl hedefim Dikiliyi görmekti.. En son 30 yıl önce dikiliye gitmiştim.. Tek hatırladığım tost makinasında küllahı hazırlanan roma dondurması, açık hava sineması ve hemen derinleşmeyen deniziydi.. Yıllar...

19. drankara

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Canon 550 D.. Tabii siteye yüklemeden önce boyutlarını küçülttüm.. Bu arada gece fotoğrafları için normalde tripod kullanıyorum ancak yanıma tripodu almadığım için elde çektim..
  20. drankara

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. Çandarlı fotoğraflarının devamı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.