Arama sonuçlarınız

1. S

Duster için Bagaj Saklama Bölmesi

Ynt: Duster İçin Bagaj Saklama Bölmesi Arkadaşlar şu 4x4 teki bagaj stepnesinin yanına köpuk koymuşlar buraya saklama yeri suntadan falan bişey yapılabilinirmi

2. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi SysteC28 2014 4X4 Laruate + Look paket + Hız sabitleyidi + deri direksiyon + multimedia paket
  3. S

Yeni Duster Araç Konsolundan Gelen Ses

Ynt: Yeni Duster Araç Konsolundan Gelen Ses Bahzettiğiniz yer ile ilgili değil bugun biraz detaylı sesi dinledim serviste taktığım multimedyadan geliyor ses hafif bi gıcırdama sesi gibi tam konsola oturmamış içinde sallanıyor bi servise gidip göstereyim büyük bi ihtimalle hafif bi boşluk var

4. S

Yeni Duster Araç Konsolundan Gelen Ses

Arkadaşlar aracımı bozuk yollarda kullanırken ön konsoldan multimedya teyibinin oralardan tam olarak yerini çözemedim bi ses geliyor asfallta bu ses yok. tıkırtı gibi sallandıkça bir yere çarpıyor bişey gibi bu sorunu yaşayan varmı
  5. S

4x4 2014 Laruate Arka Bagağ Kapağı Kapanma Sorunu

Ynt: 4x4 2014 Laruate Arka Bagağ Kapağı Kapanma Sorunu Teşekkür ederiz

6. S

Ynt: 4x4 2014 Laruate Arka Bagağ Kapağı Kapanma Sorunu Bence kronik bişey çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum bagaj kapağı geniş olduğundan dengesiz kapanıyor o yüzden ilk seferde kilit mekanizması oturmuyor tam ortada yavaşca dengeli bi şekilde itildiğinde ilk seferde kapanıyor

7. S

Arkadaşlar aracı yeni aldım Arka bagaj kapağını kapatırken hemen kapanmıyor bi kaç denemeden sonra yada bagaj açma yerine bastığımda tekrar öyle kapanıyor bu sorunu yaşayan varmı ?
  8. S

Duster Koruma Paketi

Ynt: Duster Koruma Paketi Bende o şekilde düşündüm dışarda pek orjinaline yakın bişey bulamadım ancak orjinalini incelediğimdede çok fazla kaliteli bişey göremedim, o rakamlara taktırılabilecek bi özellik değil 300 400 tl'lik bi fiyat olsa taktırırdım hemen
  9. S

Duster Koruma Paketi

Arkadaşlar aracımı alalı bir hafta oldu koruma paketi taktırmayı düşünüyorum fakat serviste 1200 tl civarında bunu internetten veya dışarda temin edebilirmiyiz ? Taktıran varmı ?

10. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) DUSTER 4X4 110 LARUATE aracım 1000 km'de ortalama yakıt tüketimi 7.0 karışık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR