Arama sonuçlarınız

1. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) Güzel bir gün oldu bolca yedik ::) gezdik güldük eğlendik :P döndük :D Hafta sonunu bekliyoruz :-* bir daha yapalım diye :-\ Hadi pazar olsun ;D Hah işte o an yakalandın "lamba cini"

2. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) Hava ya bakarsak güzel bir gün olacak ;D Bizim havamız hep güzel sorun yok :-\ Pazar günü görüşmek üzere
  3. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011) Güneş dönüş yolumuzu aydınlatıyordu.

4. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011) Manzaralar güzeldi
  5. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011) Gezenbilir dedik

6. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011) Gürhan ellerine sağlık hepsi çok güzel Bende ne var bakalım, yola çıktık otobüse binmek için

7. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ocak 2011) Düzeltiyorum. Emre ders çalışacakmış pazartesi sınav varmış. Ama börekler hazır. Zirvede ikram edeceğim Yarın görüşürüz. ;D
  8. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ocak 2011) Emre ve ben hazırım. Ordayız. İzmir ayaklarımızın altına insin. ::)
  9. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) :o En tatlı kardeşim Simge nin dediği gibi ;) "Hadi Pazar olsun" :-\ Bu slogan olabilir.

10. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011) Dere başında Fulya ile konuştuğumda, "ben şimdi suda yüzecem" dedim, o da ben de girerim dedi ;D yüzmeyi severmiş boşuna kavga yapmayın! :'(

11. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Murat ile Ömer'e dualarımız her zaman var. ;) Ayberk ve Gürhan fotoğraflarınız çok güzel emeğinize sağlık yalçını da taşımızsınız forma teşekkürler 8) Fulya kardeşimin yorumları renk katmış ::) Bana göre...
  12. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Sucuk yok diyordunuz işteeee :-X

13. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) İndim dereye taş bulamadım :o
  14. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Hanımlar bu kuzu için ne şirin derken :-* Muratla ben farklı gözle bakıyorduk ::)
  15. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Zİrve ile bulutları işbirliği içinde bulduk hımmm.

16. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Durun bakayım bende hangi fotoğraflar var ;D Yağmurlu dakikalarda grup halinde bir poz verdik
  17. Kutadgu

Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010) Yurdumun her yanı güzel paylaşım için teşekkürler İzmir den selamlar
  18. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) Yağmurun sürekli yağacağı aklımıza gelmedi. :o Hazırlıklı olsakta değişmeye fırsat bulamadık :P Emre dönüşte otobüste sıcak basınca, dağda üşümeyi tercih ederim dedi. Murat Emre 'nin sarp kayalık...

19. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) Murat zirvede açıklama yapıyor :-\
  20. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) Su böreği olduk ama hepimiz büyük keyif aldık. Hafta sonu gelse de gene gitsem diyorum. Gökkuşağı çıktı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri