Arama sonuçlarınız

1. apollo7474

Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012)

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) Binali abi ve Toyota Runner arkada da römorku.

2. apollo7474

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) Fatih ve Suzuki Vitarası
  3. apollo7474

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) Selim gelemediği için bu işi ben görev edindim,bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.Neyse aldık sazı maden vuralım tellerine.Viaport oto parkında saat 15.30 da buluştuktan sonra 4 araç yola koyulduk ve ilk benzinlikte araçların yakıt...

4. apollo7474

Eylül ayının ilk gezisini Cumartesi günü gerçekleştirdik.Geziye biraz geç saatte başlamamız sebebiyle arazide çok fazla vakit harcayamadık fakat yinede eğlenceli bir gün oldu.Görselleri buradan paylaşmaya başlayalım.
  5. apollo7474

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Gel kardeşim,sanırım bir çoğumuz gece kalamayacağız.Tel numaram 5326107182 not alki bizi bulamazsan alo yaparsın.Görüşmek üzere.

6. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Arman abi bu kez damsız:)

7. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Cumartesiden olabilir fakat ben yine saat 15,00 ten önce gelemem.Nasıl olursa olsun ama bu hafta olsun.
  8. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Sanırım bunu söyleyecek arkadaşlar henüz bağlı değiller,siz konuyu takip edin.Görüşmek dileğiyle.
  9. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

10. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Zaten ekledim ya Binali abi.

11. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
  12. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? 1.Binali genç........... TOYOTA 4Runner 2.Selim................. SUZUKİ GrandVitara 3.Alper.................. CHEROKEE XJ

13. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Selimi de yaz listeye.
  14. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Bu sefer düğün falan yok ben gelirim.
  15. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Kendisi istedi.

16. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Eyvallah Fatih,Selim geçen telefonda tembihliyordu bu hafta sonu geliyorum,organize olun gelince gezi yapalım diye.
  17. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Dün site arızalı olduğu için yazamadım,dün akşam düğün olduğu için işten çıkınca doğru oraya gitmek zorunda kaldım ve aranıza katılamadım.Kavurmadan mahrum kaldık:(
  18. apollo7474

anneye olan özlem

Ynt: anneye olan özlem Bu yaşta hala özlüyorum sıcaklığını:(

19. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Usta başım izinde olduğu için iş yerimi erken terk edemiyorum:(Ben Fatih ile konuşurum.
  20. apollo7474

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Fatih görmemiştir çalışıyorsa,ben birazdan arayacağım telefonda söylerim.Sabriye de telden ulaşmak lazım.Akşama kadar görmez ise onuda ararım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri