Arama sonuçlarınız

1. centilmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Halil bey hiç sormayın muson yağmurları gibi sanki insan Ankarada yağış hiç kesilmeyecek sanıyor öyle değilmi ?. Bugün konya yolunda 15-20 cm dolu varmış görevden dönen arkadaşlar söyledi. Ben yarın giderken bulutları alır denizli cıvarında...

2. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tabiki. Aslında ben 4-5 yıldır giderim çok sevdiğimiz bir mekan. Muğla yakın dolayısı ile üniversitede okuyan gençlerden çadırı kapan orada. Bazen bayağı yoğuluk oluyor. Ama genelde memnunuz. Denizi harika. Eşim ve ben derin deniz seviyoruz. drekt...
  3. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haşmet bey davetiniz için teşekkür ederim bende tanışmayı çok isterim. En uygun rota Denizli üzerinden. Kısmet dönüşte görüşebiliriz belki. Belkide bir hafta sonu yada hafta içi siz gelirsiniz akyakaya olamazmı ?

4. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami Coşkun bey başlamıssınız, yolunuz açık olsun, kolay gelsin. İlgi ile takip edilecektir eminim.
  5. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi :( O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları...

6. centilmen

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Merhuma rahmet sizlere ise sabır ve sağlıklı bir ömür dilerim.

7. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ne demek Halil bey her zaman bekleriz yapım aşamasında olmadı ise sonrasında olur. Yazınızı eşimede okudum çok seviniriz, tanışır bilişiriz, çayımız kahvemiz içilir.Bir alo demeniz yeter. Kapımız sizlere ve tüm dostlara her zaman açık. Rifat kardeşimlede yine...
  8. centilmen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf kardeşim Ankarada bulunan tüm arkadaşların bir arada olduğu güzel bir liste olmuş ellerine sağlık. Eksik varsada bilenler eklesin diye düşünüp müsadenle Buğra kardeşimi ekledim listeye..
  9. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey yeni okudum başınız sağolsun, babanıza gani gani rahmet kalanlara sağlılklı hayırlı ömürler dilerim.

10. centilmen

Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Buğra kardeşim müjdesini Hikmet yanına gittiğimde geçen cumartesi vermişti ama başlığı yeni gördüm. Güzel bir araç güle güle keyifli mutlu gezilerde kullan. Tekerine taş değmesin inşallah. Hikmetin dediği gibi gezilerde aramızda görelim hakkını ver.

11. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yalçın bey ve Halil bey dostlar arasına hoş geldiniz. Ankaradan selamlar.
  12. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Elinize sağlık Rifat masanız güzel ve fonksiyonel olmuş güle güle kullanın.

13. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kemal bey kolay gelsin. Ben kontak anahtarının yedeğini yaptırdım problem yok. Benim iveco 98 model belkide yüksek modellerde kullanılan teknoloji müsade etmiyordur kopyalamaya. Ama bizim sanatkarlarımız her yeniliğin çözümünü bulmakta...
  14. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kemal bey aracınız büyük, güzel ve temiz görünüyor. Güle güle kullanın allah tamamına erdirsin. Eşimle iveco karavanımızda acaba şöyle yapsa idik nasıl olurdu diye düşündüğümüz tek bir konu mutfak kısmının (eviye, lavabo vb) arka kapıya...
  15. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kemal bey kısmet olur ise Haziranın 25 gibi Akyakada olmayı planlıyoruz.

16. centilmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn Hüseyin Işıl tecrübeli bir dostu daha aramızda görmek ne güzel. Hoş geldiniz. Sn Ayşe59 dostlar arasına hoş geldiniz. Aracınızı gönlünüzden geçtiği şekilde dizayn ederek mutlu, güzel geziler yapabilmenizi dilerim.
  17. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat güle güle kullanın basamak güzel olmuş. Rengi siyahmı olacak, yoksa sonra beyaza boyayacakmısın ?
  18. centilmen

Edremit Körfezi Gezisi 18-22 Mayıs 2011

Ynt: Edremit Körfezi Gezisi 18-22 Mayıs 2011 Bu güzel paylaşım,fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler. Hepsi güzel ama Zaeus altarından çekilmiş panoramik görüntü harika idi. Görmüş gibi olduk inşallah birgün görürüzde ...

19. centilmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla akü konusundaki gözleme, bilgiye ve araştırmaya dayanan arşivlik bilgiler için çok teşekkürler. Akü konusunda seçim aşamasında olan herkes için güzel bir kaynak olacak. Demekki neymiş öncelikli olan...
  20. centilmen

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Mutluluğunuz daim olsun, güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR