Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç
Banada çıtalar ince geldi bakınca,bu gün değiştiriyoruz.Aslında haklısınız kenarda ki çıtalar olmayınca daha hoş görünüyor benimde gözüme,fakat farları ve çevresini korumak için bunu yapmam lazım.
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Geziden geldiğim gece çekmiştim bu fotoyu,sizlerle paylaşmak istedim.Küçük bir dal parçası çamurla yapışmış Cabbarın dodiğinin üzerine öylece kalakalmış:)
Yokuşun yarısında yakaladım Selimi ancak.
http://www.dailymotion.com/video/xtgk7e_2012-09-08-149_auto
Bende bir iki resim var bende onları ekleyeyim bari.Katılan herkeze çok teşekkür ederim,adam gibi adamlar ile yapılan her gezi gibi çok eğlenceli ve zevkli geçti.Bu ekip ile gittiğim her gezinin dönüşünde yenisini iple çekiyorum.
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Arman abi,yalnız gezmekten hoşlandığımızdan değil.İşin içine çocuklar girince mecburen hava şartları zorluyor,birde hanımlarla olunca araçları zorlayamıyoruz.
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Ayrı gayrı değil kardeşim,Serkan akşam,iş çıkışı falan bazen ufak geziler yapıyor.Ona istinaden.