Arama sonuçlarınız

1. drankara

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Tuvalet yerine oturtuldu, arka yatağın altına konuşladırdığım 300 lt dalgakıranlı temiz su deposu yerleştirilip bağlantıları takıldı.. Tabii yer kaplamasından önce su deposu sökülecek tekrar.. Ön girişteki 12v elektrik panosu ve dış duş girişi yeri kesildi.. Video: https://youtu.be/YxIUeTEmb60

2. drankara

23 Aralık 2021 tarihli görsellerden de görüleceği üzere artık araçta iç su bağlantıları yapılmaya başlandı.. Sineklik ölçüleri alındı ve sineklikler ısmarlandı.. 1 adet sineklik takılacak.. 4 tanesi dışaıda aracın orjinal sürmeli canlarına takılacak. sadece açılıp kapanmalı sinklik halinde...
  3. drankara

13 Aralık 2021 tarihinde banyonun duvar kaplaması için İzmir Kemalpaşa Fibrosan fabrikasına CTP panel almak için gittim.. 800 TL ye 4 plaka halinde CTP panel alıp orada banyo ölçülerimde kestirdim.. Ayrıca aynı gün yine hastanelerde amelliyathanelerde yer kaplaması için kulanılan antibakteriyel...

4. drankara

fotoğrafların devamı..
  5. drankara

14 Aralık 2021 tarihinde artık yan duvarlarda tamamlanma asamasına geldi denilebilir. Ranza ve banyonun demir profilleri arasında 2 taraflı 6 mm kaak kontra arasına keçe konduk.. Aracın içi ham kavak kontra ile yapıldığından birkaç yıl sonra tahta kurusu sesi duymamak, tahtaların daha dayanıklı...

6. drankara

11 Aralık 2021 tarihinde artık tavan kaplaması da bitti. Tavanlara da yanlarda olduğu gibi 6 mm kavak kontra kullanıldı... Artık araç biraz daha karavan görünümüne kavuşmaya başlandı denilebilir.. Video: https://youtu.be/6OJIk_3s6j0

7. drankara

9 Aralık 2021 tarihin li d,fotoğrafta da görüleceği üzere arka yatak odası kısmının altı (baza kısmı) ve üstünün kavak kontra ile duvar kaplamaları tamamlandı denilebilir.. Tabii ki henüz izolasyon üstü kaplanıyor. Tuvalet ve ranzayı ayıran duvarları henüz yapılmadı.. Video...
  8. drankara

Otokar sultan karavanın uzun süredir yapım aşamasını youtube üzerinden Gezginim kanalıyla video olarak günlük olarak paylaşsamda gezenbilir sitesinde fotoğraflarını paylaşmayı unuttugumu farkettim.. Geçen süre içnde aracın yapım aşamalarını gösteren Fotoğrafları paylaşmaya başlıyorum.. İlk...
  9. drankara

Paylaşımınız için teşekkür ederim.. zemin izolasyonunda son zemin kaplaması dışında tamamladım.. Nekadarlık bir yalıtım sağlayacağını zamanla göreceğim.. Zaten güneşten etkilenecek duvarlara ve tavana uygulamadım.Sadece tabana uyguladım.. Web sitesinden aldığım bilgilere göre IzoGuard Isı, Ses...

10. drankara

Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda...

Aracınız Hayırlı olsun.. Umarım döviz daha fazla artmaz ve düşer .. karavan malzemeleri biraz da hesaplı fiyatlara döner.. Fırsat buldukça uygun fiyatlı kullanacağınız malzemeleri almaya başlamanızı öneririm..

11. drankara

Bu Da Benim Maceram Ducato 15 M3

Hayırlısı olsun..
  12. drankara

Iveco M29 Karavan Yapımı

Gayet güzel gidiyor takipkolay gelsin..

13. drankara

1,5 aylık aradan sonra tekrar yapıma devam etmeye başladık.. Zemin izolasyonu öncesinde yatay çıtalar yerleştirildi. Üzerine 15 mm lik kavak kontra alıştırılması yapıldı.. Alt tabana abba izogard keçe uygulaması yapıldıktan sonra önce zemin kapatıacak sonrasında da yan arka duvarlar ve yavan...
  14. drankara

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Link Görünmüyor.. neyseki siz ekran görüntüsünü paylaştınız.. Araç tankları benzeri bir yapı.. alugas 27 lt valfli dolum tüpü mantıklı görünüyor ancak tabii yer ve boyut problemim halen mevcut.. Mutfak bittikten sonra zaten LPG tüp işlemine başlayacağım.. Sırf buzdolabı arkası haalandırmaa...
  15. drankara

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

park sensörü zaten olmazsa olmazlardan.. ancak araç büyük olunca arkaya doğru bir kamerada gerekecek gibi görünüyor.. aslında düşümcem yol boyunca sürekli arka kameranın görülebilir şekilde açık kalması yani geri vitese bağımlı olmaması.. yoksa geri geri park ederken sadece geri göeüş kamerasına...

16. drankara

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Evet indirdim.. Bir çözüm bulamazsam buyuk ihtimalle mutfakta tek uygun içerisiyle hava geçirmeyen, dışarı mazgal ile bağlantısı olan, ancak mutfakta doğu düzgün tek temcereler için depolama alanı olan yere bir kabin yapıp tüpü buraya koyacagım.. henüz araçtırmalarım devam ediyorr.. Bu arada...
  17. drankara

Yazdıklarınız oldukça değerli.. paylaşımınız bir çok karavan sahibine yol göstermekte.. Hanım zaten beni yakında gönderecek evden.. :) 24 saat uyumamaya alışiğim.. emekli olduğumda buyuk ihtimalle buyuk bir boşluğa düşeceğim.. :) şimdiden bunu düşünmeye gerek de yok.. nasılsa daha emekliliğe...
  18. drankara

aracın arka alt bölgesinde atık su ve kullanma suyu boruları izole edildi.. Termodinamik sofben yeri ranza profillerinde belirlendi ve ona göre demir profiller kaynatıldı.. Aracın buzdolabı havalandırmalarının dıştan görüntüsü..

19. drankara

Tekrar merhaba.. karavanın altından giden tüm su boruları izolasyonla kaplandı.. iç demir profiller tamamlandı.. Devamında mutfakta buzdolabı arkasına denk gelen yere 2 adet yer ve banyodaki tuvaletin bulunacağı yerin arkasına kasetli tuvalet kapagi yeri açıldı.. Aracın yan profilleri...
  20. drankara

Gaz benim araç için biraz sorun çıkaran bir başlık olacak gibi görünüyor.. Güvenlik açısından Gaz tüpünü aracın içine almak istemiyorum.. Bu yüzden alt ön depoya Aygaz tüp düşündüm.. Aygazın maksi karavan tüpü 12 kg tombul olan ideal gibi görünüyordu.. ebat olarak değişşik olduğunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri