Arama sonuçlarınız

1. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (28 Kasım 2010) Yağmur olsada Bekle bizi Nif'in 705 metresi eteklerinde dolaşalım :) Murat'ın düzeltmesini de kullanalım

2. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010) Emre ile ben yürüşe katıldım ama resimlere ayrı bir keyfle bakıyoruz. Tekrar :-*
  3. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (28 Kasım 2010) Oğlum Emre ile birlikte ordayız. Bekle bizi Nif. :-\

4. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010) Bu sefer farklı dönüş yolu deneyelim dedik. Bu küçük şelaleyi bulduk. Ömer den önce müjdeleyim dedim....
  5. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010) Resimler çok güzelmiş emeğine sağlık Ömer kardeş bu güzel geziye keşke daha fazla insan katılsaydı....

6. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010) Ömer yeni resimleri yüklemedin daha Gezi için sayfa da açmadın Kaytardın azcık

7. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010) Earth üzerinden yürüşün görüntüsü harikaymış
  8. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010) Keyif aldığımız gezinin fotoğrafları çok güzelmiş. Emre sapağlam ağrı sızı yok. Bi daha ne zaman çıkacaz diyor. Bayramdan sonra görüşür. Hepinize iyi bayramlar .... ;D
  9. Kutadgu

Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010)

Ynt: Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010) Güzel bir gezi olmuş, Fotoğraflar için teşekkürler. Cennet ülkemin güzel manzaraları..

10. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010) Yeni fotoğraflar da çok güzelmiş, emeğine sağlık Ömer kardeş

11. Kutadgu

İzmir - Foça Gezimiz

Ynt: İzmir - Foça Gezimiz Evet, Sami bey sizi buldum. Çok güzel bir gezi olmş, nicelerine gidersiniz inşallah.
  12. Kutadgu

Gezenbilir; Eğriova Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Eğriova Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010) Fotoğraflar çok güzelmiş.

13. Kutadgu

Çadır Tavsiyesi

Ynt: Çadır Tavsiyesi Carrefoursa dan olur dediler, bazen profesyonel çadırdan daha iyi çıkıyormuş.
  14. Kutadgu

Aydın'da Bilinmeyen Mağaralar

Ynt: Aydın'da Bilinmeyen Mağaralar Fotoğraf eklerseniz çok iyi olur.
  15. Kutadgu

Mağara veya Tünel Uzunluğu Ölçümü

Ynt: Mağara veya Tünel Uzunluğu Ölçümü Teknoloji inşallah bu imkanı verir.

16. Kutadgu

İzmir - İnkaya Mağarası?

Ynt: İzmir - İnkaya Mağarası? İnkaya mağarası ilginç bir yermiş
  17. Kutadgu

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) Güzel bir gezi olmuş..
  18. Kutadgu

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bilgilerle bir çadır alacağım...

19. Kutadgu

Çadır Tavsiyesi

Ynt: Çadır Tavsiyesi Ben de çadır arıyorum. Bu konuda İzmir de yardımcı olacak arkadaş varmı?
  20. Kutadgu

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Vhaşş, harika resimler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri