Arama sonuçlarınız

1. M

İnter Rail

Ynt: İnter Rail 22 günlük bi gezi yaptım ,fransa almanya hollanda ispanya italya ve belçikayı gezdim , elimden geldiğince yardımcı olmak isterim , mesela şöyle bir fikir önerebilirim -sen sanırım- Türkiye'den trenle çıkıp ,trenle dönmek istiyorsun , eğer yunanistanda özellikle görmek istediğin...

2. M

İnter Rail

Ynt: İnter Rail fiyatı neleri katarak hesapladın bilmiyorum ama umarım yettirirsin. :) baya yoğun bir rota çıkarmışsın, tahminim rotanı defalarca değiştireceksin , gece trenlerine denk getirmen çok zor oluyo ,ayrıca aşağı yukarı gece trenleride 20 euro civarı bi ek ücret alıyolar , ve 22 gün...
  3. M

Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. ulaşımınızı ne ile yapıcağınızı bilmiyorum ama. rotanız kesin belli ise şimdiden uçak rezervasyonları ile çok ucuza getirebilirsiniz. Daha güzel olabilecek bir başka fikir ise interrail dir. Göz atmanızı tavsiye ederim iyi...

4. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) avrupada ingiltere hariç hemen her ülke shengen uygulaması yapmakta. giriş yapacağınız veya uzun konaklayacağınız bir ülkenin konsolosluğundan alacağınız shengen vizesi ile gezebilirsiniz.türkiyeden çıkış ve giriş haricinde pek fazla sorulmaz bile.
  5. M

özgürlük avucumuzda

Ynt: özgürlük avucumuzda Umarım hayalini gerçekleştirme fırsatın olur, çok güzel bir düşünce. Ben henüz öğrenciyim motordanda pek anlamam ama vize ve rota hakkında bi iki ufak tavsiye verebilirim. 1. si Avrupada hemen hemen heryerde güvenlik üst düzeyde ,her zaman sorun yaşamak nerede olursan...

6. M

Geziye çıkmak istiyorum,fakat?

Ynt: Geziye çıkmak istiyorum,fakat? Bende Aynı durumdayım. Ayrıca Sen Yaş Ortalamasının Altındaysan Ben 94 lü olarak yanımışım . Konuyu Henüz Bugün Açmışsın. Umarım Yakın Zamanda Cevap gelirde ikimizde Doğa özlemimizi biraz gideririz.

7. M

Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir..

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. Güzel Bir Rota ve Eğlenceli bir Maceraya Benziyor. Sana senin bildiğinden pek fazla bilgi veremem Ancak Güzel bir Yolculuk Geçirmeni dileyebilirim. Umarım Yardım Edebilecek Tecrübeli birileri çıkar.. Şimdiden iyi yolculuklar
  8. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Ben Gittim Geldim ve Çok Eğlendim Bildiğim Kadarıyla bizden başka 16 yaşında olupta yalnız interrail yapan yok buda ayrıca sevinmemize neden oluyor açıkçası. Umarım hepinizin tatili güzel geçmiştir. Detaylar.. Fazla girmek istemiyorum. Resimlerse 1300 küsür taneydi. Hala...
  9. M

İlk İnterrailim Yardım-Tavsiye Lütfen

Ben Allah ın izniyle 6 gün kadar sonra interrail gezime başlıyorum.(muhtemel) Rotam uçakla milano-düseldorf-amsterdam-paris-cannes&nice-milano-roma-floransa-venedik-milano uçakla dönüş.. Geçen geceye kadar düşüncem buydu ve uçakla gidip geliceğimiz için 22 günlük biletle 26-27 günlük bi tatil...

10. M

Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen!

Ynt: Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen! Dünyanın Geri Kalanına göre fiyatlar baya uygun . Şu sıralar olmasada Belki mezun olduğum yıl bu tarz bi gezi yapma planlarımın öncüsü oldunuz :D paylaşımlarınız için saolun, geldikten sonrada anılarınızı paylaşırsanız bizde daha geniş...

11. M

Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen!

Ynt: Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen! Merak ettiğim bi konu var .. yolculuk hariç diğer harcamalar için ne kadar bütçe ayırdınız acaba? bende ilerde bu tarz bi gezi düşünüyorumda.
  12. M

Yamaç Paraşütü Ücreti

Ynt: Yamaç Paraşütü Ücreti Yamaç paraşütü olarakta varmı tam bilmiyorum ama Türk Kuşu bu tarz eğitimler veriyor bende normal paraşütle atlama eğitimi için araştırmıştım bir zamanlar Edirnede kurs ve konaklama için para istemiyolar 5 günlük (4 ü teori 1 i atlayış) ücretsiz kursları vardı. Tabi...

13. M

Trenle Avrupa Gezisi Planı

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı benm dönüşüm yazın tam ortasına geldiği için gidiş fiyatları daha uygun olur sanırım 20 haziran gibi gidicez ,Sun Express - şimdi baktım amsterdama o tarihlerde uçuş yok yada dolu en azından yakın bi kaç yere baktım münihe 72 euro ya var arkadaşımla konuşmam...
  14. M

Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!!

Ynt: Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!! Bunun için buradayız değil mi? Hepimizin hayalleri var.. Umarım hepimizin gerçekleştirme fırsatıda olur
  15. M

Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor iyi yolculuklar. Umarım iyi vakit geçirirsiniz ve geldiğinizde anılarınızı bizlerle paylaşırsınız. :)

16. M

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı bir-birbuçuk ay öncesinde gençtura sormuştum 150 ye falan vardı ama şu aralar bizde aynı duruma düştük nasıl yapsak diye kara kara düşünüyoruz, demin uyku tulumumu satın aldım, bu bile beni çok heyecanlandırdı..Ancak böyle can sıkıcı sorunlar moralimi bozuyo...
  17. M

Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor ilk üç soruya henüz yeterli bi cevap verebilcek kadar tecrübeli değilim , ama 4. soruya sanırım fikir beyan edebilirim. bu daha çok karakterinize bağlı sanırım Ben özgür olmayı seven birisiyim bu yüzden bi gruba bağlı olma...
  18. M

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı Biz ilk olarak uçakla amsterdama uçup oradanda paris cannes venedik floransa roma yı gezmeyi planlıyorum ispanya hala kesin diil. Bu noktada şu bilgi belki işinize yarayabilir türkiyeden bir avrupa ülkesine uçak bileti pahalı olabiliyor ama avrupada yakın ülkeler...

19. M

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı haziran sonu temmuz başı bir arkadaşımla birlikte çıkıcam ben bu yolculuğa kabaca hollanda fransa italya (belki ispanya) gezilecek, sizinde 1 ay kadar erken olsaydı geziniz bir kısmında yol arkadaşı olabilirdik :) .. wew ve stiff310 adlı üyelerede şimdiden iyi...
  20. M

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı bnde öğrenciyim ve haziran temmuz gibi interrail düşünüyorum ,vize hallolur ,size sormak istediğim parayı nasıl taşıyacağınız? 18 yaş altı için bütün avrupada geçen bir banka kartı var mı bildiğiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR