Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Mart 2022 tarihinde Aygaz mini 2kg lik tüp ve dedantörünü aldım.. araca monte ettik ve sabitledik.. Televizyon girişe monte edildi ancak TSE muayenesinde sorun çıkıp çıkmayacağından emin olamadığım için monte ettikten sonra tekrar söktük.. açılır durumdaki bascek takılmamış tüm kapak ve...
Aygaz 12 veya 2 kg karavan tüpü izmirde bornova dışında hiçbiryerde yok.. Yani karavan tüpü alırsanız ve tüpde biterse izmir ili içinde nerede olursanız olun İzmir merkezine dönmeniz gerekiyor ki bu pekde mantıklı görünmüyor.. 2 kg lık karavan tüpü içinde aynı şey geçerli..12 veya 2 kg lık...
Proje çizildi.. TSE muayenesi için yarın menemene muayeneye gidiyorum.. Proje numaramı aldım.. TSE merkezini de aradım, mesai saatleri içinde herhangi bir saatte gelebileceğim sööylendi.. Gelmeden önce gerekenleri sordum.. Bana söylenen Ruhsat, proje numarası ve TSE muayene ücretinin ödenmesi...
14 Mart 2022..Sona biraz daha yaklaştık diyebilirim.. TSE süreci için beklemedeyim.. Hala küçük işlerin tamamlanması gerekiyor.. Piknik tüpü koyup sabitleyecegim, gaz alarmını takmam gerekiyor. Bascek takılmayan yerlere çocuk kilidi takacağım..Aracın muayenesi ve trafik sigortasının süresi 15...
11 3 22 tarihinde aracın Galvanizli saç dış panellerin boyanmasi tamamlandı.. Attık araç daha beyaz bir görünüme kavuştu..Tabii ki keşke tüm aracı güzelce boyatabilseydim ancak o işi daha sonra yazın kendim halledeceğim.. Şuana tse ve tüvtüke beyaz girsin yeterli.. Tabii ruhsatta kırmızı beyaz...
8-9 3 2022 tarihlerinde aracın kapanan kısımlarındaki galvenizli saçların boyanmasi öncesinde çıkıntı şeklinde duran percinler duzeltildi.. Bu alanlar düzeltilirken bende porvoletti 22lt kasetli tuvaletin dis kapagindan cikartip icinde deneme amacli gonderdigimiz suyu boşalttim.. Kasetli...
7 3 2022 Tarihinde Akşama Doğru Daha önce şişirtemediğim sol arka lastiği şişirtmek ve aracın yarım deposunu doldurmak yani Mazot alımı İçin aracı yerinden çıkardım. Ancak o tarihten sonrada mazota zamlar devam etti.. Ben 19.87 TL den mazotu aldım.. Mazot fiyatlarında gün gün artış devam...
5 3 2022 akşamında masa yerine konuldu.. Masamız 80x72 cm ebatlarında, aslında karavan için oldukça iyi ölçülerde diyebilirim..
Masanın yerine montajına ait video..
Video: https://youtu.be/Wn3Jt2E3bTk
Normalde 5 yıl önce aldığım orman masası tipinde 4 tarafına oturulabilir çantalı bir masam var.. Ancak 2 hafta önce evimin yakınlarındaki Bim e gittimde kasaya yakın yerde 149 TL nin üzeri çizilmiş, 69 TL olarak yazılmış halde katlanır kamp masası etiketini görünce sıradan çıkıp yıgıntılar...
Tüvtürk çalışanı tadilat için muayeneye gitme dışında rutin bir muayenede karavanın denetimini yapma gibi bir yetkisi var mı? İçeride Sadece koltuklardaki kemerlere bakabilir.. Bildiğim kadarıyla yanlışşsa düzentin rutin muayenede İçinin uygunluğunu ilk proje tadilat aşamasında TSE...
Mutfakta buzdolabının üzerinde yer alan açılır kapanır ek tezgah ve arka yatak altı depoda bulunan stepnenin aşagı indirilip çıkarılan mekanizmanın bulunduğu yer..
5 3 2022 tarihindenki gelişmelerle devam ediyorum.. Mutfak bölümünde buzdolabi üstü ile mutfak tezgahi altına çekme ek kucuk tezgah konuldu. Yemek esnasında ek bir acılır kapanır tezgahımız oldu bu şekilde.. 2 li Ocak yerine yerlestirildi. Tüp bağlantı aparatı içinden ıkmadı onu alacağım...
Bu konuda bilgisi olan var mı. Çift katlı yatak karavanda olmaza diye bir durum var mı ?
Benim aracımda da cift katlı yatak-ranza var.
Henüz izmirde TSE ye sokmadım.. Yakın zamanda TSE işlemim başlayacak.. Süprizle karşılaşmayayım..
3 Mart 2022 tarihindeki gelişmelerle devam ediyorum.. Önceki gün mutfak tezgahının zımpara ve parlak selilozik vernik ile verniklenmesi yapılmıştı. 3 Mart tarihinde mutfak tezgahı yerine oturtuldu. Mutfak tezgahının kenarları bombeli yani
açılı şekilde yapıldı. Bunun sebebi de herhangi bir...
Banyoda pencerenin üzerine küçük bir dolap yapıldı.. En azından tuvalet kağıdı, traş malzemeleri, diş fırması macunu gibi malzemelerin konulacağı bir dolap konuşlandırıldı.. Bu dolabın üzerine bir aynıa koydurdum.. Böylece banyoda bir aynamız oldu.. Berber musluklu lavabonunda altında bir dolap...
1 Mart 2022 tariihine kadar 4 gün il dışındaydım.. 1 martta nöbetteydim.. 2 Mart tarihinde nöbet çıkışında tekrar aracın yanına geldim..
Araçta yeni gelişmeler oldu.. Mutfak ta buzdolabının üzerindeki boşluğu değerlendirildi ve açılır bir küçük servis masası hazırlandı.. Eksik basçek klplar...
Tekrar merhaba.. Araçtaki yapım devam ediyor.. Kaldığım yerden devam ediyorum..
24.02.2022 tarihinde Karavanımıza banyo kapısı olarak içten duşakabin şeklinde mika cinsi duşakabin dıştan ise beyaz pvc görünümlü sürgülü banyo wc kapısı montajı tamamlandı. 2 si yana doğru birbiri üzerine kayar...