Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en arkayada çiftli kornej olacak ancak buradaki sorun köşlelerin egimli olması.. arka cama 185 cm ciftli kornej olacak ancak eğimden dolayı kısaltacağım..
Diğer fotoğraflar geri görüş kamerası takılırkenki fotoğraflar.. Geri görüş kamerası ve monitörü Two go marka..
Kornejleri dün ısmarladım.. Birkaç gün içinde gelir.. Çftli kornejler tül ve güneşlik olacak..Tekli kornejlerde sadece üneşlik olacak.. Renk olarak krem veya sütlü kahve rengi düşünürorum..
Fotoğraflara göre sıralarsam ranza camı 166 cm çiftli kornej, Mutfak lavabo önü camı 90 cm çiftli...
Bergamada geri görüş kamerasını taktırdım.. Bende benzer şekilde gerigörüş kamerasını ancak araç akğüsüne değil de 12 v luk yaşam akusune bağladım.. Bir düğme ile aç kapa yapabiliyorum.. Böylece güvenlik amaçlı araç çalışmıyorken yani duruurkende araç aküsünü harcamadan kullanabiliyorum...
kısa devre olmuş.. bugün kargo ile dizel ısıtıcı geri geldi.. Hafta içinde tekrar yerine taktıracagım.. Bu arada gelecek hafta içinde geri görüş kamerasıda taktıracagım.. Arac buyuk olduğundan en gerekli olan geri ö,görüş kamerası.. Ancak sürekli acık halde olmasını istersem ekranı...
Cihaz 24 v dan bozulmuş olmaz zaten 12 ve 24v ile çalışıyor.. Dizel ısıtıcıya sigortadan geçen Sistemden 12 v bağlandı.. Ancak her ne hikmetse bir yerlerden 24 v hattına kaçak olmuş .. Sorun aracın sistemi yani elektrik şalteri kapalıykende sistemde elektrik olmasıydı.. Sorunu bulduk, aracın...
Mazot fiyatlarındaki ( İzmir ) zamlar indirimler (daha çok zamlar..) devam ediyor.. en son 19 martta 20.74 TL de kalmıştık.. Artık epgis den zam bildirimide almıyoruz.. Bildirimleri kestiler.. Böylece zam haberini önceden alamıyoruz..
Yani benzinciye gidip sıraya girip zamsız fiyattan pompa...
Dün önceden aldığım dai shava 4k dizel ısıtıcı takıldı. Ancak 12 v dan güç alacak şekilde sistem kurulu. ısıtıcı çalıştı ancak 24 v şaseden de elektrik aldığını farkedince şase bağlanısı kesmek için yukseltme yaptık.. Araçtaki şalter kapalıyken verdiği şaseden araçtaki elektrik sorunu çözüldü...
29.3.2022 tarihinde yani bugün aracı tekrar eksik kalan yerlerin yapımı için atölyeye götürdüm.. Birkaç eksik vardı.. Onlar tamamlanacak..
Masanın karşılığı olan Ters koltuk takılacak, televizyonun elektrik bağlantıları takılacak ve uydu anteni receveriyle birlikte tv aktif hale gelecek, dai...
Teşekkür ederim.. Yarın masa karşısındaki ters koltugu taktıracağım.. Küçük işlride artık zamana yayarak halletmeye çalışacagım. İlk aşamada kornej ve perdeler var.. Ön cam oldukça büyük.. Perde korneji ust bağlantı kısmını tutmayavbilir
Gecen yil subat ayinda aldigim ve temmuz ayinda yapimina baslanan, aralikli olarak yapimi devam eden Otokar Sultan aracimin karavan donusumu dun sona erdi.. 2 gun omce muayeneden once ozel servise gidip fren testine girdim muayene oncesinde, frenlerde hafif sapma saptayinca once frenlerdeki...
22 Mart 2022 ye kadar araçtaki küçük düzeltmeler yapıldı.. 18 inde Bergamaya giderken bergamaya sanayii ye geldiğimde üst buzdolabı havalandırma kapağının yolda uçtuğunu fark ettim.. Tabbii internette tek kapak bulamadığımdan ona ayrı bir kapak yapıldı.. Artık busefer uçmaz diye düşünüyorum.. Bu...
18 Mart 2022 tarihinde Bergamadaki sanayiiye gittim.. aracın bakımı için.. 3 çorum klima olarak adlandırılan ısıtıcıların 2 si sökülüp bunlara gelen bıru kelepçelenmişti.. Hafif su akıtıyordu hem onlara baktrdım hemde aracın beyni değişti.. Yani cuma gününü bakımda geçirdim denilebilir..
18...
eski fiyatları merak edenler için Opet il ve ilçelere göre istenilen tarih aralığını gösteren akaryakıt fiyatlarının olduğu bir liste çıkartıyor.. İnsanın bakınca sinirleri bozulmuyor değil hani :)
https://www.opet.com.tr/akaryakit-fiyatlari-arsivi
2022 Yılından itibaren zam tarihlerine göre İzmir deki mazot fiyatları aşağıdaki gibi ilerlemiş..
Tarih Motorin Fiyatı
31.12.2021 11.52 TL/LT
01.01.2022 12.82 TL/LT
05.01.2022 12.84 TL/LT
08.01.2022 13.78 TL/LT
12.01.2022 13.82 TL/LT
19.01.2022 14.34 TL/LT...
Merhaba.. İster Karavan ister binek araç sahibi olalım.. Son bir yıl içinde mazot ve benzin fiyatlarında çok ciddi artış yaşandı.. Araç sahipleri olarak artık araçlarımıza binerken bir kez daha düşünmeye başladık..
Eskiden araca atlayıp 150-200 km mesafelere hadi gidelim deyip hafta sonlarında...
Aracımda 2 tane acil durum cam kırma cekici var.. 6 kg lık yangın tüpümde var araçta.. Zaten 4 cam kapatıldı.. Arka kapı işlevsel..yatak odasından sinekliği aralayıp istenilirse çıkış sağlanabiliyor.. acil durumda ön arka kapıdan hava kolu çekilerek çıkılabileceği gibi cam kırarakda...
1 yıldır aracı pek yerinden oynatmadım.. Yarın aracı bergamaya bakıma götüreceğim.. Aracın ne olur ne olmaz elden geçmesinde yarar var.. Bugün paneli tekrar yerine taktık.. güneş enerjisi tekrar faaliyette..
haftaya perşembe gününe aracı TUVTÜRK e tadilat randevusunu aldım, muayeneye...
Tekrar TSE ye gittim.. Paneli TSE binasına yasladım aracı çeri soktum.. Yine incelediler.. Hatta mazot deposunun kapağınıda açtırıp baktılar.. Neye baktılar bir fikrim yok.. Ben dışarda beklerken bu sefer geçtiğimi belirttiler.. Aracı inceleme yerinden çıkartıp söktüğüm paneli içer, aldım ve...
Dün yani 16 sinde TSE yerine gittim.. Aracı park ettim.. 570 TL naikit olara ödedim.. Bekleme salonuna geçin dediler.. 15 dakika sonra aracınızda 2 kusur var onları 3 gün içinde tamamlayıp tekrar gelirseniz ücretsiz olarak tekrar bakılacak denildi.. Tabii beklemediğim bir gelişme oldu.. Sonuçta...