Arama sonuçlarınız

1. drankara

Adım Adım Karavan'a Doğru

banyo gayet güzel olmuş.. Takipteyiz.. kolay gelsin..

2. drankara

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Fotoğrafların devamı.. Bunlarda yatak odası ve masa altına denk gelecek yerdeki 12v usb girişleri, şöför arkasındaki kısımda da çakmaklık ve yine 12v usb girişi var... Mutfakta üstte 2 li, masa altında , yatak odasında da 220 v priz var.. Ayrıca tezgah altında da elektrikli aletler için 2 li...
  3. drankara

Teşekkür ederim Yücel bey.. Elimen geldiğince fırsat bulduğumca hem buradan fotoğraf ve anlatım olarak hemde video olarak paylaşmaya devam ediyorum.. İzmir gerçekten de yaşanacak bir şehir.. Kar kış olmasa da tabii nemli bir soğuğumuz var bu günlerde.. Aslende İzmirli olsam da Bursa uludağda...

4. drankara

ve sıra geldi bugüne.. 26 Ocak 2022.. Bugün benim içinde süpriz oldu çünkü elektrik montajına tekrar bugün gelinip elektrik sisteminin tamamlanacağından ve tüm sistemin aktif hale geçeceğinden haberim yoktu.. Karavanımizin tüm Elektrik Bağlantıları ,led lambaları, güneş enerjisi bağlantıları...
  5. drankara

Termodinamigin LPG gaz donusumu fabrikasyon olarak aldigim Hermetik Sofben- Baharatlik Dolabi Yapimina Başlandı. Lpg dönüşümlü Termodinamik HEemetik Sofben takıldı. Bacası yukarıdan çıkartıldı. Peki niye hermetik sofben tercih ettim.. Aslında sadece tek kişi olsam herhangi bir ısıtıcı takma...

6. drankara

Tekrar merhaba.. 22 Ocak 2022 tarihinde Karavanımızın mutfak yapımına başlanmıştı.. 24 Ocak 2022 tarihinde de mutfak yapımı devam etti.. Mutfağın Alt kısmı hemen hemen netleşmeye başladı.. 24 Ocak 2022 Tarihli Mutfak Dolaplarının Mevcut Durumu Videosu: Video: https://youtu.be/esiOlzI6f04...

7. drankara

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

Ağırlık sorun, bunların yerleşimine göre aracın dengesinin sağlanması ayrı bir sorun..
  8. drankara

Dün yani 22 Ocak 2022 Cumartesi tarihinde mobilya kurulumuna başlandı.. İlk olarak mutfak kısmındaki çamaşır makinesi ve 4 lü çekmecenin bulunduğu ön girişe yakın kısımdaki zemin profilleri kuruldu.. Bu arada soğuk hava devam ediyor.. 22 Ocak 2022 tarihinde sabah 10 gibi Dikili'ye kar da yağdı...
  9. drankara

fotoğrafların devamıdır. Bu arada Hava soğuk olduğundan yapışma zamanı oldukça uzadı.. Bu yüzden bazı yapışmada zorluk çıkartan köşe yerlere ağırlık koymak zorunda kaldık. Fotoğrafta görünen köşelerdeki malzemeler ağırlık amaçlı kollandığımız malzemelerdir..

10. drankara

Tekrar merhaba.. Yurdumuzun heryerinde olduğu gibi İzmir Dikili de de de hava oldukça soğudu.. Yer kaplamasını soğuk havada üşüye üşüye tamamladık diyebilirim.... :smiley: Ana yerlerin yer kaplaması 13 Ocak 2022 de tamamlanmıştı, Yapıştırmaya ait fotoğraf ve çektiğim videoları sizlerle...

11. drankara

Adım Adım Karavan'a Doğru

Başınız sağolsun.. Kayıplar hiçbir zaman iyi olmuyor.. insanda izler bırakıyor.. Umarım karavanla ilgili sıkıntılar bir an önce düzelir.. karavanınıza en kısa sürede kavuşursunuz..
  12. drankara

Iveco M29 Karavan Yapımı

takipteyiz. kolay gelsin..

13. drankara

13 01 2022 tarihinde Hastane tipi sert pvc zemin kaplaması sonrasında görünüm bu hale gelmiştir. Tabii ayrıntılar yani merdivenler giriş kısmı motor yükseltisinin kısımlarda daha yapılacak.. Söktüğümüz aliminyum köşebentlerde temizlenip boyanacak tekrar.. boyayı n11 den ısmarladım.. ondan...
  14. drankara

13 Ocak 2022 tarihinde busefer orta ve motor üstünün ölçüsünü alıp ayrıntılı girinti çıkıntı vb belirledikten sonra zemin kaplamasının kesimine başladık.. Kesimden sonra yerine alıştırmasını yapıp küçük sorunları giderdikten sonra da yapıştırma işine giriştik.. Görseller alttadır. Kulandığım...
  15. drankara

12 ve 13 Ocak 2022 tarihinde Aracın iç taban kısmını kaplamaya başladım.. Normalde aracın içini hastane tipi anti statik anti bakteriyel olarak geçen sert pvc zemin kaplamasına yardım için bizdeki hastane personeli ayın 30 unda gelebileceğini söyleyince kaplama işini daha da fazla beklemeden...

16. drankara

Tekrar merhaba.. 10 Ocak 2022 pazartesi tarihinde karavan için önceden almayı unuttuğum dış besleme elektrik kablosu yani karavanım dışarıdan elektrik alabilmesi için sahil besleme kablosu ve su hortumu için İzmir 1. sanayi sitesi ve devamında gıda çarşısına gittim.. aracın içinde kullandığım...
  17. drankara

fotoğrafların devamıdır.. Dolapların hepsi konulduğunda fotoğraf çekmemişim.. Önce fotoğraf çekmiştim.. Bu arada dolaplar araçtan taşınmaya devam eti.. Video daha güncel diyebilirim. Araç beyaz ağırlıklı olacak.. Tabii ki zevkler değişebilir ancak bir ortamda ne kadar aydınlık, o kadar ferah...
  18. drankara

Tekrar merhaba.. araçtaki gelişmeler ile ilgili son mesajı 3 Ocak 2022 tarihinde atmışım.. O tarihten itibaren 3. kat boya tamamlandı. Fotoğraflarını ve video görüntüsünü paylaşıyorum.. Ayrıca dolaplar da cnc den kesilmiş, etiketlenmiş ve bantlanmış olarak geldi.. mutfak, banyo, arka oda çift...

19. drankara

3 Ocak 2022 tarihinden tekrar merhaba.. Otokar sultan 145s city modeli aracımın karavan dönüşümü devam ediyor.. 3 sefer sentetik amerikan kapı boyasıyla birer gün bekleyerek iç mekanın boyaması yapıldı. İç mekanda kavak kontralar dışında ayrıca deri ile kaplanmasının zor olduğunun belirtilmesi...
  20. drankara

Tekrar merhaba, aracın artık iç boya aşamasına gelindi.. Bu nedenle tüm iç kısımda boyanmaması gereken cam, arac konsolları, wc gibi alanlar kağıt ve naylon ile kapatıldı. Boya olarak beyaz renkte sentetik amerikan kapı boyası kullanıyoruz.. Ayrıca sentetik tinerde aldık.. Fiyatlar oldukça...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR