Arama sonuçlarınız

1. drankara

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Yapımına kısa süre içinde başlayacağım, şuan malzemelerini tedarik sürecinde olduğum karavana dönüştürmeyi planladığım 2006 Otokar sultan marka aracım için buzdolabı bakmaktayım.. Öncelikli olarak Uğur un UES 273 D2K A++ 210 LT 220 v çift kapılı buzdolabını almayı düşünüyordum. Ancak forumdaki...

2. drankara

Karavan Yapımı Hikayemiz

kolay gelsin.. Takipteyiz..
  3. drankara

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Belirtmeyi unutmuşum.. Neta MBA28 Mobil Araç Karavan Uydu Anteni aldım. Fırın, mikro dalga, kahve makinesi duşunmuyorum.. kettle, leptop kullanabilirim.. Mümkün olduğunca başka ek elektrikli cihaz kullanmayı düşünmüyorum..

4. drankara

aslında 2 ve 4 yaşlarında küçük çocuk, 4 kişilik bir aile olmasak büyük araç düşünmezdim.. İlk olarak ducato, iveco daily, ford transit, citroen jumper, Volkswagen Crafter bakıyordum.. ancak fiyatları covid19 ile birlikte iyice yükseldi. Panelvana koltuk ekletmez zor olduğundan uzun süre...
  5. drankara

Şuan için sadece elektrikli 2 cihazım mevcut.. 1-LG F8K5XNK4 A+++ 2 kg 700 Devir Çamaşır Makinesi 220 v amper değerini bilmiyorum 2-Next YE-22020KT HD 22" 55 Ekran LED Televizyon 12 v mevcut aldıklarım Almayı planladıklarım ise; 1 -Uğur UES 273 D2K A++ 273 lt Statik Buzdolabı 220 v Enerji...

6. drankara

Teşekkür ederim Tahir bey ve Yücel bey.... Eninde sonunda alacağım malzemeler.. Uygun fiyat olunma almaya çalışıyorum.. Evde bir oda dolacak böyle giderse ;) Kargo ile gelen çamaşır makinesini 5. kattaki evime aldığıma şimdiden pişman oldum.. Keşke arabamın bagajına koydursaydım.. 65 kg.. şimdi...

7. drankara

Alimlara devam ediyorum.. 6-proJcb Plys 2000w sjs metal şanzuman devir ayarli spiral taslama makinasi 115-125 mm 7-çanak spiral celik tel firca seti burgu tel burgu 8-Eminçelik AH 4120 WG30 Ankastre Beyaz Cam 2'li Domino Ocak (41226) 9-Dayson Extra Poliüretan Mastik 280 ML. Bu urun hayli...
  8. drankara

Cuma gunu ehliyet sinavi sonucu evraklarini almaya bergamaya gittim.evraklari aldim.. saat 16:35 deki nufusta randevum sonucunda gecici ehliyeti aldim..ptt ile 1 hafta ici de yeni ehliyet gelecek... oradan sanayiye ugradim. Tamponlardaki curukler, hasarlarin onarimi, kaportadaki rotuslar...
  9. drankara

Karavan elektriği için 12 volt olarak ürünleri belirleyeceğim. izolasyon için Bizofol ABBA, İzogreen Keçe ve Nem bariyeri kullanmayı planlıyorum.. Ne yazık ki araçtaki koltuklarım aracın şehir içi tipi olması sebebiyle uzun yol için yani karavan seyahati için uygun değil. Bu sebeple 2 tane 2...

10. drankara

Bugün D sınıfı ehliyet sınavımı geçtim.. Bundan sonra en azından başkasından rica ederek sağa sola gitme derdinden kurtuldum.. Araç, abs ışığı yanması sorunu sebebiyle su an için sanayide beklemekte.. Sorun çözüldükten sonra söküm işlemine başlayacağım..

11. drankara

Yeni Bir Motokaravan Yapmak Isteyen ?

İzmir merkezinden alınabilecek malzeme tedariği konusunda birlikte hareket edebiliriz.. Sonuçta 1 yerine 2 malzeme alımında fiyat açısından daha fazla indirim yapma şansımız olacaktır.. İçinin izolasyonunda cam veya taşyünü kullanmayı düşünmüyorum.. Büyük ihtimalle bizofol abba+ izogreen keçe...
  12. drankara

A'dan Z'ye Midibüs'ten Karavan Yapanlar Ve Yapacaklara

Sonuçta aracı ben kullanmadıım.. Süren arkadar yüksek hız ve devirde İstanbul İzmir Otoyolunda aracı kullandı.. Aracı karavan haline dönüştürdükten ve yüksek devirde ve hızda kullanmadan kendim sürdüğümde birkez daha yakıt harcama durumunu paylaşıırım..

13. drankara

Teşşekkür ederim.. Hertürlü öneriye açığım.. Ön kapıdaki her iki kanattakı lastikler aşırı yıpranmıştı.. Kapı sağlıklı kapanmadığından önceden değiştirtiyorum.. Motor radyatör bakımı aracın uzun süre ki 5-6 ay kadar bir süre yatmış olması sebebiyle yaptırıyorum.. İlk aracı aldığımda ciddi su...
  14. drankara

Teşekkür ederim.. Bir yerden karavan camiasının içine girme zamanı gelmişti.. Tabii şuan işin oldukça başında sayılırım.. Şuan araç ön kapıda lastiklerin değişmesi, su damlatması vb nedenlerle sanayide.. Sanayideki işi bittiğinde söküm işine başlayacağım.. Zaman buldukça ilerlemeyi ve buradan...
  15. drankara

Karavan Için Araç Seçimi

Merhaba, 4 kişilik bir aile olmamız ve daha geniş alana sahip olması nedeniyle 2006 model Otokar Sultan 145S City C modeli ruhsatta M3 sınıfı otobüs olarak geçen aracı aldım.. Üniversite öğrenci servis aracı olarak kullanılmış.. Zaten içi belediye otobüsü gibi.. zemini arkada 14 cm lik 2...

16. drankara

Teşe Teşekkür ederim.. Araç uzun süre üniversite öğrenci servisi olarak çalışmış.. Disk fren.. Şuan sürücü kursunda eğitim için kullandığım 2006 model İveco M23 HD sürücü kursu midibüsü disk fren değil..Frene bastınmı köklemezsen araç durmuyor.. birden son yerde fren tutuyor.. yavaş yavaş...
  17. drankara

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü Merhaba, ismim Levent..Gezenbilir ailesine 6 Temmuz 2008 tarihinde drankara adıyla katıldım.. İzmir Dikilide acil serviste doktorum.. 20 yıllık hekimim.. Katıldığım zaman Ankara'da yaşadığım ve görev yaptığım için drankara adını...
  18. drankara

A'dan Z'ye Midibüs'ten Karavan Yapanlar Ve Yapacaklara

Merhaba, aracımı yeni aldım.. 2006 model Otokar 145S City modeli.. Henüz daha karavan dönüşümüne başlamadım aracımla ancak aracı İstanbuldan İzmir Dikiliye getirdim.. İstanbul avrupa yakasında 73.22 LT, 483.25 TL ye deposunu fullediim.. İstanbulda otokar servisinde bakımda nerdeyse 5 dakika...

19. drankara

Yeni Bir Motokaravan Yapmak Isteyen ?

Sitede yeni başlık açıyorum.. sizde aracınız için yeni başlık açarsanız kendi sayfalardan fikir alışverişinde bulunuruz.. Henüz araç sanayide.. Tuvtürkden 2. seferde geçti ancak ilerde sorunla karşılaşmamak için aracı sanayiye bıraktım..
  20. drankara

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ 2) M Sınıfı – En az dört tekerlekli ve yolcu taşımasında kullanılan motorlu araçlardır. 2.1) M1 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan ve sürücü dahilen fazla 9 oturma yeri olan motorlu araçtır. 2.2) M2 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9’dan fazla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR